- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен.
[quote="MP"]dimi93,не започвай спор,който не можеш да спечелиш.По-добре спори с някой на твоята възраст,не CucAgMuH е човекът,когото можеш да обориш с толкова глупави и изтъркани,типично гейски аргументи. "Какво ще правиш,ако твоят син е такъв" бла, бла...Самият факт,че половият акт между двама мъже не може да осигури продължаване на потомството го прави ненормален.И не е само това.Това само от биологична гледна точка.Няма нужда да споменаваш и господ,само ще ти кажа,че ако Адам беше гей,нямаше да ни има (въпреки,че не вярвам в тези глупости ).Защо господ не направи Адам и Евчо,а направи Адам и ЕВА ?Въпросът не е конкретно към теб,а към някой по-възрастен хомосексуалист.Теб дори не те възприемам толкова сериозно.Все още се развиваш,не знаеш какво искаш.И още нещо (този път конкретно към теб),никога не е късно да научиш нещо ново.(визирам правописа)[/quote
no comenr btw защо мразиш скайпа???
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!