.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    ^ Е, че то по всяко време на всеки може да му се оотдаде, не е никаква привилегия или велик шанс....
    По твоята логика щом ти се отдаде шанс - давай, пф.
    И на мен ми се е отдавал и аз съм имал такава ситуиция и съм можел и т.н., ама не съм го правил - проблем!?
    Що - ми щото съм свестен.

Лесно е да бъдеш никой, но трудно е да бъдеш някой

Разбирам нещо да има проблеми с приятеля си и нещо да й липсва и да няма оправия, или нещо да се разпада или нещо от сорта, ма тей от прищявки - п*ткински несериозни номера
    Абе какви сте тука не мога да повярвам, колко сте праведни
    Никога ли не сте грешили че да сте толкова строги и критични ?
    Come out, come out wherever you are...

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    ^ Е, че то по всяко време на всеки може да му се оотдаде, не е никаква привилегия или велик шанс....
    По твоята логика щом ти се отдаде шанс - давай, пф.
    И на мен ми се е отдавал и аз съм имал такава ситуиция и съм можел и т.н., ама не съм го правил - проблем!?
    Що - ми щото съм свестен.

Лесно е да бъдеш никой, но трудно е да бъдеш някой

Разбирам нещо да има проблеми с приятеля си и нещо да й липсва и да няма оправия, или нещо да се разпада или нещо от сорта, ма тей от прищявки - п*ткински несериозни номера
    Абе какви сте тука не мога да повярвам, колко сте праведни
    Никога ли не сте грешили че да сте толкова строги и критични ?
    Прекалено безотговорна е грешката, която това момиче тепърва ще направи.. това не е грешка, която правиш без да искаш.. това си е чисто и просто момиче, което не знае какво иска..

Просто ние можещите подбираме "качествената стока", а вие еднодневните остатъци.
    Я да видим така получи ли се.. Получи се

НО като се замисля, все пак вие може би сте на по 14-15-16 и сте мъничко по-млади и зелени и още не се замисляте за по-сериозни неща и затова и така мислите, от една страна сега ви е времето да се находите щом имате нужда... ама с тия дълги връзки., кофти работа мажете
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Че то секс сам си е чиста чикия ...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    In the middle of nowhere
    И все пак колкото и да е критична грешката й, кои сме ние да я съди, тя иска съвет а не да се видим сега кой какъв е и каква стока е.... няма безгрешни хора !

^ Така е.
    Но тя искаше мненията на хората и ги получи - кой каквото си мислеше го каза, нали така
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    In the middle of nowhere
    ^ Така е.
    Но тя искаше мненията на хората и ги получи - кой каквото си мислеше го каза, нали така
    Добре, съгласна съм с теб... но на мен ми направи впечатление израза "еднодневните остатъци" и "14-15-16" и се облещих, честно ти казвам

Град
    In the middle of nowhere
    Това си е вече нещо между вас, аз имах предвид изразите...

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    Това си е вече нещо между вас, аз имах предвид изразите...
    И аз имах тях предвид!
    Аз не че го защитавам, защото не го познавам, но вероятно си има причина да ги направи... и за да не излезе че нещо злорадстваме....
    Г-н Модератор, бихте ли бил така добър да ни просветлите ?

В кое по-точно, че не разбрах? (спи ми се)

Вижте сега:
    Аз нямам против това да си хоцкаш, да си ги сменяш всеки ден и прочие, но да си го принзваш и да го показваш.

Нямам против и дългите връзки, но да си съвестен. Щом ще е дълга да е качествена, не да се правя мизерии по глупав начин.

Имам против (мое мнение), че е мега тъпо и несериозно да ходиш с някой дълго или да го караш да си мисли, че имате силна връзка и да правиш изневери, мизерии и т.н. и накрая въпреки всичко да си продължава всичко по старо му и да "си вярвате" един на друг както каза "набор93" и човека да си живее с момичето на "мечтите си"

Или си правиш кефа, или си ходите "с привилегии", или бъди свестен и като разбереш, че нещата не стават и искаш друг и т.н. (щото на вс. може да се случи) сложи край, обясни на човека така и така и тогава си хоцкай.

набор93 (както казвам аз) ми е крайно долно и недоразвито, и елемнтарно мисленето й, че във връзката трябва да си ходип с човек и двамата да изневрявате без да си знаете един от друг и да продължавате да си живеете нормално и в случая момчето да живее в заблуда и да се прибира вечер с мисълта, че тя е най-прекрасната, пък нея през това време да я друса друг. Е... тъпунгерско е.

Като ще правиш нещо, ми прави го с чест. Нее да си с акъла на оная си работа.

Град
    In the middle of nowhere
    В кое по-точно, че не разбрах? (спи ми се)

Вижте сега:
    Аз нямам против това да си хоцкаш, да си ги сменяш всеки ден и прочие, но да си го принзваш и да го показваш.

Нямам против и дългите връзки, но да си съвестен. Щом ще е дълга да е качествена, не да се правя мизерии по глупав начин.

Имам против (мое мнение), че е мега тъпо и несериозно да ходиш с някой дълго или да го караш да си мисли, че имате силна връзка и да правиш изневери, мизерии и т.н. и накрая въпреки всичко да си продължава всичко по старо му и да "си вярвате" един на друг както каза "набор93" и човека да си живее с момичето на "мечтите си"

Или си правиш кефа, или си ходите "с привилегии", или бъди свестен и като разбереш, че нещата не стават и искаш друг и т.н. (щото на вс. може да се случи) сложи край, обясни на човека така и така и тогава си хоцкай.

набор93 (както казвам аз) ми е крайно долно и недоразвито, и елемнтарно мисленето й, че във връзката трябва да си ходип с човек и двамата да изневрявате без да си знаете един от друг и да продължавате да си живеете нормално и в случая момчето да живее в заблуда и да се прибира вечер с мисълта, че тя е най-прекрасната, пък нея през това време да я друса друг. Е... тъпунгерско е.

Като ще правиш нещо, ми прави го с чест. Нее да си с акъла на оная си работа.
    Ок аз подкрепям, а това за "набор93" си се оправяйте
    Благодаря за изчерпателния отговор

Повече от фен
    като видях името на темата и се зачудих то с кво друго може да се прай секс....... само извратени неща ми идват на ум......
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

мисля че щом мисли6 така него обичаш толкова колкото казваш щом си мислиш такива неща....така мисля аз..........НОО щом казваш че го обичаш него прави защото ще тие много кофти после.........
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Според мен е нормално да изпитваш сексуално влечение към други хора. Все пак не си нито сляпа, нито безчувствена. Съвсем иначе стоят нещата ако превърнеш мислите в действия. Да търсиш контакт с друг, за да видиш дали не ти липсва нещо не е никак добре. Самият факт, че се замисляш за това, показва, че наистина нещо не е наред. И то не толкова в сексуалния ти живот, колкото в самата връзка. Човек за да търси удовлетворение (в който и да е аспект на връзката) при друг, значи не се чувства задоволен и търси отвън онова, което му липсва.
    Замисли се сериозно върху чувствата си към момчето, с което си сега, и към това, с което обмисляш да изневериш. Дали е само сексуално влечение, дали искаш да причиниш това на момчето до теб, как ще продължиш връзката си след нещо подобно? Не подценявай силата на съвестта и огризенията.
    Надявам се да вземеш правилното решение.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Замисли се дали искаш да развалиш връзката си. А ако и той иска същото? Ти как ще се почувстваш?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Как би се почувствала ти, ако и той мисли да направи същото? Заради един секс да си съсипеш връзката и да нараниш човека до себе си... по тъпо нещо от това няма. И, да, отвратителна си. Дори и само заради това, че се замисляш да му изневериш. И най-вероятно не го обичаш истински, в противен случай нямаше да искаш да го правиш с друг. Мразя хора, за които любовта е само дума Дано той по-скоро разбере каква си всъщност
    Scorpions forever!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Един път изневериш ли..Ще и изневериш и 2-ри и 3-ти път и т.н.Така че не си разваляй връзката ..

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Това си е строго индивидуално и конкретно за определения типаж човек.Ако ти си навита да го направиш каквото и да ти казват потребителите във някакви такива форуми,ти пак ще го направиш.Същото важи и обърнато на 180 градуса,тъй ,че решението си е лично твое и мисля ,че няма да бъде повлияно от мненията тук,защото ти ми се струва ,че сондираш просто как биха реагирали хората в един такъв случай като твоя!
    Еми като знае какво ще кажат хората за къв ... пита.... мненията с в две посоки или да го направи или не

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Не прави тази грешка...ще загубиш 2 годишна връзка само за 1 нощ? не си струва ,недей!

Според мен е нормално да ти се иска

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Абе правиш го бе и тва е .... колко живота ще имаш ... като ще живеш живей как си трябва ... не ми слушай разни 13-14 годишни пикли които са "влюбени" и разбират всичко щото са с много опит и са невероятни
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    In the middle of nowhere
    Искаш ли да не прибързваш със заключенията дали чета през редовете или не ? Очевидно за да напиша подобен коментар че даже и да те цитирам е имало причина, а ти ако си прочетеш мнението няколко пъти на глас... може и да разбереш...

emi ako s tvoq 4ovek ti e gotino kvo ti puka za drugite
    az imam vruska koqto produljava ve4e 3 godini po4ti i nz ne bih si sasipala vruskata zaradi ednata no6t tupo e
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

много са забавни такива ситуации))
    ся като идеш в другата страна при него
    и като ти врътне главата някъв чужденец
    ще прозреш колко е глупаво всичко

и ще имаш възможноста да напишеш поредния чалгарски текст от
    рода на : не си ми първия, не си и последния.........нямам нищо
    общо..... и тн))

и трябва да знаеш ... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО не го прави с някой
    от близкото ти обкръжение(т.е съученика)....
    ще се разбере!
    направи го с някой с който няма как да имаш нищо общо... вообще и изобщо.
    бой, йебанье и чалга

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

Вижте сега:
    na kogo da go pokazva?? moje bi trqbva da pusne obqva vuv vestnika? 6to celiq grad trqbva da znae kude i s kogo?

ina4e i az ne odobrqvam da hodi da se ebe s drug kato ve4e ima priqtel.ama kvo razbiram az ot vruzki

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си