.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    До сега съм признавала само на едно момче, на другите просто им давам знак
    Но аз бих признала само ако наистина харесвам някой, иначе ако имам само симпатии, бих предпочела той да направи първата крачка
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    aз съм признавала на момче,по принцип е най-добре момчето да е първи,но аз не мога да чакам и пребързвам с нещата
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Който дойде

ми момичето като си харесва някой... няма лошо да си каже първо... важното за мен е момчето да предложи на момичето...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

аз съм казвала...тва беше много тъпо от моя страна...отговорът беше и кво ...не се нараних...все пак само го харесвах но и аз съм отрязвала...както казвате важното е момчето да предложи !!!
    az sam edna me4tatelka zagubila sebesi.........

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Който дойде
    точно така си е няма определен подходл не може да се определая кой да започне
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Кви работи само.. Няма значение никакво момичето ли ще е инициатора или момчето в първата стъпка към връзка.Колкото до страха от прецакване,колкото момчетата прецакват,толкова и момичетата От това застраховка няма никой,така че риска му е майката !

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    То винаги вие момичетата и ние момчетата се разбираме по поведението ^^.Едни се зачервяват,други те гледат и се усмихват,четвърти не спира да се опитва да те доближи ^^ :P
    Аз съм от първият тип усмихвам се,изчервявам се и казвам нещо тъпо... ...
    аз май ходя със изгубената ти сестра близначка

никога не бих споделила

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    "искаш ли да си станем гаджета" работи безотказно

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ...аз лично смятам,че жена след мъж не трябва да тича..той ако прояви интерес-ок,ако ли не-само той губи от цялата ситуация

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Има го страха,че момчето ще ни сме изсмее в лицето,че го харесваме и по-скоро да се "изгаври" с нас,отколкото деликатно да ни заяви,че не иска

"Поканих едно момче в нас за по кафе,харесвах го и исках да направя аз крачката,но съвсем деликатно.Той каза,че ще се появи,обеща ми,но накрая никакъв го нямаше.Учим в едно даскало,но от този ден ни вест,ни кост от него"
    Такива са момчетата - гадняри
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    ...аз лично смятам,че жена след мъж не трябва да тича..той ако прояви интерес-ок,ако ли не-само той губи от цялата ситуация
    Ами и аз съм на твоето мнение
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

..да редно е момиче да каже на момччето че го харесва ся ще ви кажа що-едно момче няма само да доиде при теб и да ти каже а момичетата държат повече на чувствата и са по нахъсани в тва отношение ..
    Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!

въпроса трябва да е мом4етата признават ли любовта а не моми4етата....!!!
    Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от beiho
    има хора и жени !!!!!!!
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    Дълбините на канала :D
    Боже...какви са тея глупости,бе хора...вие в кой век живвеете?!Какво лошо има в това,момичето да направи първата крачка?!Ми като има чувства естествено,че ще ги признае,няма да ги подтиска!Тва е най-голямата глупост!Аз направих първата крачка и сега не съжалявам,всичко върви супер
    По-добре да съжаляваш за нещо, което си опитал, отколкото за нещо, което не си!

Повече от фен
    За любов не знам, но пък нормално ли е за момиче да и личи, че много го харесва?? сериозно, а?
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си