.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на beb4yy

Уж приятелка...

Искам да споделя моята дълга история значи имах една приятелка преди време беше ме наранила жестоко и аз се праих че нищо не е станало а тя продължаваше да се държи както си иска ! Един ден взе да ми писва спрях да я търся и както винаги всичко се върна тя започна с всекидневното търсене помислих си тя с е променила и постепенно и простих и старото ми отношение се върна и ейто сега след 6 7 месеца за няколко дни тя има коренно различно държание държи се както си иска !!! КАТО ПИТАМ кога ще се виждаме, защото попринцип всеки ден заедно тя започна с оправдания незанамм лошо ми е, а преди това навънка с едно момиче беше навънка казах и за всички имаш време само за мене не и тя оффф не разбра ли че ми е зле при положение че с 39 градуса температура съм била навън !!! ЗАРАДИ НЕЯ ! Със всички се е видяла и вика ми всички имат нужда от компания тея дни и аз и разпраам и аз ИМАМ ПРОБЛЕМИ И АЗ ИМАМ НУЖДА ОТ РАМО ДА ПОПЛАЧА А ТЯ ОТГОВОРИ А АЗ ИМАМ НУЖДА ОТ ПОЧВКА НЕМОГА ДА СЪМ НАЛИНИЯ ЗА ВСИЧКИ ! нямам думи всеедно нищо не съм и казла по късно беше с гаджето си навън и се обаждам и я питам ИСКАШ ЛИ ДА СЕ ВИДИМ 8 И 30 и тя незнам бля бля с него съм а попринцип си тръгва към 8 а и не е било проблем и да съм била с тях тя самата ме е карала СПОРЕД ВАС ЗА КВО СЕ ДЪРЖИ ТАКА НЯМА НИКФА ПРИЧИНА Супер гадно ми е имам нужда от подкрепа от фр особено сега когато и любимия човек ме смачка и ми се качи на главата!!!ИМАМ НУЖДА ДА ИЗЛЕЗНА С НЯКОЙ А ВСИЧКИ СЕ ПРАВЯТ НА ЗАЕТИ! П.П СЪЖАЛЯВАМ ЗА ГРЕШКИТЕ КОЙТО ИМАМ ПРОСТО В МОМЕНТА НЕМОГА ДА ГЛЕДАМ ТОВА...

tvurde dobra si................

Кво да направа немога да спра да съм такава дайте некфи съвети по темата

разбирам те, аз също преди време имах една такава, ако може да се нарече 'приятелка', ааа, искам да попитам тва момиче от класа ли ти е? от даскалото ти ли е изобщо, или? аз мисля че просто трябва да я зарежеш, не се занимавай с нея, според мен тя просто те използва, знам какво е да те разиграват като кукла, а за това че нямаш рамо, което да те подкрепи, аз ти предлагам едно!

Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    разбирам те, аз също преди време имах една такава, ако може да се нарече 'приятелка', ааа, искам да попитам тва момиче от класа ли ти е? от даскалото ти ли е изобщо, или? аз мисля че просто трябва да я зарежеш, не се занимавай с нея, според мен тя просто те използва, знам какво е да те разиграват като кукла, а за това че нямаш рамо, което да те подкрепи, аз ти предлагам едно!
    благодаря не ми е от даскалото изобщо

Окей давайте си мненията за ситулацията

Супер фен Аватара на PIF
    както си го направиш,
    в случая патиш с добротата и търпението си...

аз досего да съм я зарязала, да излиза с другите за които има време!

Горката Или мога да ти кажа,че приятелката ти не е постоянна и явно е на моменти.Предполагам,че те използа само,когато тя има нужда от рамо,на което да поплаче.Пълен егоист!Пази се от такива само това мога да ти кажа.Или другия вариянт е с нещо да си я обидила ?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    намери си нова приятелка.... а на тая и тегли една и толкова...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Ми виж кво..Явно приятелката ти наистина те използва или нз..ти опита ли да поговориш с нея по тоя въпрос?Я си я хвани под ръчичка и си се изяснете.Аз не мога да ти кажа защо се държи така.Не я познавам.Ти си я познаваш най-добре.Ако пак започне зарязваш и толкова.Такъв човек като тебе (поне от това ,което написа) няма нужда и не е справедливо спрямо теб да я търпиш.Явно е свикнала да ходят след нея.Еми няя пък да стане.Покажи и го ясно.Ако не се промени огледай се около теб и съм сигурна,че ще намериш много по-добри приятелки.Има много чудесни хора,които си заслужава да опознаеш.Просто намери точните за теб :] ..

Цитирай Първоначално написано от PIF
    както си го направиш,
    в случая патиш с добротата и търпението си...

аз досегa да съм я зарязала, да излиза с другите за които има време!

подкрепям с две ръце и два крака \/ xdd

<< кво въобще я търпиш ..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Ууфф..имам горе долу същия проблем,обаче в край на сметка си ги качих (при мене са 2) на оная работа,щото и 2-те ми говорят една против друга,аз приемам информация и ги гледам в същото време заедно и кво аз пак със пръста в .... . Не се ядосвай,не е единствената,не оценява,ще загуби приятел заради някво гадже..аз искам да сме приятелии (сън )

Супер фен
    Мдам...приятелката ти ако вьобще може да се нарече такава е голяма егоистка и използвачка.По-добре я зарежи.Бъдете си пак фр ама не толкова близки.

Искрено Благодаря аз съм такъв човек че търпа до последно смисълл да разбрахте ме ! Ще ви послушам а сега всички може да сте ми ПРИЯТЕЛИ

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Искрено Благодаря аз съм такъв човек че търпа до последно смисълл да разбрахте ме ! Ще ви послушам а сега всички може да сте ми ПРИЯТЕЛИ
    така е, казвай какво те тревожи, ние ще сме насреща!

За тебе спец много целувки тенкс

За тебе спец много целувки тенкс
    hah, ms

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си