.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какво може да ми има ?

Цикълът ми закъснява с 15 дни, което не е нормално, защото от доста време ми е дошло и от година ми идва точно по датите.В смисъл с времето си се възтанови и най-много да ми изпревари или закъснее с 2-3 дни, но 15 Днес много ми се гадеше и ми е много отпаднало.Какво може да ми има, като изключим вариянта да съм бременна.Благодаря на всички които ще изразят мнение.

ПП.Страх ме е да ида на гинеколог

Град
    Пловдив
    след 9 месеца да почерпиш за бебето
    -- -- --

Сигурна съм, че не съм бременна.За последно правих секс с бившия ми, с който скъсахме ноември.Не е възможно да съм бременна.Какво друго може да ми има

Ако ти пука кво е може да отидеш на гинеколог няма ништо страшно в тва, а и може без родител Действай!!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    От смяната на сезона е .... времето те вкарва в тежкия филм .... Ама все пак отивай да разтваряш краци на магарето...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    In the middle of nowhere
    Аз не че искам да те плаша, ама все пак щом ти е бил точен преди цикъла значи нещо е станало... срам не срам отивай на гинеколог !!!
    Come out, come out wherever you are...

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    от смяната на сезона е няма страшно

15 дни са прекалено много за само смяна на сезон.По-добре иди по-скоро на гинеколог,че може да е нещо сериозно.Доста проблеми идват със спирането на цикъла..
    Няма от какво да те е срам
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Сигурна съм, че не съм бременна.За последно правих секс с бившия ми, с който скъсахме ноември.Не е възможно да съм бременна.Какво друго може да ми има
    Как да не е възможно като от ноември до сега до март са 5 месеца .. Имаш да го държиш още кажи речи 4 месеца а и ако си запозната има и цветни бременности така , че според мене по добре отиди да си купиш тест за бременност и тогава си вади изводи дали е възможно или не е

Re: Какво може да ми има ?

ами ние не сме лекари за да ти кажем какво ти е . . . най-вероятно по-ранно настъпваща пролетна умора

стига сте я плашили с бременност... щом до сега е нямала абсолютно никакви симптоми на бременност за какво говорите... дори и цветна да е трябва да е в 5тия месец, което означава, че до сега е щяла да качи някое друго килце, което няма как да не е забелязала и да се е досетила... А пък щом толкова те е страх да отидеш на гинеколог, говори с майка си или с някой друг по-близък, от които не се притесняваш... но не мисля, че специално за това има от какво...

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Pr3t3ntious
    стига сте я плашили с бременност... щом до сега е нямала абсолютно никакви симптоми на бременност за какво говорите... дори и цветна да е трябва да е в 5тия месец, което означава, че до сега е щяла да качи някое друго килце, което няма как да не е забелязала и да се е досетила... А пък щом толкова те е страх да отидеш на гинеколог, говори с майка си или с някой друг по-близък, от които не се притесняваш... но не мисля, че специално за това има от какво...
    Човешкия организъм е толкова фин , че не се знае какво може да ти поднесе не мислиш ли

Re: Какво може да ми има ?

Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Цикълът ми закъснява с 15 дни, което не е нормално, защото от доста време ми е дошло и от година ми идва точно по датите.В смисъл с времето си се възтанови и най-много да ми изпревари или закъснее с 2-3 дни, но 15 Днес много ми се гадеше и ми е много отпаднало.Какво може да ми има, като изключим вариянта да съм бременна.Благодаря на всички които ще изразят мнение.

ПП.Страх ме е да ида на гинеколог

аз също мисля че си бременна,но отиди на генеколог и там ще разбереш...незнам от времето да става така
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може да е от смяната на сезона...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Абе как ще е бременна.От смяната на сезона е ;] + тва може да е от притеснение.Мене ми закъсня с 15 дена и нищо ми няма,нормално е

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от Pr3t3ntious
    Ти чуваш ли се какво приказваш,в пети месец знаеш ли на какво трябва да прилича най-малкото,да не говорим за самото състояние бременност,явно си нямаш и ни най-малка представа за какво говориш.

Не се притеснявай,на мен ми закъснява също четвърти ден и предполагам че е от времето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си