- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обръснати или с косми?
Тъй като тая тема за ташаците стана мн спорна я да видим дамите какво ще кажат нали ? Та така как предпочитате един мъж с обръснати или космясали ташаци![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Чисто хигиенично и по приятно е със обезкосмени "ташаци".
обръснати![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Обръснати или след 2-рия ден,щот на първия боцкат щот са малки.След втория ден са О.К
Такива теми - бол!
//обръснати
обръснати !
Кола маска/епилация/бръснене но не и космат..
Без косми.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от Shia
![]()
![]()
И за какво въобще се правят тези теми и анкети и всякакви глупости, като се знае, че всеки ще каже, че харесва обезкосмения вариант.. и все пак се намира по някой цървул да гласува опозитното, дори без да мисли какво натиска..
Бръснати![]()
А вие как се бръснете по посока или контра?
^^Не знам човек на моите всеки косъм си расте на различна страна.Въртя бръсначката на всички възможнис страни.
И при вас ли излизат повече от 1 косъм от едно мяст поне при мене от едно място има по 4 е не на всякаде , по топките са по 1 та и при вас ли е така
НЕ ПРОСТО ВСЯКА ЖЕНА СИ МЕЧТАЙ ЗА ЕДИН КРАСИВ МЪЖ НА БЯЛ КОН С 2 МЕТРА КОЗИНА НА ТАШАЦИТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
За моя лична хигиена и за добро впечатление на момичетата винаги съм обезкосмен ..
Според мен не са космите факторът за определянето на хигиената...нямам предпочитания,важното е той да се чувства добре
както на него му харесва,така да си го оставя...
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Добре, да.Първоначално написано от GreenFairy
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Обръснати![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Не се бръсна. Ползвам крем за обезкосмяване. Но твърдо ЗА премахването на космите. Иначе става доста буйна растителност![]()