.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на gabi_94

Някой да знае защо?

Ох, хора бяснааа съм!!!!!!!! Преди две седмици бях на олимпиада по английски 2ри кръг във 2 АЕГ, София и хубаво, справих се добре мисля. Днес проверих колко точки имам, дали съм се класирала и пишеше че не съм се явила , не е нормално това, явих си се. От всички от мойто училище имаше две деца, които не са се явили и на тях си им го пише, а на мен пък защо? Каква е тая несправедливост. Сега ме е яд ужасно, едва ли съм се класирала за 3ти кръг, ама исках поне точките да си разбера. Имате ли представа защо е така? Като разгледах списъка на учениците имаше доста неявили се, но защо пък аз, като те ме записаха, бях си там, направих си олимпиадата, всичко точно. Ако някой знае, да пише!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Сигурно е станала някаква грешка. Както каза имало е много неявили се и може да са объркали, не знам.
    Stay up all night with the stars *

ако е имало някой неявил се с като твоето има може от това да идва грешката
    много гадно са те прецакали

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    ако е имало някой неявил се с като твоето има може от това да идва грешката
    много гадно са те прецакали
    няма начин някой да има като моето име, просто не е възможно да му съвпадат имената с моите, особено фамилията
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Станала е грешка. Поразпитай и дано се оправи
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си