- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам си едно момче,дали ще стане пак така !?!??!?!
Значи харесвам си 1 момче,аз съм на 14 той на 18.Страх ме е да му призная,че го харесвам,защото при миналото момче стана така.Една негова бивша искаше да ме бие,абе големи проблеми имах.И сега ме е страх да не стане пак така.Той стои пред мойто даскало с приятели,и единия негов фр ходи с една от др клас (7) ии тя мъкне още 2 нейни приятелки,които сядат до мойто момче,приказват си.....
И аз като съм срамежлива нз...Кажете какво да правя?!?
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Тони?!![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Намери му от някъде скайп.Там му намекни, че имаш чувства и разбери дали и ти си му симпатична.Ако и тои чувства нещо с времето ще се отпунсеш и ще започнеш да казваш по едно "здрасти" и накрая ще започнете да си говорите.Иска се търпение.Късмет![]()
Аа .. по темата .. ако не се познавате запознайте се .. имайте добри отношения .. и ткоа .. ам ..признай му кфо чустваш ..
п.п.
Мимче онея двете скочубри ги чупи![]()
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Първоначално написано от mirkisss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а иначе по темата давай и да не ти пука..
имам му скайпа,но дай пример как да му намекна,аз мисля направо да го питам дали си има гадже!?Първоначално написано от ifkataAa
![]()
Не, не бъди толкова директна.Пиши му нещо от сорта "кво пр".Когато той те попита същото ти му отвърни " ами аз не спирам да мисля за теб" И от там започни да дрънкаш за чувствата си, и че много искаш между вас да има нещо.Попитай го дали има чувства и ако няма, му намекни, че си готова да се бориш за него.В смисъл, че си готова да изчакаш малко.Питай го за напред дали може да стане нещо.Късмет
По-добре недей да му признаваш направо, защото щом дори не си говорите наживо...ще му дойде като гръм от ясно небе ;] И се досещаш отговора какъв ще е, може би. Първо гледай да му направиш впечатление, да си приказвате и лека-полека намеквай, но моя съвет е да не се разкриваш от самото начало![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ох нз и аз сега си беше написал на скайпа Alone писах му здр и той на мен..питах го как е той нашия вика,да ..после го попитах какво и той не..и накрая ми писа ставамПредложиха ми да му кажа здр ей така,но как.Имам чуството,че така ще ме помисли за смотана,да си ходя аз по центъра и той като е на пейкитеи да му изтърся само едно здрасти?! Как като не сме на живо си казвали имената...
![]()
Еми по това си личи, че много много не обича да отрзява хората по скайп. Остава ти варианта направо да отидеш при него и да се запознаете. Това е най-добрия вариант. Не прави като моите грешки да се запознаваш постоянно в скайп.
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Абе не казвайте отиди се запознай с негокак да стане тфа ся отиам и казвам аз съм Марина,егати тъпото
![]()
Първоначално написано от mim4ety_sara
Не се отказвай.Продължавай да му пишеш по скайпа и някой път като си пишете му кажи,че си ядосана,защото си щяла да излизаш с приятелки,а те са те вързали.
И ако видиш,че почвата е подходяща го попитай той дали е зает и ако не,му кажи така и така,че си се оправила за излизане,да излезнете двамата.Ако не стане здраве да е.
Е чак пък да не измислиш за какво утиваш... Не че аз пък съм толкова добре в запознанствата, ама...![]()
Добре де..ама сега идва проблемаПървоначално написано от hooliganka89
срам ме е ,просто като идем примерно,ако се съгласи какво да си говорим,аз ще се спека ш е ебати...
или с някоя приятелка ..
аа нищо няма да стане,ще стоим на масата и ...
Това попринцип не е нормално. Момиче да се спече на разговорПървоначално написано от mim4ety_sara
. Попринцип все вие сте по-приказливите
![]()
Първоначално написано от relax4o
Да,дай ми на мен само слушател и като се развихря...Хахаха![]()
Приказвай ми на мен колкото искашАз чувам само по-интересните неща
![]()
Към авторката - нали знаеш, че сте на различни възрасти с различни интереси и може ти да искаш едни неща от връзката а той напълно различни? Съвета от мен е да си пишете известно време като междувременно разбираш какво иска от момичетата, какви харесва и какво го кефи изобщо и ест какво не му харесва и спрямо тази информация вече си реши дали си заслужава да променяш нещо в теб (ако се налага де) и тогава да започнеш сериозно да го омайваш...
Успех!
Червно, дълго, клати се и се празни...
Реших накрая..една приятелка да говори с негов фр и той да му каже,че го хар. и да попита дали ще стане нещо.! Но май не е удачно..![]()
Не се обиждай, ама ако е човек на място едва ли ще се интерисува от момиче 4-5 години по-малка от него.
Или почвам да му казвам здр,да сядам на пейката при тях и така..и след време да го извикам на 4 очии да го питам,дали ще стане нещо...дали така ще ме помисли за по,по от другите,защото още 2 момичета го харесват! ?
![]()
Еми опитай. Какво ти коства. Все трябва да види какво представляваш отвътре...Първоначално написано от mim4ety_sara
![]()
Само да не е от онези,дето като им кажеш и те кажат на вс си фр ..![]()
^ Май не го познаваш много добре.
Първо това направи, опознай го...
За да си сигурна, че той е това, което искаш.
Abe po-chesto,da si pishem po skype,da go opoznaq....i sled tova priznaniqta![]()