- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да си стегна и смаля дупето :)
Здравейте момче на 15год съм и не си харесвам задника го кажем как мога го стегна и го смаля защото мисля скоро почна бягам тва ще помогне ли? или дайте препоръки плс![]()
Само ако спортуваш ще махнеш излишното !!!!!!! Че даже и ако мягаш и скачаш на въже ще ти се утрази и на коремчето !!!![]()
Breathe you out
Breathe you in
You keep coming back to tell me
youre the one who could have been
and my eyes see it all so clear!!!
искам да попитам нещо, но плс не ми се смейтечетох някъде, че тази мазнина която имаш на дъто като спортуваш може да си остане и да се стегне... и да си с голямо стегнато дъ...
не ми се вярва ама искам да се уверя
защото и аз имам същия проблем и искам да си смаля и стегна дупето..
Да вярно е,мастната тъкан се превръща в мускулна и после свалянето е много трудно,Първоначално написано от vilety7
Изключи мазнините от менюто си,поемай по 2000 килокалорий на ден (отзад на етикета на храните пише колко килокалорий има) Продължителни кардио тренировки докато стопиш дупето и после клекове за стягане.
Йога и мъдрост
кардио тоест пътеката, колелото и другите теакива с крака дето са с тичане нали?![]()
И кардиото помага ли за бедрата. Имам големи бедра и същото ли е като с мазнините по дупето?
И колко време да правя кардио защото чета че понякога не помага кардиото......![]()
![]()
40 мин кардио упражнения вършат идеална работа за сваляне на мазнини,по-добре не да се забиеш в мръсния фитнес,а да потичаш в парк ,тъй като и средата оказва влиание.Първоначално написано от brokeninside13
Йога и мъдрост
наистина кардио-упражненията са най-ефикасни!Само че като бягаш първо топиш,тогава стягаш,така смятам аз,за това наистина фитнеса е на 2ро място...най-ефикасно е бягането!аз наскоро започнах да бягам по 40 минути през ден,едновременно с фитнеса.да видим какъв ще е резултата...а относно големите бедра-ако са мускули...sry
ако са отпуснати споко а бягане ще ги стегнеш и оформиш!
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Прави секс по 4 пъти на ден и за една седмица ще си свалила кила![]()
Тичане по час-час и половина на ден, сутрин на гладно!
Don't tell me what I can or can't do !
ами нямам възможност сутрин на гладно да бягам ^^
ся как възможно ли е
примерно
отивам да бягам на стадиона
след това на фитнес ?
Така ще надебелееш,като се пренатовариш ще израходваш повече енергия и за да я възстановиш тази енергия ще ти трябват по-големи количеств храна и така тренировката няма да има абсолютно никъкав смисъл дори ще даде обратен ефект.Първоначално написано от AlaBalaa
Йога и мъдрост
Тая енергия за бягането къде ще я вземе?? Хората препоръчват по накой малък шоколад преди натоварване, те на гладно викат...Първоначално написано от Boyd
Абе как ще бяга на гладно,бе?Вие нормални ли сте!?Да вземе да припадне!Осъзнавайте се какви глупости пишете!Ако ще само една ябълка да изяде преди тренировка,пак е по-добре,отколкото на гладно.
ами хубаво примерно
4часа следобяд отивам да бягам преди това съм изял едно шоколадче примерно
бягам 30-40 мин
след това на фитнес
става ли така ?
и след фитнеса трябва ли се наям или да постоя малко така на гладно![]()
ми..тичай..
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
велосипед!Първоначално написано от AlaBalaa
но стой далеч от трафика в големите градове!