.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Подарък

Град
    Бургас

Подарък

Здравейте! Ами ще започна така... Имам си приятел от месец и той скоро има рожден ден.. Та избора на подарък доста ме затруднява.. първо заради краткото време от което се познаваме.. и второто, че е от хората които си имат всичко.. ..Да кажа и малко повече за интересите му.... ами с една дума... футбол.., футбол.. и хм.. пак футбол. Мислих си за нещо свързано с футбола, но колкото е запален предполагам, че си има всичко необходимо... Също ми дойде на ум да му подаря нещо свързано с нашата връзка..., но какво може да е то при положение, че сме заедно само от месец...
    Приемам всякакви идеи и мнения, споделете вие какво сте подарявали.. ) Благодаря!
    Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
    Танцувай със сърцето си !

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Би могла да му подариш една неповторима и романтична вечер, след което се напъхвате под чаршафите
    Live now, this is your time!

ох... плс търсачка!!!! отвори темите за свети валентин има 4576034986730496734-5 мнения по този въпрос...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    за 1 месец връзка можеш 1 снимка в рамка под формата на сърце.. по-нататък нещо по-обвърващо и показващо сериозното ти отношение към връзката ви

Една сребърна гривна с твоето име би била хубав подарък. Но не е задължително да е нещо скъпо.
    Scorpions forever!

футболна топка

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Футболна топка с твоя снимка... да я рита като е ядосан ... или като му е кеф?!

Бъзикам се естествено...

Да идеята за снимка в рамка е добра,
    но мисля, че за 1 месец, не е задължително да има подаръци.

За един месец няма нужда от подаръци...не знаеш дали няма да скъсате скоро и всичко да остане само спомен подари му нещо като се задържите малко повече заедно ма все пак...ако той ти подари ще се получи кофти...така че си струва да му вземеш нещо малко...и по възможност евтино...все пак най-важен е жеста...горните съвети са добри..но избери това,което на теб ти харесва най-много
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си