Цитирай Първоначално написано от global
Цитирай Първоначално написано от kristo
Американския еничарин псевдодемократос да си ходи у Америка, колкото по-бързо България се прочисти от такива като него, толкова по-бързо ще се оправим.

Америка ни била спасила от комунизъм, хахахаха, точно САЩ заедно с Англия ни хвърлиха в устата на чудовището Сталин и ни подариха на СССР. Точно американците заедно с комунистите и англичаните спомагаха за "прочистването" на политическия елит на царска БЪлгария, който беше обявен и от едните, и от другите и третите за "фашистки"(какъв позор само, велики българи като професор Богдан Филов сигурно са "фашисти", славните офицери от армията на царство България също...).

Нека някой после ме убеди, че се различаали едни от други- пишмандемократите и комунистите- и на едните, и на другите им се привиждат някакви си фашисти и всеки патриот-националист за тях, който си брани Родината от техните посегателства е "фашист"...
Как си щял да се оправиш без САЩ - ако не бяха те, нямаше да падне комунизма и днес тук щеше да е като в Северна Корея, а ти нито компютър, нито Интернет щеше да имаш, но пък мозъкът ти щеше да е двойно по-промит. Щеше да ни обясняваш, че компютрите имат вредни лъчения и затова гордата ни страна се е отказала от тях. И понеже нямаше да има алтернативни източници на информация - нито чужди телевизии, нито нецензурирани вестници, нито GSM-и, никой нямаше да знае, че не е вярно.

Ти сега обвиняваш САЩ, че не са играли ролята на световен полицай и не са ни предпазили от руснаците. Друг път ще ги обвиниш, че се намесват извън територията си. И защо мислиш, че ако са имали лесна възможност, не биха си разширили влиянието с още една страна за сметка на Русия? Явно това не е било безплатно да го направят.

А не е ли била фашистка страната щом е била на страната на фашистите? А не е ли можело да сме неутрална страна или да се присъединим срещу фашистите? Или може да се присъединим към престъпносто дело на фашистите, за да получим и ние някаква облага от тези престъпления?

1. Много важно, че са пратили космонавт. Мен това какво ме грее?

2. Руснаците са воювали срещу турците заради техните си интереси. А и са имали 500 години преди това да ни освободят, защо не са го направили? А американците тогава просто не ги е имало като държава. Малко ли държави освободиха? Друг е въпроса, че те може да не са искали да бъдат освобождавани, ама то и за българите може да се каже така, след като са оставили сам Левски да го прави. Така е и днес - ако не сме няколко човека да освобождаваме тази страна от престъпните комунисти, народът не иска да бъде освобождаван.

3. И защо тогава западът е много по-богат от изтока с тази "неограничена финансова подкрепа"?

4. Виж какъв ред е имало - това ако не си го чел, е крайно време да го прочетеш цялото:
http://edno.info/f/showthread.php?t=1069

Като толкова ти харесва комунизма, отиди да живееш в Северна Корея или Куба и се откажи от сегашниото си гражданство, та да не можеш да излезеш после никога от тях.

Страната беше затвор и при опит за напускане на границата, се стреляше.

После може да прочетеш и за казармата, която те е чакала по времето на комунизма:
http://edno.info/f/showthread.php?t=1111

7. Ако не си в НАТО, ще ходиш точно в тази задължителна казарма. И пак ако ни нападне Турция или руснаците, както нападна грузия, то си е описано в статията какво точно ще стане с теб.

10. Повечето изобретения, които са дали тласък на световната икономика, идват точно от Америка. Без компютрите и Интернет днес светът щеше да е доста по-назад.
1.Няма да коментирам.

2.Имали интереси или не, направили са го, нали?

3. Колко много по-богат?

4. Нямам намерение да чета целия текст, честно ти казвам, но минуси има във всяка система. Може да се намерят и много плюсове, но в момента не ми се занимава.

5.Аз съм казал, че истината е някъде посредата (Китайска Народна Република е перфектен пример). Не одобрявам напълно комунизма, точно и затова няма да отида в Куба или Северна Корея.

6.Точно благодарение на тая казарма сме ИМАЛИ АРМИЯ, която днес не съществува (за мен)

7. Къде е написано, че янките са ни искали в НАТО? О-ооо..верно.. Те искаха да нарежем съветските ракети и да зае*ем "старите съветски хеликоптери", защото са "морално остарели"... Как не се сетих...

8.Компютъра е измислен от човек с български произход. Има още изобретения, за които просто руснаците не са си направили някаква телевизия и не ги рекламират, щото не искат да се шуми около тях.

Wildchildd, анимационен герой или не, аз не съм казал, че комунизма е ПЕРФЕКТНАТА СИСТЕМА, прочети по-горе защо.

SiegHeil, съгласен съм и с твоето мнение