- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да подкрепим Raybeez!
Здравейте. В една друга тема видях, че Raybeez е на път за едно начинание, за една негова следваща стъпка, която може малко или много да промени живота му. Не искам да споменавам какво и как, просто искам да го подкрепим в тази тема...
Знаете всички търкания между нас, знаете, че не се понасяме...
Но трябва да покажем, че всички тук сме задружни когато е необходимо, всички заставаме един до друг когато ситуацията го изисква (Не буквално). Всички спорим и се караме, всички ние правим този форум с всички спорове и караници, с всички добри и лоши страни.
Сега е време да му дадем нашата подкрепа, била тя онлайн и в една тема.
Знам, че чувството да има хора зад теб, макар на хиляди километри ти дава сила, която може да ти помогне във всяко едно начинание.
Raybeez, всички сме с теб и те подкрепяме, вярваме, че можеш, вярваме, че го искаш и вярваме, че ще успееш.
Успех!
Подкрепяме те и сме зад теб!
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Първоначално написано от SWASTIKA
![]()
То веднъж "се е" случвалоПървоначално написано от Raybeez
![]()
мисля, че свастика те сваля![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Raybeez за какво начинание става въпрос?
^ за каквото и да става въпрос..Първоначално написано от SWASTIKA
обичам драмите
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Има цялата ми подкрепа разбира се и съм сигурна, че ще се справи ! Все пак това е Raybeez![]()
^^Какво си решил да опиташ да бачкаш?
Ааа, и аз стискам палци тогаз!
Колко драстично, отиваш в рекламата ли?![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
аа, УСПЕХЧИТА![]()
аз още не съм се захванал с нищо и ми е пълната мъгла... никва идея нямам кво ше праа в тоя живот![]()
Ами успех тогава в начинанието каквото и да е то.Ако имаж желание и възможност се реализирай.
Това е доста рисковано начинание, но мисля, че има нужните качества да се справи блестящо. Аз мога само да пожелая успех, но който може да помага!
Ах, нека и аз да изразя моята онлайн подкрепа, чрез типичното... +1!
![]()
Новото е винаги вълнуващо. Айде като има напредък ще чакаме добрите новини тук![]()
+1Първоначално написано от FockidyFockFock
П.П. докато те копирам, вече са го направили поне 3-ма![]()
^вече има и четвърти.
Успех на Raybeez, аз мисля че с музика е решил да се занимава!![]()
+5Първоначално написано от Pliok0019
Успех в новото начинание. Дано се реализираш максимално бързо.
Успех и дано ,ако си хванеш нова работа тя да те вдъхновява със свежи и идеи и приятни емоции.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ако си татуирам лика на Мадона, на десния тестис, ще ми предложиш ли брак?
сега очаквам отговор "да"Първоначално написано от FockidyFockFock
Ако видиш обява във вестника: "Търся си готин мъж на 30", не се обаждаш за да кажеш: "Няма да съм аз", нали?Първоначално написано от global
Разбираш ме на къде бия...
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!