- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата
Напълно нормално е в нашата възраст да се появяват пъпки по лицето.Има много хора,които поддържат добра лична хигиена,но и при тях акнето е факт.Това не бива да те притеснява!За никой акнето няма да е пречка,ако наистина държи на теб!Споко,с времето кожните проблеми ще изчезнат!!!![]()
...come...touch my soul...
Зависи относителен въпрос... ако е твърде много и ако започне да се грижи за кожата си може би... след време... иначе ако е немърлив и нищо не прави по въпроса не...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Твърдо да.Моето гадже миналта година имаше чисто лице, той спи у нас от около 2 месеца по стечение на обстоятелствата, но виждам че поддържа много добра лична хигиена и въпреки това от тази година има акне.Въпреки това аз продължавам да го обичами не ми дреме какво мислят
съучениците или който и да е било друг
![]()
Пфф, що не![]()
nicolepcd
Пак ли ти бе?Първоначално написано от YouMakeMeFeel
то понякога е чар![]()
Когато харесваш някого истински не мисля,че има значение какъв е на външен вид,важна е душата не вида!![]()
=] TaKe ThE bEsT fUCk ThE rEsT [=
aue hora ne moga da va razbera. sichki vikat che nqma da tragnat shtoto ne poddarjdal higiena. vie ludi li ste az lichno imam papki i ne bih kazal che ne poddarjam dobra higiena. higienata nqma nishto obshto s tova. to se poqvaqva ot puberteta i ne vijdam kak edno aken( koeto e neshto napalno normalno) shte poprechi da tragnete s nego pri polojenie che go obichate. ili pak vi interesuva samo kak izlejda na vanshen vid i kakvo shte kajat drugite. mai e tva seki tva gleda(da mu e chisto liceto kat bebeshko dupe) . ne razbrahte li che v puberteta kojata se omaznqva i izlizat papki. i tova NE ZAVISI ot higienata ti. (momche sam)