- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Gossip girl
Понеже ми се стори интересно сериалче,може ли някое негово фенче да ми каже колко сезона от филмчето са излезли и ако може линк към тях,препоръчително е да има субс ;д![]()
Суетата.Моят любим грях.
Има 03986098098038 такива теми. Във Замунда има всички му серии. Два сезона са, в момента тече вторият, но е на привършване.
А освен това сега го дават по Нова ТВ, в събота и неделя от 15 часа и е на български.
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
Първоначално написано от thegirl90
![]()
![]()
![]()
Да, превеждат суууупер яко.
Знам ,че го дават по нова аз и тая събота се запалих по филма де ;д
Ся ш си го сваля от замунда,че не ми се чака цяла седмица :Д
Суетата.Моят любим грях.
найстина е по-хубаво да си го дръпнеш, по-хубав е със субтитри.
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
два сезона са излязли.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
много готино филмче:P
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
xaxa oswen 4e dawat na4aloto na purviq sezon tiq prewoda4i prosto... super ne im se vruzvat glasowete.. predpo4itam da si go gledam na angliiski ^^Първоначално написано от IrrieSkyline
Fall down seven times..
Stand up eight.
Десии, аз пък тая събота го гледах и е мн як, ама сиг няма да си го тегля.. ще го гледам по новаПървоначално написано от Sensuality
![]()
Хайде да обсъждаме сериалчето.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
http://zamunda.net/details.php?id=128700&hit=1 eto ti linkche kym pyrwi sezon wtori mai oshte ne e izlqzyl celiq.. az sym na pyrwi e syper filmcheto no spored mene OTH is the best! :P :P :P![]()
w zamundata tozi link ima subs (bg) nadqwam se che pomognax..
Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx
обожавам тва сериалче :P :P :P :P :P
Най-якия сериал, наред с Хироус...
Ето линк към българската страница на Gossip Girl gossipgirlonline.hit.bg
мн е интересно филмчето и аз го гледам![]()
To infinity and beyond.
филма е страхотенн ! обожавам гоо :}:}![]()
VsIcHkO sHtE tI nApOmNq Na MeN!vSeKi SpOmEn sHtE tE vOdI kUm MeN!vSqKa TvOq MiSuL sHtE e Za MeN,i DoRi KoGaTo Ne IsKaSh...PaK sHte IsKaSh MeN!
и мене мнннннннннннннннннн ма кефи,адски са зарибих![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()