- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата признават ли Любов ?
Първоначално написано от hooliganka89
АЗ СЪМ НАГЛЕДНИЯ ПРИМЕР ЗА ТОВА![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Защо НЕ... прието е момчето да прави първата крачка, но понякога момчетата са по-срамежливи и въпреки, че си падат по момичето ги е срам и страх така, че ако се наложи невиждам нищо лошо![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
аз съм го правила,както казва една приятелка : "ти си жена в 21 век,за Бага,бъди мъж"![]()
Не ми се е случвало да кажа на момче,че го харесвам...Колкото и да го харесвам няма да призная...Даже,когато харесвам някой се дистанцирам от него.Ела,ме разбери хах.
То ако не признае какъв е смисълът тогава?
Затова заедно трябва да си признаят иначе след 1 седмица може и да си омразнат взаимно.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Имаш право,но аз не мога да си призная...Първоначално написано от AnzaRe
Пречи ми това...
![]()
То винаги вие момичетата и ние момчетата се разбираме по поведението ^^.Едни се зачервяват,други те гледат и се усмихват,четвърти не спира да се опитва да те доближи ^^ :P
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Първоначално написано от AnzaRe
Аз съм от първият тип усмихвам се,изчервявам се и казвам нещо тъпо...
...
![]()
Това е сигналът значи![]()
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
О,моля те,ако ме скиваш ще се спукаш от смях...Веднъж едно момче,което харесвах ме пита колко е часа и аз скивам тела ми и казвам,че батерията ми е изпаднала...Не паднала,а изпаднала.И той като се засмя и аз.
![]()
хахаха![]()
добър отговор.
![]()
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Аби вие да не сте на 12, че да си признавате чувствата?
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
мисля че ако момичето не покаже симпатия шанса момчето да каже че е я харесва е нулев
Признавала съм на момче,че го харесвам,но нищо повече не направих.Следващите крачки бяха негови и така тръгнахме и ходихме доста време![]()
![]()
Не сме в Романтизма, извинявай, така че всички са еднакви-няма жени, мъже, има хора и добитък!!!!!!!
ami li4no az ne bih nikoga priznala pyrva na mom4eto koeto haresvam primerno, no ne i gre6no da nqkoi da kaje na mom4e 4e go haresvaПървоначално написано от Shia
![]()
![]()
Pσ ∂σвRє уjαѕєη кrαι, σт кσlкσтσ вєzкRαєη yJαѕ...!
да, но ако момичето знае, че момчето не я харесва добре ли ще е да му каже какви чувства изпитва към него ?![]()
Мисля, че и момиче може да признае на момче, ако наистина тя го харесва. Не е редно само единия на изразявя чувствата си - трябва да има взаимност. Но това с казването...по-добре е да се показва от колкото признава.![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
е да де сори че няма да ти дам съвет ама аз харесвам едно момче от моя клас аз съм 5-ти клас и рано ли е или не шото много ме е срам да му призная че го харесвам кажете кфо да правя плс
и аз искам да знам това но не съм много сигурна дали той не ме харесваПървоначално написано от fucklowebaby