Цитирай Първоначално написано от dimi93
1во класа ми разбра, че съм гей затова не ходя дори на даскало а уча задочно
2ро аз не исках да съм гей и се борих, но не мога...смисал аз съм създаден такъв немога да вървя срещу природата си....
3то ако ти се представиш за гей нищо няма да постигнеш щото ти е в кръвта да бъдеш, гадно, агресивно хетеро без капка нежност. Момичетата ме харесват защото ги разбирам, нежен съм с тях, знаят че могат да споделят всичко с мен.....и за тва си мислят че ме обичат след време...
Ама и ти малко се изказа доста силно.Да си хетеро определено не е синоним на да си гаден и агресивен.Хора различни,характери различни.Аз например не мразя гейовете или различните.Само да си знаят че дупето си ми е частна собственост.Леко се дразня,когато някои хора силно парадират с това и ти го набиват в очите да не би случайно да не си ги забелязал.Като гледам двама мъже да се целуват,даже и по телевизията,ми става леко гадно,за жени не се отнася.Може би така е възприето и затова така съм свикнал.Обаче два три пъти съм попадал на секс между мъже и направо ми се доповръща като видя някакъв как си завира чепа в гъза на някой от същият пол.

ANTIHUMAN не е честно.Щом си би имаш двойно по-голям избор.На далавера си.Кеф ти мъжко кеф ти женско.

П.П.Сега това не го казвам със злоба.Шегувам се просто.