Цитирай Първоначално написано от nadeto0405
Вие хубаво му казвате,че баща му иска да му осигури бъдеще,но не е ли по-важно той какво иска.Много малко хора на 17 са наясно,какви искат да станат и с какво искат да се занимават,а той вече е решил.За мен баща ти е амбиция,няма лошо в това един баща да проправи пътя на сина си и в даден момент да му каже:"давай сега си ти",но не и с цената на това детето му да направи "това,което той никога не е можел на неговите години".Майка ти на какво мнение е по този въпрос?Какво ти казва тя?Много е трудно да се противопоставяш на родителите си и все пак,бори се за своите си мечти и за това,което ще те прави щастлив и ще те кара да се чувстваш пълноценен човек.
Благодаря.Еми майка ми сигурно ще се нацупи,но пък никога не съм слагал на преден план техните планове за мен,така че дори да избера,това което той иска,а майка ми да не е съгласна,пак не ме интересува.Но проблема е,че той каза,че ако почна там,можел съм да си създам име и разни такива,което означава,че примерно влизането ми в университета,където искренно желая,ще ми е в пъти по-лесно,ако схващате идеята.Просто нож с две остриета.Не знам,страшно много съм объркан,както никога преди.Отделно ми казва,че съм можел и нямало да ми било трудно,+ това щял съм да карам кола моля ти се,щял съм да разполагам със собствени изкарани средства,на изложния в други държави,такива филми ми вкарва,които са до някъде истина и се случва сега,но пък дори не съм си го мислил някога това ...Парите,забавленията (през някои дни) и може би по-бързото и лесно развитие в бъдещето и осъществяване на останалите ми мечти,пред,мечтата ми за СБ (само за това лято),по-трудният и несигурен път за осъществяване на другите ми планове... А избера ли неговият вариянт,и примерно ще порбва 2-3 седмици,но ако не ми хареса самата работа,после няма да мога да отида на другата,която аз съм искал