- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой да знае защо?
Ох, хора бяснааа съм!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди две седмици бях на олимпиада по английски 2ри кръг във 2 АЕГ, София и хубаво, справих се добре мисля. Днес проверих колко точки имам, дали съм се класирала и пишеше че не съм се явила
![]()
![]()
, не е нормално това, явих си се. От всички от мойто училище имаше две деца, които не са се явили и на тях си им го пише, а на мен пък защо? Каква е тая несправедливост. Сега ме е яд ужасно, едва ли съм се класирала за 3ти кръг, ама исках поне точките да си разбера. Имате ли представа защо е така? Като разгледах списъка на учениците имаше доста неявили се, но защо пък аз, като те ме записаха, бях си там, направих си олимпиадата, всичко точно. Ако някой знае, да пише!
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Сигурно е станала някаква грешка. Както каза имало е много неявили се и може да са объркали, не знам.
Stay up all night with the stars *
ако е имало някой неявил се с като твоето има може от това да идва грешката
много гадно са те прецакали![]()
няма начин някой да има като моето име, просто не е възможно да му съвпадат имената с моите, особено фамилиятаПървоначално написано от silver_moon
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Станала е грешка. Поразпитай и дано се оправи
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.