Цитирай Първоначално написано от global
1. Е, добре де, и какво от това, мен какво ме грее?
2. Сам го казваш, че е имало руско-турски войни и преди това, т.е. руснаците са си гонели собствени интереси и може би са преценили, че заслужаваме.
3. Кой ти каза, че искам да ходя в задължителна казарма? И колкото и оръжие и армия да имаме, пак не можем да се защитим от турците, но пък ставаме зависими от Русия, а ние знаем какво значи това. Не знам за теб, но аз предпочитам да съм в клуба на богатите и красивите, а не на изостаналите от изтока.
4. Това е отрекъл се българин с име Джон. Утре и аз ще създам нещо и вие ще кажете, че е от българин, ама ядец, аз ще отрека!
Щом кацането на луната е признато и от руснаците, нямам причини да се съмнявам, то по тази логика и техните спътници могат да се оспорят.
5. Защитили те, защитили са собствените си интереси, защо не ходиха да защитят мирните кувейтци като ги нападна Саддам?
В Кувейт няма нито един с руски паспорт, за се намесят. Джон Атанасов е кръстен така от майка си, чиста американка, баща му е българин и той не е отричал българските си корени, а се е гордеел с тях. И България няма да се оправи так като си седиме в клуба, трябва всички да излеем на улицата и да свалим правителството, на чието място да застанат най-отговорните хора - военните.