- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вечер ми се струва че съм по-ХУБАВ!!!!!!!
Да и аз съм така.Първоначално написано от Sladyranna
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
понякога съм мн хубава друг път мн грозна![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
Аз пък като си видях една сутрин любимите ми очи,4-5х по-гоелми,подпухнали,ГРАМАДНИ ,направоПървоначално написано от tItEufFf
се отвратих и избягвам половин час след като съм станал да се гледам
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Аз пък сутрин съм подпухнала![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Сутрин дори и сънена, без грим съм много хубава. :Д И като се намацам също, ама след училище рядко се понасям.От толкова подпиране на чина, грима ми се е изтрил или размазал, косата ми е разрошена...Иначе има определени светлини на които се харесвам повече, но точно само вечерта - не. На слънце се харесвам.
![]()
+ като се върна късно от дискотека и вече гримът ми се е поизтрил и косата ми се е наместила небрежно, някак си добре изглеждамПървоначално написано от Goddess
Даже повечето снимки на, които се харесвам са след дискотечка :P
аз мислех, че съм само аз ..
(иеее има и други кукувци :P )
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз пък най-се харесвам сутрин с леко рошава коса по-бледа кожа и леко зачервени бузки :P
Аз пък се харесвам страшно много на слънце , вечер и с мокра коса.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
грозничак си...
не е задължителноПървоначално написано от Darkkiss
![]()
имах един приятел, който постоянно си мислеше, че вечерта е неговото време (не защото искаше да ме вкара в ...) а си бше голяма симпатяга, молко неуверен, но сладурче и то голямо
![]()
вечерта недостатъците не се виждат![]()
Първоначално написано от Jamalska
![]()
1+
Someb0dy told u..how much i Love u !?
явно не съм била единствена
![]()
Вечер и моите вежди са идеални и лицето ми е супер чисто и т.н. , ама като се видя на дневна светлина и
![]()
![]()
![]()
![]()
то тва май е обща болест![]()
+ аха и при мен е такаПървоначално написано от djudjulinkaa
![]()
![]()
![]()
Аз пък точно сутрин като стана и веднага се погледна много ама много се харесвам.Няква дори разрошена и естествена ама някак си по-сладка съм все едно
![]()
+1Първоначално написано от jenichka
![]()
Аз се харесвам или сутрин, когато стана - очите ми са големи, леко подчертани сякаш с молив ( нищо че съм го трила миналата вечер ) усните ми са хубавички, лицето чистичко иии имам лека червенина по скулите ... красотаили пък вечер, горе-долу по това време, когато не знам защо, но косата ми е мега яка и изглеждам адски секси с някакъв палав поглед ( защо ли
)
Хах явно с всички е така...И аз вечер се харесвам повече от обикновено
Rest In Peace....We Will Never Forget You
това е от изкуствената светлина, прави недъзите по лицето ти да не си личат. и аз съм така.![]()
![]()