- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много къдрава коса
Ей искам да си направя косата много къдрава бухнала на малки къдрички за да видя на какво ще ме приличата момичета посъветвайте ми какво да използвам :P (пример за такава коса мога да дам с мацките от Music Idol :P )
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
теми теми теми![]()
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
дай един линк тогава де кво само се оплаквашПървоначално написано от My6mYLka
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
ми не е нейна работа да ти дава линк.Потърси си ти
айде бе ... кво се правите...и на мен ми стана интересно![]()
не мислиш ли че щом искам линк не съм намерила като съм търсила не съм чак такъв мързел Мислех че тоя форум е да си помагаме и така нататъкПървоначално написано от Dundy
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Оспааамихте тематаа!!!
Ами ако мисля правилно, ти искаш да се видиш с английски къдрички.
Единия вариант е със специална маша за такива.
А другия е студено къдрене, но ако не се харесаш после няма Undo.
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
по скоро като....като изгониха 17 годишната точно тя беше с такава коса бухнала на масуриПървоначално написано от slim__shadygirl
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
е искам само да се видя как ще изглеждамПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
не искам да си оставям къдЛава
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Поне име кажи, ако мислиш, че много им помнят хората възрастта... за Марина ли иде реч?Първоначално написано от pam1
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
абе ти да не мисли6 че всички гледаме мюзик айдъл??Първоначално написано от pam1
дай една снимка поне кат не те мързи..
Cruel Intentions
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Я кажете нещо за къдрина?![]()
Аз искам ей такава коса
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/i...f19af21e00.jpg
^ Нейната е естествена![]()
Но знам че става толкова че и мн по-къдраво като накъсваш малки парчета хартия,взимаш едно и навиваш 1 кичур около него и после з връзваш стегнато.Аз си легнах така и сутрина имах направо негърска коса![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Първоначално написано от FucKtheSyStem
става ли с найлон от торбичка ,защотото хартията се къса![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
За найлон мисля че не.Имаше момичета които се къдреха по тоя начин с парцали,обаче според мен е най добре с хартиики.Просто трябва да са по дълги за да можеш да ги вържеш и да не се скъсат.Първоначално написано от galu6a
преди време баба ми направи сестра ми така но на доста по големи къдрици но използва вестници няколко страници с едноква дължина ги наряза и започна до навива а на сутринта сестрата бешено не помня на каква коса мокра суха
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
ами краищата на косата ми по принцип са доста къдрави, като на снимките горе долу, но само краищата, нагоре вече е на по-едри къдрици, както и да е, аз се изправям така или иначе. По темата, същите къдрици ми ставаха с парцалчета, но стоеше гадно затова не се правя често така, но по принцип, ако искаш, взимаш едни малки пърцалчета или хартийки и навиваш едно тънко кичурче около парцалчето и го връзваш накрая и така цялата коса, ама трябва да е влажна. Става мнооого къдраво, но после трудно се изправя. Колкото по дребни къдрички искаш толкова по-малко коса увиваш около едно парцалче.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от gabi_94
ще пробвам само да дойде петък вечерта събота да не съм на училище да уплаша някой
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
С хартийки става по-добре,самата форма.Иначе косата ти трябва да е леко влажна,не много мокра защото хартийките се мокрят и се късат..![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
колко време горе долу да седя с парцалчетата или с хартийките като се къдряпитам защото мисля да го направя през деня към 2 че вечерта към 8 да излезна и да е станало да не се получи така че да съм съдяла малко време
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
а с фолио яко ли става?
И тези вестници/хартий при мен се късат.
Как го прайте вие?
аз ще пробвам с вестниците като от няколко страници вестник изрежа дълги пърчета за да не са прекалено къси и тънкиПървоначално написано от eple
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you