- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Самотен съм, нямам приятели...
Имам проблем, който много ме разстройва и мисля, че трябва да споделя това с вас, да ви помоля да ми помогнете, давайки своето мнение. Проблема е там, че вече не ми останаха верни приятели. Вече не мога да разчитам на тях и за мен те ще останат само едни познати, които съм срещал някъде... Никой вече не уважава качествата ми и всички са ми обърнали гръб. Търсят ме, само когато им потрябвам за нещо, за някаква услуга. А след това - нищо. Дори едно благодаря не получавам. Заобиколен съм от интриганти и използвачи, които гледат само своите интереси и не се интересуват от другите. Затова се дистанцирах от тях, не желая да съм обвързан с тях. Но сега не мога сам да успея да си намеря нови "приятели", тъй като... тъй като не съм теърде общителен
. Искам сега да излизам, да общувам с нови хора, да създам нови взаимоотношения, ДА СИ НАМЕРЯ ПРИЯТЕЛКА
и да не се чувствам вече потиснат и отчаян, но не знам как. Моля ви... помогнете ми да си възвърна самочувствието.
![]()
Live now, this is your time!
и аз съм ,като теб.Вярно е,че в днешно време всеки гледа личната си изгода.Много малко са хората готови да ти помогнат ,когато имаш нужда и най-вече в труден за теб момент.АЗ разчитам на приятеля си и на още 1 приятелка.ПОне тях си имам.А ти започни наново излез с други хора ,както каза сам ...потърси си сродната душа!
Има една поговорка - приятелството се доказва!
Не се притеснявай, всяко нещо с времето си споко![]()
Две глави мислят по-добре от една!
Абсолютно същата ситуация е и при мене.Най-важното е да не се депресираш и да не станеш,като тях.Просто почакай малко и всичко ще се оправи.Всичко с времето си,но все пак излизай и се забавлявай.Гледай да различаваш лошите от добрите приятели,за да не се повтори ситуацията.Успех!![]()
ок
До скоро и аз си мислех, че съм като, но всъщонст съм грешала.
Споко само трябва да общуваш повече и всичко ще си дойде на мястото.![]()
vi6 horata sa goveda idvat iskat yslyga i si tragvat si4ki sa egoisti v toq sly4ai ti ne ama kvo da se prai.az ne govora s tqh i postoqnno mi se lepat nekvi goveda det ne gi poznavam nameri si novi svata ne sa6testvyva zaradi tqhПървоначално написано от Boyman
Welcome to the club , yo !
ваУ рокс
Grell
В същатата ситулация съм прочети темата ми ПРЕДЛАГАМ ТИ МОЕТО ПРИЯТЕЛСТВО!
I pri men be6e taka, no zapo4nah da hodq po razni trenirovki, kursove (osbeno sega [7klas]) i sega imam pone 5,6 mom4eta na koito moga da raz4itam, i na okolo 3 momi4eta s koito moga da spodelq vsi4ko
и при мен е така, в смисъл аз се местя да живея постоянно от място на място и тъкмо създам приятелства и то какво - пак се местя. Сега се местя в София и засега от класа си имам само една приятелка, на която да разчитам, не познавам почти никой от съседните класове, просто се чудя кво ще правя. А за момчета да не говорим, просто никой не познавам в София, който да ми хареса де. Преди като живеех в Перник (макар да го мразя този град) имах достатъчно познанства и ми беше добре, а сегаа...Поне се надявам покрай момичетата от моя клас и аз да се запозная с някого![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Еми аз не съм в такава ситуация,понеже съм много общителна.Стани малко по-отракан.Ако неможеш от самосебе си,намери си някаква работа,където контактуваш с хора.Или пък ходи на някакви курсове..Или просто си ходи на диско ала бала и се запознавай ей така с хората...Незнам,давам много налудничеви идеи,ама...![]()
ako ti ne precakva6 teb 6a precakat ..
Бях пуснала същата тема. И аз като теб нямам приятели. Вече и не искам, стигнах до извода, че дори най-верният приятел може да ти забие нож в гърба. Затова в този живот ще имаме само познати. Тези, които се пишат приятели са лицемери, рядко някой ще се хвърли в огъня заради теб. Не се впрягай, вдигни си самочувствието, радвай се на летните купони, но не се залъгвай, че някога ще имаш приятели. Казват ... в университета срещаш хора, които остават приятели за цял живот, все още съм 10 клас, ще порасна, ще видя, но дълбоко се съмнявам, че това е истина. Най-добрият приятел ще бъде твоята любима, но истинската любов на живота ти. Запомни го.
![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
В напълно същата ситуация съм. Вече истински приятели много трудно се намират. Всеки мисли само за себе си и не му пука за останалите...
Хайде да си направим една организация, все наши хора ще сме?![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
И аз съм така. Хората, около които съм заобиколена, не ми харесват особено. "Приятелите" ме търсят само когато им трябвам, а мен това ме дразни. То и затова обикновено ваканциите си прекарвам сама в нас или на село... Надявам се като отида в 8 клас някъде другаде да си намеря добра компания. Към автора на темата: не си само ти - много хора са като теб.
i az sam v podobna situaciq... a doskoro imah priqteli no razbrah 4e sa izpolzva4i i 4e az za tqh sam samo poznata....
Не е баш така както го описвате наистина не можеш да разчиташ на всеки ,но и не всеки може да разчита на мен...
Да кажем сега имам някой приятели които когато ги помоля за услуга не отказват ,но има и такива които въобще не ги питам както и те мен ,защото се знае отговора .... най-мразя някакви несериозни хора ...
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
ThisIsMe
Супер фен
--------------------------------------------------------------------------------
и аз съм ,като теб.Вярно е,че в днешно време всеки гледа личната си изгода.Много малко са хората готови да ти помогнат ,когато имаш нужда и най-вече в труден за теб момент.АЗ разчитам на приятеля си и на още 1 приятелка.ПОне тях си имам.А ти започни наново излез с други хора ,както каза сам ...потърси си сродната душа!
+1....Si4ki sa egoistiiii,mng malko sa xorata na koito moje6 da raz4ita6..,da im ima6 doverie,. tfa e nai-stra6noto Tfa na6e pokolenie e spr EGOISTI4NO.... NEka da se promenim,da budem zadruni![]()
![]()
дума по дума, мога да кажа абсолютно същото и знам, че сама съм си виновна, тъй като цял живот им прощавам и обръщам гръб на факта, че ме използват, най-вече за да препишат или за нещо друго, никой не ни е виновен, че не сме общителни може би и по-притеснителни, но аз съм си аз и не мога да се променя, приятелства не се добиват, а се раждат, няма как да стане, аз също осъзнах, че всички около мен са познати, нито един не е приятел, просто се научаваш да живееш и без тях, не че преди са заемали кой знае какво място в твоя живот![]()
При мен е малко по различно в началото бяхме 4ма просто така после дойде още един при нас , но наскоро 2ма започнаха да се цепят и да се правят на гъзари...изключително глупаво е и сега май ще се цепим...но такъв е живота важното е да намериш хора на които да вярваш дори да са само 3ма или само 2ма или само 1...