Цитирай Първоначално написано от dimi93
2ро аз не исках да съм гей и се борих, но не мога...смисал аз съм създаден такъв немога да вървя срещу природата си....
Сега. Ти не си искал да си гей? Някой те е принудил?(болното самосъзнание не се брои). Не вярвам майка ти и баща ти да са ти отвъртели два шамара и да са ти казали "Глей какво, ти ще си геят в семейството!".

Създаден си такъв? Припомни ми - май родителите създават децата си. Я иди ги питай: "Вие ме направихте гей, нали... щото така съм създаден, разкрих ви!"(тук баща ми ще му се мержелее поглед между генералската парадна сабя на дядо ми и руската "Златоустъ" конна сабя, но само за миг преди да ми хвръкне главата)

Не можеш да вървиш срещу природата? Как да ти го обесня без да те засега... ще пробвам простичко - в момента вървиш срещу природата Защото в природата на съществата е да се размножват. А пък теб колкото и да те теглят мъжете, нито ти ще забременееш, нито ще направиш дете на някой мъж. Само не се паникьосвай сега.

офтопик: Чудихме се за рязането на вените. Като режеш на лява и на дясна, го броиш за две рязания, или едно(ама качествено)? И ако срежеш например наведнъж лявата на две места, дясната на три - брои ли се за пет пъти общо? Разрезите по дължина как се броят? Тоест, ако режеш четири пъти едната ръка на ширина, петият път трябва да е на дължина, да си задраскаш 5-чката. Този разрез брои ли се? С познати вече спорим ожесточено...