- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм гей, а най - добрата ми приятелка е влюбена в мен.
Сега. Ти не си искал да си гей? Някой те е принудил?(болното самосъзнание не се брои). Не вярвам майка ти и баща ти да са ти отвъртели два шамара и да са ти казали "Глей какво, ти ще си геят в семейството!".Първоначално написано от dimi93
Създаден си такъв? Припомни ми - май родителите създават децата си. Я иди ги питай: "Вие ме направихте гей, нали... щото така съм създаден, разкрих ви!"(тук баща ми ще му се мержелее поглед между генералската парадна сабя на дядо ми и руската "Златоустъ" конна сабя, но само за миг преди да ми хвръкне главата)
Не можеш да вървиш срещу природата?Как да ти го обесня без да те засега... ще пробвам простичко - в момента вървиш срещу природата
Защото в природата на съществата е да се размножват. А пък теб колкото и да те теглят мъжете, нито ти ще забременееш, нито ще направиш дете на някой мъж. Само не се паникьосвай сега.
офтопик: Чудихме се за рязането на вените. Като режеш на лява и на дясна, го броиш за две рязания, или едно(ама качествено)? И ако срежеш например наведнъж лявата на две места, дясната на три - брои ли се за пет пъти общо? Разрезите по дължина как се броят? Тоест, ако режеш четири пъти едната ръка на ширина, петият път трябва да е на дължина, да си задраскаш 5-чката. Този разрез брои ли се? С познати вече спорим ожесточено...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!