- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- И при вас ли е така?
При мен не е така. Колкото по-рано си легна, толкова по-рано ставам![]()
The Spark
След много спане е нормално да се чувстваш изморен/а.
Аз след 2-3 дена нон-стоп циклене проспивам 1 ден и после съм като пребит.. яко пого![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Да, сериозно!Първоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
ааа не аз съм си вкъщи, понеже Враца е пълна с алкохолици, работохолици, ученици и какво ли още не и нема с кой, и за тва си пия сам в СКАЙП и TEENPORBLEM
![]()
епа то си е пиетък!!! яд ме е, че требва да съм шофьор на тато...иначе "бих дедди ша" едно кръчме до училище ни зове...все пак сме абитуренти(дееба таа дума как се пише?)
искам, ако можеше изобщо да не спа... би било прекрасно
от сън спомен няма!
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Липсата на сън уврежда мозъчната кора безвъзвратно а.к.а ставаш тъп и завинагиПървоначално написано от Pliok0019
![]()
ПП:![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Абе зависи. Ако е за понеделника и при мен е така, защото съм се наспала достатъчно през съботата и неделята. Но ако е за петък съм всичко друго, но не и бодра - само дремя в тролея до даскало, а и с другите е така. Не мога да издържам 5 поредни дни да спя по 5-6 часа на ден, а и за обяд не спя => в събота спя по 12-13 часа.
ето от тия амфети ще можеш ли да заспиш некога...Първоначално написано от Seducti0n
не мога да си легна посмъртно преди 1-2 ама ми се спи повече на сутринта от колкото ако си легна към 4 да речем .. мн тъпо, сякаш организма ни насърчава да спим малкоПървоначално написано от hottie
![]()
![]()
Даа, за тва мразя да си лягам рано.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Не, аз съм си "нормално"... макар, че се е случвало да легна късно и да стана рано, но това е като изобщо не мога да спя през нощта и на практика нищо не прекъсвам.![]()
лягам си към 1-2 че и по-късно и ставам в 6:30 без проблеми