Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
Ох нз и аз сега си беше написал на скайпа Alone писах му здр и той на мен..питах го как е той нашия вика,да ..после го попитах какво и той не..и накрая ми писа ставам Предложиха ми да му кажа здр ей така,но как.Имам чуството,че така ще ме помисли за смотана,да си ходя аз по центъра и той като е на пейкитеи да му изтърся само едно здрасти?! Как като не сме на живо си казвали имената...

Не се отказвай.Продължавай да му пишеш по скайпа и някой път като си пишете му кажи,че си ядосана,защото си щяла да излизаш с приятелки,а те са те вързали.
И ако видиш,че почвата е подходяща го попитай той дали е зает и ако не,му кажи така и така,че си се оправила за излизане,да излезнете двамата.Ако не стане здраве да е.
Добре де..ама сега идва проблема срам ме е ,просто като идем примерно,ако се съгласи какво да си говорим,аз ще се спека ш е ебати... или с някоя приятелка .. аа нищо няма да стане,ще стоим на масата и ...
Това попринцип не е нормално. Момиче да се спече на разговор . Попринцип все вие сте по-приказливите