.

Виж резултатите на анкетата: изгаряли ли са ви с кола маска?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

5 14,71%
  • не

29 85,29%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

относно кола маска

такааам.. имам въпрос какви са шансовете при кола маска да ми изгорят кожата? мн от вас ходят и бихте ли казали дали Ви се е случвало да ви изгорят? и отговори като "не" също ще са ми от полза благодаря предварително :P

Ем ако човека който ти прави кола маската си знае работата си мисля че няма шанс.Не съм ходила на кола маска немога да ти кажа със сигурност.
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на galu6a
    аз си правя така ва на мустачките и то сама в къщи и не съм забелязала да ми изгаря кожата
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Голям фен Аватара на GerYy
    Не

Град
    Казанлък
    Не съм си правила кола маска, но предполагам, че ако отидеш на козметик едва ли ще имаш проблеми след това
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Град
    Велико Търново
    Не съм се изгаряла досега,да се надяваме да е така и за напред

Re: относно кола маска

Цитирай Първоначално написано от ligli4kaa
    такааам.. имам въпрос какви са шансовете при кола маска да ми изгорят кожата? мн от вас ходят и бихте ли казали дали Ви се е случвало да ви изгорят? и отговори като "не" също ще са ми от полза благодаря предварително :P
    Ами зависи ако козметичката ти сложи много топла (гореща) кола няма как да не ти изгори кожата, но тя пропринцип те пита поносимо ли е или не ............ слава богу на мен до сега не ми се е случвало, дано и да не се случва
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

ако не искаш да имаш ходене до пирогов не опитвай

Голям фен
    Никога не са ме изгаряли от кола маска.Мисля,че самият уред чрез който се поддържа колата топла поддържа една и съща температура и няма как да я загрее повече и да се стигне до изгаряне

Град
    Варна
    Разбирам те какво имаш предвит. Преди 10 години някъде кола маската е била толкова гореща , че чак е изгаряла кожата , правела е рани , но сега нещата са различни , особено ако я правиш при козметик. Премахва косъмчетата с корените / не накъсва , като епилатор / , след редовна употреба , косъмчетата оредяват и човек се чувства по-комфортно. А и ти остава повече време за себе си - вместо през ден в банята със самобръсначката - веднъж месечно с козметичката.
    Envoi moi ! ;]

Да, мен са ме изгаряли веднъж и беше адски болезнено после. Цяла вечер се мажеш с дефламоли, пантеноли и след два дни мястото се олющи оттогава не съм ходила при чудовището, което ми причини това.

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    Да, мен са ме изгаряли веднъж и беше адски болезнено после. Цяла вечер се мажеш с дефламоли, пантеноли и след два дни мястото се олющи оттогава не съм ходила при чудовището, което ми причини това.
    ужас... а остана ли белег, спомен.. нещо на мястото

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    А аз да питам нещо друго не е ли некомфортно докато чакате космите да израстнат достатаъчно (особено по интимните част)? Знам че трябва да са дълги няколко милиметра за да захване... И още не
    нещо - и космите по срамните устни ли си махате при козметик?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    А аз да питам нещо друго не е ли некомфортно докато чакате космите да израстнат достатаъчно (особено по интимните част)? Знам че трябва да са дълги няколко милиметра за да захване... И още не
    При мен няма никакъв дискомфорт - нито ме сърби , като при бръснене - напротив , кожата ми е спокойна. Сега си оставям малка прическа , но преди съм си махала абсолютно всичко , със срамните устни.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Инкогнито
    впечатляващо 5 на 25 а само 1 човек е споделил как е станало, това е доста плашещо

Е трябва да е ебати идиотката, за да те изгори с кола маска... мойта, а сигурно и другите, имат нещо като машинка, която затопля и даже е доста приятно да те мажат.. едно топличко такова.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от ligli4kaa
    Цитирай Първоначално написано от _princess_
    ужас... а остана ли белег, спомен.. нещо на мястото
    Белези не. Само се олющи едно хубаво след 2 дни. Но определено си беше кофти тръпка.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Когато започват да избиват моментът винаги съвпада й с месечното ми неразположение, така че дискомфорта е налице отвсякъде А за втория въпрос - да, и там при козметик. Макар че от известно време се научих сама да си върша работата.

Супер фен
    Как да те изгорят бе...Ти у ред ли си
    Хората си знаят работата.Аз ходя само на кола маска,не рискувам вкъщи.И свикнах.В началото боли,но после се свиква.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си