.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен

Проблеми с наще относно оценка

аз да му еба майката ! 9 години само шестици, нито 1 двойка и 2тройки! и днес издъних едно контролно по математика. напрао блокирах и тва е. и сигурно ще имам 2, а по някакъв касмет може и 3. и казах на наще сиг имам 2. и се почна. не четеш, само с компютър, вечно си навън и дрън дрън.
    Аз не мога разбера кво е тва отношение? Вярно че си понижих малко успеха и по някой други предмети, но тва е щото даскалите се заяждат и то с целия клас. та не мога разбера що за родители са тея мойте? за 5ца се цупи. не знам ...
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Просто са прекалено взискателни... не можеш да ги промениш, поне не много и не изведнъж. Моята беше такава. Показах й, че имам ясното съзнание за това какво правя, показах й, че имам амбиции и ги следвам, зная какво ще правя след училище и й казах, че това си е моят живот и няма да го живее тя. И тя се пооправи Успех!

tui si gi sviknala samo 6-tici i dobri ucenki i sega 2-ka tvoika i te sa se strenali ne6to xaha xmai mai

Супер фен Аватара на BladeDancer
    те и мойте са така
    непоправими
    за 5 се цупи
    като имам 5 и вика само на компютъра седиш не учиш
    с температура съм не мога да си седя на краката тая ми вика учи !
    Просто не знаят какъв касмет имат с син/дъщеря дето изкарва 6 щото иначе нямаха толкова да се цупят !
    ваУ рокс
    Grell

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    и мойте са така ама на мене вече ми е през к**а дали ше ми четат или не

Стягай ги малко, та да те гледат в очите докато им говориш. Като са свикнали да изкарваш само шестици така става. Покажи им, че живота си е твой.
    Scorpions forever!

Супер фен Аватара на PIF
    лошо я когато вашите те притискат, ставаш бележкар...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    и мойте са така...айде за 5-ци вече не мрънкат...пък и аз забравям да им кажа за тях В 7ми клас имах една двойка...ама то и без тва щях да имам 4 за срока така че...и за нея не казах..
    Тъ...в началото на годината имах едни 4ки по матем...и като им казах почнаха...ама ти пак почваш като миналата година дрън дрън... И аз им казах,че НЕ МОГА да съм перфектна по всички предмети и не може винаги да имам 6...те ми се смяха и казаха,че съм луда.. и от тогава и на 5ците се радват даже... (ако се сетя да им кажа де)

Спокойно, не си само ти закъсал по математика

Супер фен Аватара на gabi_94
    Хах, наще пък ще се зарадват ако имам 2ка щото досега не съм имала уви, няма да имат този късмет, не и тази година, когато всичко ми е толкова лесно. Както и да е, де, зависи си от родителите, аз няще също съм ги свикнала само на 6 и 5, но дори да изкарам по-ниска оценка никога не са ми правили проблеми Говори с тях, кажи им че не мож винаги да си перфектен, не си успял да научиш и така.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Хмм, моята също ми дудне за петици... Или шест, или нищо, но съм свикнала, де. Попринцип рядко имам по-малко от 6, така че не ми е проблем, ако се заяде казвам, че ще я поправя и т'ва е... Нормално е щом изкараваш все шестици да очакват само това от теб... споко.

бтв, пише се наШТе.. масова грешка..
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    то ние си ги учиме да очакват най-доброто от нас и като се изложиме малко и веднада скандал мн е шибано

Супер фен
    Не им обръщай внимание.Гледай си компа и забавлението.Понякога оценките не са толкова важни.За да успееш в живота не е важно само да си зубрач и да имаш само шестици.
    Аз имах 3 по геометрия.Излъгах наще,че даскалката е тъпа (което е мн вярно) и драска двойки и тройки на целия клас без да мисли (което за някои хора е вярно) и така . . . И те ми повярваха.
    Това е благородна лъжа,само да поясня.

Малки сте още, не сте разбрали смисъла на живота. Само даскалото ви е в главите. Има време...
    Scorpions forever!

Цитирай Първоначално написано от PIF
    лошо я когато вашите те притискат, ставаш бележкар...
    Вярно! Почваш "защо нямам 6, а имам 5.50", като следващата оценка в класа е 4, примерно...

Цитирай Първоначално написано от StillLovingYou
    Малки сте още, не сте разбрали смисъла на живота. Само даскалото ви е в главите. Има време...
    Мда...не сме пълнолетни...ае моля те,всеки се е интересувал от училището в един или друг момент от живота си.. а и всеки има различен жизнен опит така или иначе животът ще даде добър урок на всички ни
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

И мойте са такива ужасни са Дори нямам смелост да си покажа бележника, защото знам ккаво ме очаква .. викане, караници
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

Град
    София
    Не си само ти така. Имам само 6 по предметите, по алгебра и геометрия пет, но никога по-малко. Преди ваканцията правихме контролно върху ъгли от окръжност и се издъних много яко, има 2.50 което си е чиста двойка. Даскалката обаче колкото и да не я понасям ми писа 3, за да не ми развали много оценката, защото се старая в час, винаги съм с домашни и така нататък. Казах на нашите, че реално съм за 2, а те винаги са ми викали вярваме в тебе, дрън-дрън, мрън-мрън, днес обаче: ако завършиш 8 клас ще се учудя, тоя скайп само ти пречи, ще ти взема компютъра, за да учиш. Аз я питах, защо тогава до вчера само ме хвалеше, а тя ми вика млъкни, толкова си изпаднал, няма да завършиш. Казах и, че много добре знае, че съм по-добър в хуманитернати науки, а тя ми вика да мълча. Кипна ми и и казах "Тогава си намери по-добър син!" и се изнизах. Така че споко, не е само при теб така.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Също толко тъпо като "намери си друга майка" е и "намери си друг син"... отбелязвам просто.

Супер фен Аватара на diksi
    ООо на вас ви мрънкат за петици... А на мене имам 6 ма не пълно и Майка ми почне : Ма ти тъпа ли си или какво???... Веднъж съм отишла на олимпиада и ми се кара що съм била втора, а не 1ва Ама па на мене не ми дреме имам си цели и уча зариди тях не зариди Параноичния вечно мрънкащ кладенец

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Еееее, не се впрягай толкова. Един път и ти да не си научиш по нещо и да изкараш слаба оценка... не е болка за умиране. Щом си им доказала вече, че можеш спокойно да си изкарваш шестиците няма от какво да се безпокоиш. Другия път ще си научиш добре и ще я оправиш. Колкото до вашите, че са ти дръпнали конско, им кажи, че това си е твоя грижа и че пряко не ги засяга - ти само си градиш успеха в училище и те няма за какво да ти се цупят
    Live now, this is your time!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ми кажи и на майкати че просто си се издънил тя кво иска да си перфектен ли ? Ми няма перфектен човек колкото и да и се иска на майкати да си такъв!Кажи и че ще я поправиш и тва е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си