- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата признават ли Любов ?
До сега съм признавала само на едно момче, на другите просто им давам знак![]()
Но аз бих признала само ако наистина харесвам някой, иначе ако имам само симпатии, бих предпочела той да направи първата крачка![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
aз съм признавала на момче,по принцип е най-добре момчето да е първи,но аз не мога да чакам и пребързвам с нещата![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми момичето като си харесва някой... няма лошо да си каже първо... важното за мен е момчето да предложи на момичето...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
аз съм казвала...тва беше много тъпо от моя страна...отговорът беше и кво ...не се нараних...все пак само го харесвах![]()
![]()
но и аз съм отрязвала...както казвате важното е момчето да предложи !!!
az sam edna me4tatelka zagubila sebesi.........
точно така си еПървоначално написано от sextazy_baby
![]()
няма определен подходл не може да се определая кой да започне
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Кви работи само..Няма значение никакво момичето ли ще е инициатора или момчето в първата стъпка към връзка.Колкото до страха от прецакване,колкото момчетата прецакват,толкова и момичетата
От това застраховка няма никой,така че риска му е майката !
аз май ходя със изгубената ти сестра близначкаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
...аз лично смятам,че жена след мъж не трябва да тича..той ако прояви интерес-ок,ако ли не-само той губи от цялата ситуация![]()
Такива са момчетата - гадняриПървоначално написано от Shia
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Ами и аз съм на твоето мнениеПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
..да редно е момиче да каже на момччето че го харесва ся ще ви кажа що-едно момче няма само да доиде при теб и да ти каже а момичетата държат повече на чувствата и са по нахъсани в тва отношение ..![]()
Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!
въпроса трябва да е мом4етата признават ли любовта а не моми4етата....!!!![]()
![]()
Life`s a Climb,It`s hArt to go to the peaK,but get there the view is great!!!!!
Първоначално написано от beiho
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Боже...какви са тея глупости,бе хора...вие в кой век живвеете?!Какво лошо има в това,момичето да направи първата крачка?!Ми като има чувства естествено,че ще ги признае,няма да ги подтиска!Тва е най-голямата глупост!Аз направих първата крачка и сега не съжалявам,всичко върви супер![]()
По-добре да съжаляваш за нещо, което си опитал, отколкото за нещо, което не си!
За любов не знам, но пък нормално ли е за момиче да и личи, че много го харесва?? сериозно, а?
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”