- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- относно кола маска
такааам.. имам въпроскакви са шансовете при кола маска да ми изгорят кожата? мн от вас ходят и бихте ли казали дали Ви се е случвало да ви изгорят? и отговори като "не" също ще са ми от полза
благодаря предварително :P
Ем ако човека който ти прави кола маската си знае работата си мисля че няма шанс.Не съм ходила на кола маска немога да ти кажа със сигурност.![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
аз си правя така ва на мустачките и то сама в къщи и не съм забелязала да ми изгаря кожата![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не съм си правила кола маска, но предполагам, че ако отидеш на козметик едва ли ще имаш проблеми след това![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Не съм се изгаряла досега,да се надяваме да е така и за напред![]()
Ами зависи ако козметичката ти сложи много топла (гореща) кола няма как да не ти изгори кожата, но тя пропринцип те пита поносимо ли е или не ............ слава богу на мен до сега не ми се е случвало, дано и да не се случваПървоначално написано от ligli4kaa
![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ако не искаш да имаш ходене до пирогов не опитвай![]()
Никога не са ме изгаряли от кола маска.Мисля,че самият уред чрез който се поддържа колата топла поддържа една и съща температура и няма как да я загрее повече и да се стигне до изгаряне![]()
Разбирам те какво имаш предвит. Преди 10 години някъде кола маската е била толкова гореща , че чак е изгаряла кожата , правела е рани , но сега нещата са различни , особено ако я правиш при козметик. Премахва косъмчетата с корените / не накъсва , като епилатор / , след редовна употреба , косъмчетата оредяват и човек се чувства по-комфортно. А и ти остава повече време за себе си - вместо през ден в банята със самобръсначката - веднъж месечно с козметичката.
Envoi moi ! ;]
ужас... а остана ли белег, спомен.. нещо на мястотоПървоначално написано от _princess_
![]()
А аз да питам нещо друго не е ли некомфортно докато чакате космите да израстнат достатаъчно (особено по интимните част)? Знам че трябва да са дълги няколко милиметра за да захване... И още не
нещо - и космите по срамните устни ли си махате при козметик?![]()
При мен няма никакъв дискомфорт - нито ме сърби , като при бръснене - напротив , кожата ми е спокойна. Сега си оставям малка прическа , но преди съм си махала абсолютно всичко , със срамните устни.Първоначално написано от slun4ice
Envoi moi ! ;]
впечатляващо 5 на 25а само 1 човек е споделил как е станало, това е доста плашещо
![]()
Е трябва да е ебати идиотката, за да те изгори с кола маска... мойта, а сигурно и другите, имат нещо като машинка, която затопля и даже е доста приятно да те мажат.. едно топличко такова.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Как да те изгорят бе...Ти у ред ли си![]()
Хората си знаят работата.Аз ходя само на кола маска,не рискувам вкъщи.И свикнах.В началото боли,но после се свиква.![]()