.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра

Как да ги разбера тия момичета?!

Здравейте, много бих искал да си хвана гадже, но проблема е там, че досега (ХII клас) се занимавах основно с учене и спорт. Знаете... матури, след това изпити, пък и други проблеми си имах... и нямах време и желание да се занимавам с момичета. По принцип аз не ги разбирам, не мога да общувам на техния език. Та мисълта... ако може някой по-опитен в тая област, дето аз съм пълен новак, ми даде съвет и/или пример как бих могъл да заговоря и да се държа с момиче, което харесвам. Благодаря предварително за мненията ви!
    Live now, this is your time!

Град
    София
    Каквото и да ти дадем като "акъл" първият път ще пелтечиш, ще се срамуваш и ще се чудиш какво да правиш. Опитай се да бъдеш спокоен и естествен, не се стреми да направиш чудеса, за да впечатлиш. А никой не може да разбере жените - аз с мойта съм толкова време и още ме изненадва.

12 клас и не можеш да общуваш с момичета? съжалявам.... не мога да ти помогна... прекалено късно си са усетил... продължавай си да учиш няма и да ги разбереш!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    12 клас и не можеш да общуваш с момичета? съжалявам.... не мога да ти помогна... прекалено късно си са усетил... продължавай си да учиш няма и да ги разбереш!
    Ей, това жените сте много проклети

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ситуацията е идентична с това аз да помоля някой да ми обясни как да конструирам работеща атомна бомба при положение че нищо не разбирам от физика и атомна физика.

Гари - бе жените на са като хората..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Пич, аз си хванах гадже в 10ти клас и наскоро приключих(т.е. сега съм 11ти)... разбрах какво е... и човек се учи от грешките си и от грешките на другите, хвани си отначало някоя за да видиш какво е.. на мен лично емоциите ми се увеличиха(на моменти бях в рая, на моменти исках да се самоубия).. ама сега след като всичко приключи пак се намирам в "сивия свят" ако ме разбираш с гадже има разнообразие.. прави ти по-колоритен живота, но все пак зависи колко е голяма... защото по-малките се влияят повече от хормоните и чувствата им лесно се сменят.. затова си намери някоя по-голяма (от 9ти или по-голям клас), макар че ти си уцелил момента.. когато ще ходиш в някой университет.. и сигурно ако и ти свършиш като мен пак ще се върнеш към ученето и спорта, защото в момента и аз самия немога да почна да се занимавам наново с някой (подготвям се за бъдещето ми) и математически вече не ми остава време да излизам с някой постоянно

П.С. ако гледаш на тях като "хора" ще избегнеш срама и с времето ще свикнеш така че преди да дейвстваш се опитай да ги опознаеш
    ©opy®ight

Попитай моя приятел Дмитрии Щирбукаааааааач, той ще ти обясни всичко
    An Evil Man

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Вече си голям мъж,стегни се!
    Тръгвай по кафета/диско,
    излизай с момичета...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

абе аз разбирам 4е си нямал време за гадже ама това не ти е пре4ило да си общуваш с моми4ета.как така не можеш да общуваш с моми4ета-та ние да не сме извънземни
    то в общуването няма правила....просто бъди себе си и тва е
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Охооо градски ...

Мии какво да ти кажа ... Просто се дръж естествено Не се притеснявай от факта,че нямаш голям опит с момичетата Човек се учи докато е жив,нали знаеш (а ако това ще те успокои в Силистра не си единственото момче,което е 12 клас и няма голям опит с индивиди от другия пол )

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Тоя па ше ги разбира...за кво бе братле? Накарай ги те да те разберат.

Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Тоя па ше ги разбира...за кво бе братле? Накарай ги те да те разберат.
    +1

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    абе аз разбирам 4е си нямал време за гадже ама това не ти е пре4ило да си общуваш с моми4ета.как така не можеш да общуваш с моми4ета-та ние да не сме извънземни
    то в общуването няма правила....просто бъди себе си и тва е
    Не сте извънземни ли...
    По темата: Не говори само с момичето, което харесваш. Излизаи с други момичета и т.н. да свикнеш в обстановката.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ситуацията е идентична с това аз да помоля някой да ми обясни как да конструирам работеща атомна бомба при положение че нищо не разбирам от физика и атомна физика.
    Целта при атомнаба бомба, е да предизвика бърза верижна реакция на делене на атомното гориво, при която се отделя огромно количество енергия. Използва се уран.. А за да се получи тази бърза верижна реакция се поставя обикновенна бомба в средата на атомната бомба..
    А по-мощна е водородната бомба.. Значи във въдородната бомба има атомба бомба която да възпламени водорода и да се отдели още по-голямо количество енергия и да стане мазало.. досега водородни бомби не са пускани но мисля че Русия имаха в наличие и затова се гледа да не стане някакъв голям конфликт, щото ако цопне бомбичката - направо ни копае.. и 2-3 ако се взривят наедно може повече да не се видиме.. Е това е накратко за атомната бомба и водородната бомба - сега учихме за деленето на урана и за атомната бомба по физика

А относно автора: да не ти пука - рано или късно ще свикнеш с техния "език" и с маниерите им и с това, че са много коварни.. значи сега започни да общуваш повече с женския пол и с времето сам ще усетиш нещата

Вярно са много гадни и коварни Една ми лепна един грип и още ми е насрано Поговори с Щирбукааааааааач и ще се оправи работата ти казах
    An Evil Man

пич, начи кажи какъв спорт тренираш. аз ще ти кажа ква мацка ще ти пасне на 6. пък и спортистите си имаме своите преимущества BoXiNg ruLzZ

Град
    Бургас
    Няма нищо за разбиране! Момичето си е момиче...някои са гаднярки, други идеални. Ако харесваш момиче не насилвай нещата-бъди себе си. Карай полека полека. Аз съм на 13 минал съм ги тея работи, но и на теб ти остава още от живота. Най-добре е да си намериш приятелка с която да разговаряш, която те разбира, не е нужно да ти е гадже. Така най-добре ще се научиш да разговаряш с момичета.

Град
    Бургас
    Няма нищо за разбиране! Момичето си е момиче...някои са гаднярки, други идеални. Ако харесваш момиче не насилвай нещата-бъди себе си. Карай полека полека. Аз съм на 13 минал съм ги тея работи, но и на теб ти остава още от живота. Най-добре е да си намериш приятелка с която да разговаряш, която те разбира, не е нужно да ти е гадже. Така най-добре ще се научиш да разговаряш с момичета.

Цитирай Първоначално написано от Gary
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Ей, това жените сте много проклети
    и аз съм жена ама ту муцка му разби представите и ко кат е 12 клас ти кат си 11 ко по принцип.. човек се учи цял живот ,

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ти как искаш да ни разбираш,щом и ние понякога не се разбираме?!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми аз не се смеята за про ама поназнайвам тук там... Та идеята ми е...ти не знаеш как да се държиш с тях защото до сега не ти се е случвало... Амм бъди себе си преди всичко... говори за каквото ти хрумне...показвай с малки жестове че харесваш дадено момиче за да не изгуби тя интерес...проявявай чувство за хумор момичетата го харесват много... бъди мил, любезен и току виж си станал някое женкарче...не бе ебавам се.... таа горе долу е това... смисъл с практиката всичко ще научиш...Успех ти желая!

Град
    бълХаристан
    кво че ги разбираш? еби ги там неразбиращ...

Голям фен
    Ти си дърт вече, ромите от маалата по на 13 се зимат

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Няма да ти давам мъгляви съвети от типа - бъди естествен, покажи че я харесваш и др. Какво като си 12 клас - ОК. Намери си компания т.е. хора с еднакви интереси и като движиш с компанията все ще видиш някоя мацка която се изчервява като забележи, че я гледаш. Ако е сама т.е. без момче - запознаваш се и действаш пък каквото стане.
    Шанса е 50 % - не се отчайвай ако те отрежат първите 2-3 пъти. Спортист си - всичко ли е ставало отведнъж ?

И най-важното: НЕ СВАЛЯЙ МАЦКА ОТ КОМПАНИЯТА !

Успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си