.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Двойна брадичка

ot kakvo se polu4ava dvoinata bradi4ka? ima li na4in da se izbegne i ako se polu4i ima li na4in za opravqne?

Moderated by slun4ice
    т.1 от правилника
    Постове на латиница ще бъдат изтривани след 1-ви април

От много храна се получава и тройна смисъл ако си предразположен/а към надебеляване ...
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Град
    В сърцето му!
    От много храна се получава и тройна смисъл ако си предразположен/а към надебеляване ...
    +1

Ако ядеш много тлъсти храни..И мисля че само много дебелите хора имат двойна брадичка..Не съм виждала слаб човек с гуша

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    m ne samo debelite hora imat dvoina bradi4ka (no moje bi e po sre6tano pri tqx) ima i slabi. imam edna suy4eni4ka koqto e okolo 45 kg i okolo 150-155 edno ot nai slabite momi4eta i pak ima malko dvoina bradi4ka (e ne govorq za nqkva frapira6ta) . az su6to imam. ne spadam kum slabite ama ne i kum debelite nqkud epo sredata.. priqtno zakruglena v proces na svalqne na kg nadqvam se da se maxne oba4e toi ba6ta mi ima.. a to ponqkoga si e i do gen... spored nqkoi hora moje da se maxne s uprajneniq ( nz kvi..v neta samo namerix tezi pone koito razbrax da se izogavrq "A,Y,I" taka po izrazeno.. ima6e i nqkvi drugi ama tqx ne gi sxvanax i ne6to dr...da lapne6 himikal ili moliv i da se opita6 da napi6e6 trite si imena naprimer.. abe razni takiva.. no ima i hora koito sa otricatelno nastroeni i kazvat 4e ne se maxala ddz nqkoi ako ima pove4e info da kaje nqkvi uprajneniq i t.n..

Cruel Intentions

Мега фен
    Град
    София
    ^ точно така. До ген си е при някои хора. Имам позната, която е също като гледам под 50кг, но си има двойна брадичка.

Re: Двойна брадичка

Цитирай Първоначално написано от kuklata_90
    ot kakvo se polu4ava dvoinata bradi4ka? ima li na4in da se izbegne i ako se polu4i ima li na4in za opravqne?

Moderated by slun4ice
    т.1 от правилника
    Постове на латиница ще бъдат изтривани след 1-ви април
    Парафинови превръзки..правят ги в козметичните салони, но не и в къщи

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Tezi parafinovi prevruzki kakvo tochno se pravqt t.e maxat dvoinata bradichka?

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    ^ точно така. До ген си е при някои хора. Имам позната, която е също като гледам под 50кг, но си има двойна брадичка.
    + ;]

Супер фен Аватара на galu6a
    някои хора се рашдат така и според мен и сладурско
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    някои хора се рашдат така и според мен и сладурско
    abe drugo si e da ti e gladka kojata

Cruel Intentions

Ми точно това взехме в училище на същия ден в които и видях темата понеже уча фризиорство и козметика гарантирам че информацията е достоверна

Ако има наличие само на двоина брадичка и отпуснати бузи без други дефекти по кожата на лицето тогава може да се направи..
    Та..Долната част на лицето и подчелюсната област се намазват с тънък слой парафин.След това ленти от бинт се потапят в теч. парафин и се поставят върху кожата, след което отново се поставя бинт и се завързва на върха на главата (За да се повдигнат двойната брадичка и увисналите бузи) след което пак поставяме течен парафин..За правилна форма трябва да се приглади с ръка..

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от adkis
    Ми точно това взехме в училище на същия ден в които и видях темата понеже уча фризиорство и козметика гарантирам че информацията е достоверна

Ако има наличие само на двоина брадичка и отпуснати бузи без други дефекти по кожата на лицето тогава може да се направи..
    Та..Долната част на лицето и подчелюсната област се намазват с тънък слой парафин.След това ленти от бинт се потапят в теч. парафин и се поставят върху кожата, след което отново се поставя бинт и се завързва на върха на главата (За да се повдигнат двойната брадичка и увисналите бузи) след което пак поставяме течен парафин..За правилна форма трябва да се приглади с ръка..
    1. kakvi defekti?? kato pupkii belezi li??
    2.kuv e smisula sled kato sme slojili binta otgore pak da majem parafin?
    3. nqma li nqkuv po lesen na4in bez da se bintovame az po4ti nikoga ne ostavam sama v ku6ti i ne moga si hodq bintovana

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от adkis

1. kakvi defekti?? kato pupkii belezi li??
    2.kuv e smisula sled kato sme slojili binta otgore pak da majem parafin?
    3. nqma li nqkuv po lesen na4in bez da se bintovame az po4ti nikoga ne ostavam sama v ku6ti i ne moga si hodq bintovana
    За първия въпрос да..Втория - парафина стяга и след като бинта е завързан стегнато за главата подпомага още повече за повдигането Третия - Както казах парафиновите превръзки се правят във козметичните салони, неможеш с едно прочитане на действието да го направиш както трябва за всичко трябва практика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си