- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Самотен съм, нямам приятели...
При мен е малко по различно в началото бяхме 4ма просто така после дойде още един при нас , но наскоро 2ма започнаха да се цепят и да се правят на гъзари...изключително глупаво е и сега май ще се цепим...но такъв е живота важното е да намериш хора на които да вярваш дори да са само 3ма или само 2ма или само 1...
Няма как да си намериш приятели, ревейки и оплаквайки се във форум за това, че се чувстваш самотен. Нали знаеш, че докато не предприемеш някакви действия - нищо няма да се промени. Вземи се в ръце, стига си се самосъжалявал. Като не можеш сам да си намериш приятели - започни на някакъв курс или спорт и много по - лесно ще ти е да завържеш някакъв разговор и постепенно да се сприятелиш с някой.
Или просто продължавай да си излизаш с твои познати, без да обръщаш внимание на това, че не те уважават и не са ти верни приятели. До момента, в който ще изградиш някое приятелство с някой.
Вдигни си самочувствието и започни да се приемаш такъв, какъвто си. Убедена съм, че всичките тия комплекси са ти напълно излишни, просто си се вкарал яко във филма.
PS: Време е да се промениш. И да излезеш от филма, който те бута надолу. Занимавай се с нещо, което ще те накара да се почувстваш полезен и щастлив. Време е вече да напуснеш компютъра и интернета, и да се занимаваш с нещо друго.
Последно редактирано от Amore-Mio* : 08-02-2012 на 17:23
По-добре да са малко, но истински приятели
Отколкото да имаш много, но предатели
Излизай по-често, ще се запознаеш с много хора и вече ще си изградиш много по-добри приятелства, отколкото тези старите
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Значи, по-добре е да се харесваш сам, за да може и другите да те харесват. Поне на мен така са ми казвали, но не знам дали помага. Сещам се и за още едно: гледаш се в огледалото и изброяваш всички твои положителни черти, качества..Относно това с приятелите и гаджето : за приятелите недей да съжаляваш. Хората се променят, възгледите им също ... Знам го от личен опит. Запознай се с някакви момчета от квартала, в който живееш. Ще можете да излизате всеки ден.
![]()
А относно гаджето: не си срещнал подходящата. Не съжалявай. За всичко има време.
Надявам се да съм помогнала.
![]()
Boyman,започни да си говориш и предлагаш да излизате с хората,за които си СИГУРЕН,че не са използвачи и дори да не стан енещо кой знае какво,не се отчайвай,всичко си идва с времето си!![]()