- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Родители - Общуване
"Ти влюбена ли си в нея? А тя в тебе? "Първоначално написано от slun4ice
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от FockidyFockFock
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
сейм хиър.Първоначално написано от ScionOfStorm
рядко общувам с тях и нямам желание.
според майка ми,ако мнението ми за нещо е различно от нейното,съм психично болна и не съм права.![]()
баща ми е пич,но се опитва да ме държи на каишка,а такива работи при мене нЕма.
честно казано,нямам търпение да се махна от тях.
Разкажи я!![]()
Ами бих искала,но когато се опитам да споделя нещо с майка ми и след 2 мин след като е излязла от стаята и баща ми е научилАз го кавам на майка ми защото с нея се рабирам по-добре,но винаги всичко стига до баща ми
Затова съм стигнала до извода,че няма смисъл да споделям с тях...
ХАХАХАААХА е не!Първоначално написано от hardball
![]()
сама съм, така че отговорът ми е - не
Даам, до тук мога да обобщя, че са малко хората изградили добра връзка с родителите си!
Но това все пак е двустранен процев, в който трябва да участват и родителите и децата, така че някой път се получава - несходствие или не разбиране!
За мойте родители мога да се похваля че и двамата са млади. (даже с майка ми често ни взимат за сетри) С нея винаги мога да поговоря и е отворена да ме изслуша, но спънката понякога идва от моя страна. Не винаги искам да и казвам всичко и от там идват проблемите...С баща ми се чуваме, когато аз му се обадя, общо взето и се виждаме рядко!
МОМИЧЕ СЪМ!
Живея само с майка ми от двамата ми родители... с баща ми не съм се виждала от 2 години точно ще станат в събота, та...
Майка ми е супер близка моя приятелка, винаги мога да си говоря с нея... просто сме много еднакви и се караме непрекъснато, но дори и тази ни връзка ме удовлетворява. Близки сме и това е важно, малко хора могат да се похвалят с това.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ami razbiram se s nashte. Poprincip maika se probva da me komandva povechko, za po-serioznote problemi mi izprashta tatko ama sled kato pogovorim se razbirame. Stiga da ne sum prekalila shtoto togava prosto vliza, kazva kolko vreme sum nakazana , kak i izliza.. Inache moje da izqm nqkoi tukat ama otdavna ne sa se sluchvali teq neshta . MOga da spodelqm i s dvamata , biha me podkripili stiga da resha che iskam neshto istinski .. I taka .. Inache sega gi tursq osnovno za pari ( ne obi4am da spodelqm , i ako te ne nastoqvat , nqma da go napravq) ..