- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да подкрепим Raybeez!
Успех и от мен, новото начало винаги е хубаво.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Успех и от мен,колкото и да не те харесвам и да не знам за какво става въпрос![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Разкажи повече.
И аз се разписвам... :д Успех, ама най-искрено.
mindscan
Aз мисля, че с каквото и да се захване, ще има успех и ще се справя добре... супер умен и схватлив е.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Отскоро съм тука, но Raybeez е един от хората, които ме кефят. gl, m8 =)!
Подкрепяме те![]()
От това, което знам за теб съм останала с впечатлението, че си много работливо момче. Така че ако си поставиш нещо за цел сигурно ще го постигнеш. Късмет ти пожелавам, защото той винаги е нужен малко от малко![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
^ Тук не на 100%, ами на 1000 съгласна!
Айде успех, и да споделиш окончателното си решение.)
Ами ако е атрактивно заплащането и ако е интересно и шефа не е гъз няма какво да го мислиш. Пък и сме в криза, работа не се намира вече толкова лесноПървоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
Ее да, ако смяташ, че това няма да ти е интересно и ако не го искаш и се захващаш само заради престижа или добрите пари няма смисъл. Абе ти си знаше, дръж ни в течение![]()
Имаш втори вариянт, след като първият е интересен и добре платен?!
Много по-важно е работата да ти носи удоволствие. Е и парите са важни, но по-добре по-малко пари (които пак стигат), отколкото много пари..които ти се дават за нещо, за което само като си помислиш, че утре пак трябва да правиш и си затваряш очите с..отвращение(?), поклащаш глава и си казваш "Мисли за друго. Още не е понеделник сутрин."
сигурна съм, че това и сам го знаеш
Опаа, надушвам сватби...![]()
...или сега се оправдаваш защо ще вдигаш сватби?
Cash rullles everything around me...
![]()
Е да, ама нали и другата работа е добре платена. Аз под добре разбирам да ти дава възможност да заделяш пари за жилище(да изплащаш жилище), да си имаш кола, да можеш да си купуваш храна преспокойно, да имаш пари за някоя глезотийка, два пъти в годината (поне) да ходиш на почивка и освен това да ти останат пари, които да сложиш в банка за "черни дни".Първоначално написано от Raybeez
А под много пари разбирам всичко това, но като сложиш 2 пъти повече пари в банката и имаш много повече за глезотийки.
човек... следвай мечтите си, и колкото пари и да ти трябват изработи ги и постигни това което искаш, че и повече!
Успех дано всичко е Ок при теб и поне парите да не са ти проблем в тея времена
айде жив и здрав
Ожени се за мен.Първоначално написано от Raybeez
![]()
Еми тогава избирай мечтите си.
И успех това да се окаже по-правилният избор.