- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата признават ли Любов ?
С едно момиче никогфа не можем да стигнем до единодушие по този въпрос-Редно ли е момиче да признае на момче ,че го харесва(първа)
Тя е на мнението,че е пълен Абсурд момиче да признае чуствата си.Вярва си в традиционното -момчето да признае на момичето своите чуства.
Аз на обратната теза,че след като сте се зарибявали еди колко време и започнеш да го харесваш,да не се страхуваш да направиш първата стъпка,за да не го изпуснеш и после да съжаляваш за несподелената ти любов.
Според мен традицията е момичето да казва първа,че харесва човека отсреща.Поне винаги става така,защото ние сме много по-емоционални и винаги прибързваме.Първо действаме,а чак после почваме да мислим![]()
Има го страха,че момчето ще ни сме изсмее в лицето,че го харесваме и по-скоро да се "изгаври" с нас,отколкото деликатно да ни заяви,че не иска
"Поканих едно момче в нас за по кафе,харесвах го и исках да направя аз крачката,но съвсем деликатно.Той каза,че ще се появи,обеща ми,но накрая никакъв го нямаше.Учим в едно даскало,но от този ден ни вест,ни кост от него"
твърдиш, че вие, момичетата тва не го правите? айде моля ти се, кой знае на колко момчета сте казали "емиии съжалявам.... аре да си останем приятели, не искам да задълбочаваме .." бла-бла . има реален шанс това да се случи и на вас. на мнение съм, че не трябва да чакате на момчето, а като имате кажете нещо - просто го казвате.Първоначално написано от Shia
И двете сте прави, но не точно.
Не е нужно да му КАЗВА каквото и да било, защото не само мъжете, ами и всички хора ги естрах от директността, колкото и някои да твърдят, че обичат хората да бъдат с тях директни и искрени.
Когато с човека, когото желаеш, се виждате често, посещавате едни места и т.н. тогава е по-лесно да се прави каквото и да било. Иначее глупаво да харесваш някого и да го виждаш през 10 дена и да идеш да му изтърсиш, че искаш да имате нещо общо.
И такам.![]()
Апък и като се забиряваш с някой и си излизате заедно и се запускате,не виждам защо някой трябва да казва на някой,че го харесва.
То тея неща се подразбират.
Аз съм признавала..е не ми беше лесноВсъщност няма значение кой пръв ще признае
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Има много притеснителни както момчета така и момичета .. По принцип като имам нещо към някого му го казвам .. Момиче съм .. Няма такъв закон никъде , че момчетата трябва да правят първата крачка .. Както дойде .. Въпреки че не обичам момчета , които се срамуват да те целунат първи или нещо от този сорт .. да признаят чувствата си ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Значи според мен, е редко, както момчетата казваме 1ви, понякога и момичетата да го правят (ако имат симпатии и харесват момчето, а не просто за шоуто)..
Само ми е чудно, за това което мисли, че момчетата трябва да казват 1ви че харесват момичето, то приятелката ти ако беше лесбийка щеше да си остане сама на тая логика, чакайки другия да каже че я харесва, но като харесва момиче става така, че никой не казва нищо и само се гледат в очите![]()
Затова както единия пол може да го каже 1ви, то и другия трябва да може.. както и в една връзка се изисква внимание и компетентност от 2те страни така и тук е така.
![]()
На мен ми се е случвало (момче съм) и бях шашнат, но връзката ни е страхотна. Няма лощо тя да направи първата крачка, щото иначе може да се размине с много приятни моменти.
По-добре момиче да признае на момче.Момичетата от компанийката ми постоянно мрънкат,че харесват еди кой си дебил ама ,той дървото му просто, не им обръща внимание.
Йога и мъдрост
По принцип,когато си харесам някого никога не признавам първа.Започвам да го закачам туй онуйи те сами ме харесват и после си казват...Или направо ако ме изпратят се целуваме и това е знак,че се харесваме...Понякога действията значат много повече от думите.
![]()
Абсолютно!!!Първоначално написано от Converse333
Бе вие престъпление ли вършите че признания ще правите?
Целувка, прегръдка и работата е ясна. Не си усложнявайте живота..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
аааа як аватар! евалаПървоначално написано от Nitroglycerin
![]()
по темата : не казвайте никога че обичате некой, не е здравословно! след раздяла ще видите ако не ми вервате![]()
Приятелката не ми е лизбийка,досега е нямала приятел и си стои с тая логика и чака само,ама с качането си остана.Не прави нищо по въпроса и не иска да се разубеждава
Като грамофона плоча е
Няма такъв закон винаги момчето на прави първата крачка. Като едно момиче има някакви симпатии към някой най-добре да поговори с него и да види в каква посока ще се развият нещата , за да няма разочарования после..
Признавала съм не мисля да напрвя тази грешка 2ри път много боли... ;(
"Колкото повече, толкова повече..!"
Абе за мен лично няма абсолътно никакво значение кой ще е първи и кой втори... Важното е крачката да се направи. Попринцип е прието момчетата да поемат инициативата, но както казах за мен няма никакво значение... ако с даден човек се харесваме не мисля че ще го чакам той да направи първата крачка...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Нямам голям опит и досега съм имала само една връзка,но преди това и през ум не ми е минавало аз да направя първата крачка.За тази една връзка момчето пое инициативата,но от тогава аз много се промених.Преди време пожелах да се разделим,а след това много съжалявах.Вместо да чакам- аз този път го потърсих и направих доста неща,за да сме отново заедно.Да,не се получи,той не пожела,но нито за миг не съжалявам ,че съм направила всичко това.Знам,че ако човек наистина иска нещо,трябва да действа.Боли да те отхвърлят,но го препочитам пред това да се чудя какво е щяло да стане,ако...Все пак е по-добре да се появят и повече смели момчета,които също не ги е страх да бъдат отхвърлени.Малко активност няма да навреди на никого!
![]()
...come...touch my soul...
Ми аз и една приятелка го направихме първи и кво...не сме сгрешили... ако отговорът е "да" то тогава е още по добре и за двамата... ако е "не" няма момичето да се мъчи катъо пълната идиотка с напразни надежди... така че тези разбирания от преди 20 години не ми ги пробутвайте....![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе ако всичко чакате на момчетата до никъде няма да стигнете.Е , не съм казала да им предлагате.![]()
Вярно си е че момчето може да ти се изсмее в лицето и да разкаже на всички , както стана при мене - целия клас разбра, ама на 3-тия ден не ми пyкаше , а и другите вече не ги интересуваше. Както се казва ''Всяко чудо за три дни''.Но така както може да ти се изсмее , така може и нещата да потръгнат , особено ако момчето е от по срамежливите и не иска то да прави 1-вата стъпка
:P
Bon Jovi - Always
Понеже приятелката ти е на мнението, че момчето трябва да направи 1-та крачка, явно и затова все още не си е намерила някого.Първоначално написано от Shia
По темата - Не мисля, че в света има закономерност: 1-во момчето трябва да признае на момичето, че го харесва. Аз съм момиче и да признавала съм 1-ва на момче, че го харесвам. Не виждам нещо лошо в това. Пък и както казаха по-горе: действията са много по-показателни от думите![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Аз предпочитам момчето да направи първата крачка . Но ако той не се реши ще я направя аз .![]()