- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нестандартен проблем...
Става въпрос за нещо,което ме притеснява откакто започнах да правя секс...На входа на влагалището ми има нещо като езиче от горната страна,което навътре примава в издатина в първите няколко сантиметра от отвора..,звучи мнооо странно знам,но е така,тааа това + факта,че като правя секс ме боли и ми влиза трудно въпреки,че първия ми път беше отдавна ме кара мнооо да се притеснявам!Та въпроса ми е има ли и други момичета,при които има такова нещо(издатината и тн.)?Знам,че ще ме посъветвате да отида на гинеколог,но немогааа-мнооо ме е страх да не е нещо сериозно,а и пък родителите ми незнаят,че не съм девствена..,а ще го разберат щото все пак съм на 15 и немога да ходя по гинеколози сама(а като разберат какво ще ми се случи неискам да си представям
)... а това нещо там мнооо ме притеснява и направо незнам вече
![]()
![]()
![]()
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Imenno za6toto moje da e ne6to seriozno ti trqbva ginekolog!Ne razbrahte li,4e zdraveto e na 1vo mqsto,straha nqma zna4enie v slu4aq..Puk i kato tolkova se pritesnqva6 ot va6te,ne e nujno te da razbirat,4e ne si devstvena.Kato otide6 pri ginekologa prosto go pomoli da ne kazva na va6te,ima6 pravo.A ina4e tazi podutina dokolkoto razbrah nqma ni6to ob6to s devstvenostta,nali si e bila tam i predi tova.Va6te nqma kak da razberat,ako ne im kaje6,no otidi na ginekolog.
Първоначално написано от angellove
Ако е това, което си мисля е съвсем нормално и нищо особено.
Но иди да преглед така или иначе ще го мислиш постоянно занапред![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Дори и да не е нещо сериозно,нищо не губиш да отидеш на гинеколог.Поне така ти ще си спокойна![]()
Така както го описваш за мен е съвсем нормално . . . хм... не знам по-добре наистина отиди на лекар за всеки случай . . . ако се притесняваш от родителите си отиди с брат, сестра, братовчедка . . .
знам,че звучи адски тъпо,но мнооо ме е страхПървоначално написано от sextazy_baby
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
ДАЙ СНИМКА !!!!!!!!!!!!! ДАЙ СНИМКА !!!!!!!!!!!
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
аз щте доида сас тебе на гинеколога спокуууу :P :P :PПървоначално написано от simona12
Тук няма да ти се реши проблемът.
Отиди на лекар. :]
Ако е само езиче ок само да не се окаже, че има и зъби...
Ей заради тези причини като имам дете, на 12-13 години го водя на генеколког...Наистина това е за предпочитане защото повечето тийнейджери не споделят с родителите си такива неща, а съм сигурна че родителите биха предпочели да са здрави децата им най напред, и не им пука дали са девствени чак толкова...
Обесни на родителите ти че трябва да отидеш, кажи им че те боли корема долу в яйчниците или че те пари нещо при уриниране ИМА ХИЛЯДА ПРИЧИНИ ПРИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ОТИДЕ НА ГИНЕКОЛОГ БЕЗ ДА Е СВЪРЗАНО СЪС СЕКСА просто си избери една и им кажи че е това, те ще те заведат на генеколог, не трябва да им казваш че си правила секс. Като влезеш при доктора вече може да говориш с него/нея на саме, вярвай ми всеки един доктор ще ти пази тайната и няма да каже нищо на родителите ти...
Тя може и сама да отиде.Родителите не е нужно да знаят ако чак толкова се притеснява от тях.
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
да бе ей ся щти дамПървоначално написано от DekoDenev
![]()
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Първоначално написано от Chokoev
няма зъбки ...
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
мога само едно нещо да кажа ЗАТОВА НЕ СЕ КРИЯТ ТАКИВА НЕЩА ОТ РОДИТЕЛИТЕ защото ако стане гаф и опа кфо стана и тн !!!
ина4е бих казала Върви на гинеколог!!!!!!!!!!!!!!
tova mai si e normalno
Абе я се стегни бе-няма да те коли! Само ше клъцна малко тук-там, ще поизрейе тая издатина, ще направи някои и друг шев и сичко ще ти е наредПървоначално написано от simona12
![]()
ЕБАВАМ СЕ
Както се казва в пътеводителя на галактическия стопаджия- БЕЗ ПАНИКА!
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Първоначално написано от reychal69
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Ей...като бях по-малка...колко по-малка...да речем на 14-15 и бръкнах вътре...напипах си шийката на матката и като се уплаших...какво е това нещо...рак ли е, какво е...та направо си мислех че ще умра,ама си мълча...но не издържах, казах на майка ми с рев и тя като почна да ми се смее и ми обясни жената...та сега и на мен ми е смешно,защо сама съм се правила на професор, а не съм попитала някой по-зрял в тия работи. И не по форумите,а там където можеш спокойно да се разкрачиш и да покажеш за какво става на въпрос![]()
ммм...не мисля,че говоря за същото...то тая издутина нопосредствено след входа .., едва ли шийката на маткатаПървоначално написано от sexita
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Естествено че не е... дадох пример за незнанието на собствената ни анатомия![]()