.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма как да си намериш приятели, ревейки и оплаквайки се във форум за това, че се чувстваш самотен. Нали знаеш, че докато не предприемеш някакви действия - нищо няма да се промени. Вземи се в ръце, стига си се самосъжалявал. Като не можеш сам да си намериш приятели - започни на някакъв курс или спорт и много по - лесно ще ти е да завържеш някакъв разговор и постепенно да се сприятелиш с някой.
    Или просто продължавай да си излизаш с твои познати, без да обръщаш внимание на това, че не те уважават и не са ти верни приятели. До момента, в който ще изградиш някое приятелство с някой.
    Вдигни си самочувствието и започни да се приемаш такъв, какъвто си. Убедена съм, че всичките тия комплекси са ти напълно излишни, просто си се вкарал яко във филма.

PS: Време е да се промениш. И да излезеш от филма, който те бута надолу. Занимавай се с нещо, което ще те накара да се почувстваш полезен и щастлив. Време е вече да напуснеш компютъра и интернета, и да се занимаваш с нещо друго.
    Последно редактирано от Amore-Mio* : 08-02-2012 на 17:23

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Няма как да си намериш приятели, ревейки и оплаквайки се във форум за това, че се чувстваш самотен. Нали знаеш, че докато не предприемеш някакви действия - нищо няма да се промени. Вземи се в ръце, стига си се самосъжалявал. Като не можеш сам да си намериш приятели - започни на някакъв курс или спорт и много по - лесно ще ти е да завържеш някакъв разговор и постепенно да се сприятелиш с някой.
    Или просто продължавай да си излизаш с твои познати, без да обръщаш внимание на това, че не те уважават и не са ти верни приятели. До момента, в който ще изградиш някое приятелство с някой.
    Вдигни си самочувствието и започни да се приемаш такъв, какъвто си. Убедена съм, че всичките тия комплекси са ти напълно излишни, просто си се вкарал яко във филма.

PS: Време е да се промениш. И да излезеш от филма, който те бута надолу. Занимавай се с нещо, което ще те накара да се почувстваш полезен и щастлив. Време е вече да напуснеш компютъра и интернета, и да се занимаваш с нещо друго.
    Много точно. Не става със стоене вкъщи и оплакване.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    По-добре да са малко, но истински приятели
    Отколкото да имаш много, но предатели
    Излизай по-често, ще се запознаеш с много хора и вече ще си изградиш много по-добри приятелства, отколкото тези старите
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Значи, по-добре е да се харесваш сам, за да може и другите да те харесват. Поне на мен така са ми казвали, но не знам дали помага. Сещам се и за още едно: гледаш се в огледалото и изброяваш всички твои положителни черти, качества.. Относно това с приятелите и гаджето : за приятелите недей да съжаляваш. Хората се променят, възгледите им също ... Знам го от личен опит. Запознай се с някакви момчета от квартала, в който живееш. Ще можете да излизате всеки ден. А относно гаджето: не си срещнал подходящата. Не съжалявай. За всичко има време. Надявам се да съм помогнала.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Boyman,започни да си говориш и предлагаш да излизате с хората,за които си СИГУРЕН,че не са използвачи и дори да не стан енещо кой знае какво,не се отчайвай,всичко си идва с времето си!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    о....аз съм като теб...преместихме се да живеем извън града и тук изобщо не мога да се сприятеля с никого....

Колко пъти съм го изживяла този твоя ужас, не е истина. И всеки път аз си оставам самичката, другите се цепят и нямам контакти с тях.
    Ами бих ти дала съвет - подбирай си хората. Недей да гледаш да се събираш с някакви "гъзари", които гледат само как да изкопчат нещо от теб, а гледай да се събираш със стойностни хора. И другото, което мога да ти кажа - промени нещо в себе си. Щом те използват не са виновни само те, а си виновен и ти, че им го позволяваш.
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Трябва да сте общителни бе хора. И не става като стоите пред компютъра и се оплаквате. Излезте навън и се запознайте с някого. Не се чувствайте самотни и подтиснати. Вие сами казахте, че хората се интересуват много от себе си, затова се интересувайте от тях, говорете за техните проблеми и т.н. Помислете, че и на вас ще ви стане приятно, ако някой се интересува от вас. Така е най-лесно да спечелите приятели. Естествено не е нужно да се преструвате, така няма да спечелите истински приятели. Просто си намерете някой с общи интереси и така.

Фен
    Град
    Vidin
    авторе писах ти на ЛС

Единственият истински приятел който може да имаш си самият ти! Всички други рано или късно ти обръщат гръб. Всеки мисли за себе си .. помисли и ти! Покажи на другите че имаш самочувствие и че можеш без тях. Колкото до това с приятелката ... ако поработиш малко със самочувствието в кърпа ти е вързана!

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    осъзнавате факта, че темата е от 2009-та, нали ..
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението

Все пак много от хората, които я четат са в същото положение като автора, така че на тях са им полезни мненията.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    Голяма работа
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Това щях да казвам ^ ;дд

Човека сигурно отдавна си е намерил нова компания и приятелка.

Цитирай Първоначално написано от Skullcrusherka Виж мнението
    Човека сигурно отдавна си е намерил нова компания и приятелка.
    най-вероятно...

И все пак един съвет за всички с подобен проблем:най-важното е САМОЧУВСТВИЕТО хора!

Този проблем е много кофти.....А от кой град си?

Супер фен Аватара на Incadeptus
    СПокойно на мен ми е по-добре сам.Не е болка за умиране.Но има хора,които не могат сами,ще си намериш,макар,че вече си си намерил сигурно :d

Аз лично минях през един такъв период в който не съм излизал не съм говорил много дори и с най-добрия ми приятел. Докато не отидох на един лагер не започнах тренировки тогава започнаха да се появяват и нови познати дори някой ми стана едни от най-добрите приятели започнах да излизам , появиха се и момичета. Пробвай се да общуваш по често с хора от противоположнния пол.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Да тук си много прав.Аз повече общувам с хора от противоположния пол.Поради причината,че те са по-умни от момчетата,които АЗ познавам.Иначе има много умни момчета,но не мога да ги намера къде се крият С момичетата се разбирам перфектно

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Да тук си много прав.Аз повече общувам с хора от противоположния пол.Поради причината,че те са по-умни от момчетата,които АЗ познавам.Иначе има много умни момчета,но не мога да ги намера къде се крият С момичетата се разбирам перфектно
    Е тук си много прав смисъл познавам и умни момчета но са 2-3 с момичета се говори много по лесно от колкото повечето момчета смятаме

И аз бях точно като теб по едно време (как генерално се цепя от колектива, хехе ). Обаче смених училището, срещнах се с нови хора и покрай тях се запознах със сегашните ми нах-добри приятели. И гадже си намерих. Мисълта ми е, че всичко опира до обстоятелствата и чистата случайност, няма как да знаеш от пръв поглед с кого ще си паснете. Не спирай да завързваш нови контакти, дръж се приятелски с хората, даже и да не ги харесваш (НО не им позволявай да те използват), ако нямаш кой знае какво чувство за хумор, си прави шеги за твоя сметка, не говори зад гърба на останалите... ама ти това си го знаеш. Не е кой знае каква философия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си