Другарю, Другарю... Виж сега... защо не се оставиш наистина да те научи? Не виждаш ли, че това сексуалните привличания са само единствено за твое удоволствеи какво да не те е страх да станеш нормален? Единственото което ще се промени е, че ще изпитваш тези удоволствия по-нормални и естествен начин. Пак те питам защо не я оставиш да те научи? Ще ти помогне много повече в живота няма да имаш същите си проблеми... Представи си да имаш дете? Как ще го направиш... Как ще го вазпиташ? Може би си мислиш, че ще го възпиташ нормално, но наистина не е хубаво да си родител след като имаш такива наклоности детето най-малко не ти го заслужава. Няма от какво да се страхуваш да станеш нормален това са само хормони една биология... бля, бля.. така, че се хвани в ръце и ... за 2-3 месеца се съгласи от всичко което това момиче те накара мисля, че, ако всичко стане както трябва ще си и благодарен.
EDIT:
Не слушай youRprincesS ... тя си е нормална и не знае какво говори някво момиченце на 15/6 годинки и си мисли, че всичко в този живот е розово като аватара и... обаче не е така...
Почни да гледаш документални филми което ти е най-интересно, Космос, Биология... намери някаква Философия в живота. Например П.Яворов е искал да заноли сексуалността си да бъде нещо като Асексуален да няма никакви привличания сигурно зареди изкувството си, но не е успял. Това не пречи на тебе да не опиташ... твойто е по-лесно защото трябва само да го обърнеш, а не да го спреш. Просто сега не си на годините които може да разбереш кое е най-правилното решение просто не можеш... Също така не може да бъдеш сигурен ... в мнението на другите и какво казват те и дали трябва да ги слушаш. Но едно е сигурно, че живота на нашия свят се създава с Любовта на един Мъж и една Жена... така както си създаден ти. В това съм убеден и затова толкова смело ти казвам всички тези неща. Защото това са сложни почви/води... и трудно може да даваш съвет за решението на някой друг (непознат) защто тези решения са за целия ти живот напред.
EDIT2
Също така може да ти е най-приятеля човек да слушаш от този форум., но мисля, че не най-полезния... Виж например вашите, ако ти се карат за нещо ... пък някви твой "Приятели" ти казват да направиш друго и си мисиш... е нашите кви са...., а приятелите са ми толкова добри, но след часове се оказва, че точно родителите са ти мислили доброто, а приятелите пак са те pwned_нали...