.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

секс с друг човек

здравейте!
    въпросът ми е отнесен към всички, които имат или са имали по-дълги връзки и моля ви... просто питам за съвет, не търся упреци и критики... Ходя с един човек от повече от 2 години и го обичам страшно мнного... Той беше и досега е първото момче, с което съм спала... Прекарваме си чудесно, всичко е толкова хубаво... Но на мен все ми бръмчи мухата из главата какво би било с друг и дали получавам все пак всичко (в леглото).. Тази година ще заминаваме заедно и по всичко изглежда че ще живеем заедно в друга държава... И все си мисля как ми се иска да опитам само за една нощ какво би било ако спя с друг човек, преди да предприема тази важна крачка... С едно момче от класа ми имаме една такава шега колко много се обичаме, бъзикаме се с разни неща, заради един бас се целувахме... както и да е - това е историята накратко... мисля да опитам с този човек за една нощ... и се чудя... толкова ли съм отвратителна ?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Представи си на прятеля ти му се въртят същите мисли в главата и вземе че го направи и по някакъв начин ти разбереш за това....Как ще се почустваш?Замисли се за това и тогава прави каквото си си наумила.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не си усложнявай живота.

Ще ти тежи на съвестта и ще ти пречи да се насладиш на връзката си. Пък какво ще стане ако той разбере, сама се досещаш.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    6tom ti idva na akala napravi go,nqma lo6o..a i az mislq,4e jenite,koito sa bili samo s edin sa zagubili mnogo,trqbva malko opit da ima6 vij kak e s toq s oniq pak togava ve4e misli za jiveene s maj.predstavi si,4e s nqkoi drug ti e mn po hubavo

И искаш зарди една нощ,да съсипеш 2 годишна връзка
    Аз имам връзка,която продължава повече от 2 години и половина,спала съм единствено със сегашния си приятел и честно казано никой път не ми е било интересно да се чудя дали получавам всичко или пък как би било с друг.Аз не бих си съсипала връзката по този начин,зщото ти точно това ще направиш(според мен).
    Как би погледнала после приятеля си?!
    И защо повечето хора искат да опитат нещо друго,за да са сигурни,че тяхното е най-добро?!
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    По-добре не го прави.Ще съжаляваш после, а и се постави за мъничко на мястото на приятеля ти...Все пак ти си решаваш..незнам

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Re: секс с друг човек

Не си отвратителна . . . седни и помисли хубаво какво точно искаш и направи точно това , което искаш . . . Да , наистина може и на момчето ти да му се въртят подобни мисли , но той със сигурност би го направил , като всеки мъж . . .

на бас че след 5 дена ще ти мине мерака... няма смисъл да правиш подобна глупост изобщо ли не държиш на гажето си ? не го наранявай така, все пак е човек
    ©opy®ight

толкова ли съм отвратителна ?

щом искаш да го направиш, да толкова си .. отвратителна

Супер тъпашки въпрос.Съществува нещо като взаймно уважение,като ти се спи с друг спи с друг,но си трай и не задавай тъпи въпроси.А до тези които изпадат в радиодрами...вземете се обесете"А гаджето ти а у?!?!"Тва си е нейна работа,като е идиотка нека си бъде идиотка.Баси,мислех че има нормални хора в тая страна,ама..избързал съм с извода.
    haha

Град
    In the middle of nowhere
    Абе като сте расли да не са ви давали да пиете бензин ???
    Кви са тия работи, добре ли си да мислиш такива неща ? Ами ако гаджето ти прави така, дали ще ти е добре ???? Айде почнете да мислите с главите си, а не с оная си работа
    Come out, come out wherever you are...

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    От разговои с приятели и съученици съм останала с впечатлението,че почти всички момичета и момчета мислят за изневяра.Понякога човек изпитва нужда от нещо ново,различно и импулсивно.Но го направи така ,че приятелят ти да не разбере,да не събудиш и капчица съмнение в него.Но знай,че и той сигурно си е мислел за кръшкане ако не го е направил вече.Затова правете какво правите,но си вярвайте,защото иначе ще почнете да се "следите" и недай си боже да вземете да се хванете на "местопрестъплението".И тогава GAME OVER!
    Ето и един от моментите, където мечтая да се хлъзна и да си ударя главата и да не стана повече..

Град
    In the middle of nowhere
    От разговои с приятели и съученици съм останала с впечатлението,че почти всички момичета и момчета мислят за изневяра.Понякога човек изпитва нужда от нещо ново,различно и импулсивно.Но го направи така ,че приятелят ти да не разбере,да не събудиш и капчица съмнение в него.Но знай,че и той сигурно си е мислел за кръшкане ако не го е направил вече.Затова правете какво правите,но си вярвайте,защото иначе ще почнете да се "следите" и недай си боже да вземете да се хванете на "местопрестъплението".И тогава GAME OVER!
    Чакай малко... аз ли не разбрах или ти я подстрекаваш да кръшне на приятеля си ???

Град
    Бургас
    Ако става въпрос.. хората по света се и избиват.. дай тогава всички да започнем да го правим, защото и без това са се почнали.. хм?

Град
    In the middle of nowhere
    Аз ще ти отговоря честно... когато съм имала връзка винаги съм била сериозна на МАХ... имало е моменти в които съм се заглеждала, но всичко свършва до там... а в случая на мен девойката ми звучи така сякаш е решила да го направи

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    Аз ще ти отговоря честно... когато съм имала връзка винаги съм била сериозна на МАХ... имало е моменти в които съм се заглеждала, но всичко свършва до там... а в случая на мен девойката ми звучи така сякаш е решила да го направи
    Еми тя си решава,но ти каза ,че си се заглеждала ,което е нещо нормално.Все пак като седнеш в ресторант и преди това си обядвал не е забранено да разгледаш менюто нали?
    Идеята не е дали си се загледал, а дали вече си го направил в мозъка си....

Град
    Бургас
    1. Затова правете какво правите,но си вярвайте,защото иначе ще почнете да се "следите" и недай си боже да вземете да се хванете на "местопрестъплението".И тогава GAME OVER!

2. А ако толкоз ти се иска го прави така ,че да не те хванат.

1. Това си е чисто подстрекателство, момиче.. ; )

2. Грешна стратеглия.. или поне за един разумен човек.. точно ако ми се прииска - никога няма да го направя.. или първо ще прекъсна връзката си, за да няма наранени от предстоящата глупост.. Но ако наистина държа на "пътя", който съм изминал със момичето си - няма и да си помисля повече за подобни простотии.. какво остава да ги извърша.. Това, че не се учиш от грешките на другите, а дори ги приемаш за нещо нормално си е твоето проблемче, което би трябвало да решиш, ако искаш да видиш светлинка в некое тунелче.. ; )

изключително неприятно е някакви хора да ти натякват как кога и защо си задал някакъв си въпрос във форум... ами нали за това са форумите? Реших да попитам не с цел някой да ми разреши или да ми забрани... а просто за да видя дали някой не е изпадал в такава ситуация и какво би/е направил...
    Благодаря за всички отговори [/i]

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    1. Затова правете какво правите,но си вярвайте,защото иначе ще почнете да се "следите" и недай си боже да вземете да се хванете на "местопрестъплението".И тогава GAME OVER!

2. А ако толкоз ти се иска го прави така ,че да не те хванат.

1. Това си е чисто подстрекателство, момиче.. ; )

2. Грешна стратеглия.. или поне за един разумен човек.. точно ако ми се прииска - никога няма да го направя.. или първо ще прекъсна връзката си, за да няма наранени от предстоящата глупост.. Но ако наистина държа на "пътя", който съм изминал със момичето си - няма и да си помисля повече за подобни простотии.. какво остава да ги извърша.. Това, че не се учиш от грешките на другите, а дори ги приемаш за нещо нормално си е твоето проблемче, което би трябвало да решиш, ако искаш да видиш светлинка в некое тунелче.. ; )
    Дано да има повече мъже като теб

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Ето и един от моментите, където мечтая да се хлъзна и да си ударя главата и да не стана повече..
    М-да и аз.
    По-голяма патка не съм виждал, съдба
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Хора,съвземете се!
    Какво я съдите?Момичето си каза,че й се върти в главата.
    От личен опит мога да обубщя,че щом й се върти в главата рано или късно ще го направи.Дори и да отиде в друга държава с него,пак може да намери начин да му изневери.Има ли желание има и начин.
    Както каза момичето по-нагоре,тя тук не пита дали да спи с някой друг или не,а дали някой е попадал в такава ситуация и какво е направил.
    И ще кажа да,аз съм попадала в такава ситуация.
    И да знаете,че това се случва на МНОГО ХОРА.

^ Е, че то по всяко време на всеки може да му се оотдаде, не е никаква привилегия или велик шанс....
    По твоята логика щом ти се отдаде шанс - давай, пф.
    И на мен ми се е отдавал и аз съм имал такава ситуиция и съм можел и т.н., ама не съм го правил - проблем!?
    Що - ми щото съм свестен.

Лесно е да бъдеш никой, но трудно е да бъдеш някой

Разбирам нещо да има проблеми с приятеля си и нещо да й липсва и да няма оправия, или нещо да се разпада или нещо от сорта, ма тей от прищявки - п*ткински несериозни номера

П.П. И не с номерата, че съм мод и т.н.. И аз си имам мнение като вас, не мога да подкрепям точно такива "момичета". Клевети не съм и няма да изричам, ок?!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    ^ Е, че то по всяко време на всеки може да му се оотдаде, не е никаква привилегия или велик шанс....
    По твоята логика щом ти се отдаде шанс - давай, пф.
    И на мен ми се е отдавал и аз съм имал такава ситуиция и съм можел и т.н., ама не съм го правил - проблем!?
    Що - ми щото съм свестен.

Лесно е да бъдеш никой, но трудно е да бъдеш някой
    Отново максимално обективен.Браво MakeMeLaugh.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не дей го прави..ако приятеля ти разбере може да си объркаш бъдещето и да съжаляваш ужасно много..ако момчето се отасня добре с теб по добре не деи рискуваи

Град
    Бургас
    Е спокойно де.. поне аз не съдя никого.. ако тръгна да го правя - трябва всиките да ви мина.. ;D .. не че аз пък съм някакъв безгрешен, но все пак в тази сфера не допускам никакви такива глупости.. Но все пак има-няма подобни фантазии - тя не би трябвало просто да се пусне по течението и да прави неща, за които после ще съжалява.. В момента не вярвам да има някаква представа колко точно ще се разкайва.. Все пак заминава за друга държава с човек, който и е отделил 2 години.. независимо дали той има същите помисли - трябва да му се каже от рано.. а и тя не може просто да тръгне да го съди и да се опита да убеди дори самата себе си, че и той иска да кръшка с други.. това си е просто поредната причина, поради която е нужно да се разделят - липсата на доверие.. Така че, авторке, ако смяташ да правиш подобна грешка, ще ти кажа, че просто не заслужаваш момчето си.. Не се опитвай да изравниш вината му с твоята, като ни убеждаваш, че и на него му се искало.. ти явно ти се кривва и се чудиш каква причина да излюпиш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си