.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    За сметка на това обаче е забавен и ми вдига яко самочувствието хахахах
    "Ти влюбена ли си в нея? А тя в тебе? "

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    А тати е от ония консервативни мъже, за които една жена (независмо, че съм му дъщеря) е под мъжа и си ме прави дива и щастлива когато си пожелае.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

иначе ако се засечем за повече от 20 минути не може да не врътнем един скандал. майка ми особено е доста консервативна и съм й тоталната противоположност откъм виждания и прочие.
    сейм хиър.
    рядко общувам с тях и нямам желание.

според майка ми,ако мнението ми за нещо е различно от нейното,съм психично болна и не съм права.
    баща ми е пич,но се опитва да ме държи на каишка,а такива работи при мене нЕма.

честно казано,нямам търпение да се махна от тях.

Разкажи я!

Ами бих искала,но когато се опитам да споделя нещо с майка ми и след 2 мин след като е излязла от стаята и баща ми е научил Аз го кавам на майка ми защото с нея се рабирам по-добре,но винаги всичко стига до баща ми Затова съм стигнала до извода,че няма смисъл да споделям с тях...
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    За сметка на това обаче е забавен и ми вдига яко самочувствието хахахах
    "Ти влюбена ли си в нея? А тя в тебе? "
    ХАХАХАААХА е не!

hottie
    Guest
    сама съм, така че отговорът ми е - не

Повече от фен Аватара на VQTUR
    Даам, до тук мога да обобщя, че са малко хората изградили добра връзка с родителите си!
    Но това все пак е двустранен процев, в който трябва да участват и родителите и децата, така че някой път се получава - несходствие или не разбиране!

За мойте родители мога да се похваля че и двамата са млади. (даже с майка ми често ни взимат за сетри ) С нея винаги мога да поговоря и е отворена да ме изслуша, но спънката понякога идва от моя страна. Не винаги искам да и казвам всичко и от там идват проблемите...С баща ми се чуваме, когато аз му се обадя, общо взето и се виждаме рядко!
    МОМИЧЕ СЪМ!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    самичко съм
    то густо, то пусто

Живея само с майка ми от двамата ми родители... с баща ми не съм се виждала от 2 години точно ще станат в събота, та...
    Майка ми е супер близка моя приятелка, винаги мога да си говоря с нея... просто сме много еднакви и се караме непрекъснато, но дори и тази ни връзка ме удовлетворява. Близки сме и това е важно, малко хора могат да се похвалят с това.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    STARA ZAGORA
    Ami razbiram se s nashte. Poprincip maika se probva da me komandva povechko, za po-serioznote problemi mi izprashta tatko ama sled kato pogovorim se razbirame. Stiga da ne sum prekalila shtoto togava prosto vliza, kazva kolko vreme sum nakazana , kak i izliza.. Inache moje da izqm nqkoi tukat ama otdavna ne sa se sluchvali teq neshta . MOga da spodelqm i s dvamata , biha me podkripili stiga da resha che iskam neshto istinski .. I taka .. Inache sega gi tursq osnovno za pari ( ne obi4am da spodelqm , i ako te ne nastoqvat , nqma da go napravq) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си