Цитирай Първоначално написано от dimi93
Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
съжалявам, но мисля че темата е ебавка... а ако случайно не е... излизай си само с момчета и имай за приятели само момчета за да не се повтаря това 3 път... още от първия случай е трбвало дса си вземеш поука.. и все пак мисля, че темата е ебавка
1во темат не е ебавка
2ро Как да имам приятели момчета, като сички хетерота момчета мразят гейовете и не ги разбират. Момичетата са единствените сащества с които мога да общувам....
dimi93 защо имам тъпото чуство, че си идиот?!
Как да имал приятели момчета като всички са хетеро и мразели гейовете и не ги разбират?
Това въпрос ли е или отговор? Аз ще ти отговоря пък!

Аз съм би, обичам/х(още не мога да определя) най-добрия си приятел. Най-накрая му казах, че го харесвам, бла-бла и той ок (хетеро е ) но ме предупреди изрично, че мрази гейовете и т.н.
Това, че в момента го ревнувам заради нещата каквито прави той, си е мой проблем, а не негов. Въпреки, че е хетеро сме много добри приятели!!!
Не ми се измъквай с това, че хетеро момчетата мразели гейове и бисексуални, те мразят такива където направо си крещят! Аз също мразя където парадират с това!
Моето мнение, че пък момчетата ме разбират повече от колкото момичетата! Защото малко или много се слагат на мое място и могат да помогнат! Колко пъти съм молил това момче относно съвети за друго момче не е истина! Не, че му е приятна темата, но това риска да имаш приятел с различна сексуална ориентация! Въпреки това сме приятели!!! [-o<