.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Супер фен Аватара на brokeninside13
    еми не..

Цитирай Първоначално написано от StillLovingYou
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Щом е измислено значи имаме нужда от него
    Алкохола, цигарите и наркотиците също са измислени.

обща култура можеш да придобиеш от книгите..а къде се научихте да четете
    Аз се научих да чета сам, много преди да тръгна на даскало. Да не казвам, че до 3ти клас имаше хора, които сричаха, а бяха отличници.

но понякога ги разбирам учителите...взимат малка заплата и то за да си тровят с нервите с някви олигофрени,дето псуват и им отговарят...за тва повечето си вършат работата през пръсти...
    Не ми се давам пример с даскал, който до такава степен може да те отврати от даскалото, че да не искаш да стъпиш повече там. Да иска да ти съсипе живота и бъдещето и то само, защото се е заял с теб. Да, има даскали, които искат да те научат на нещо, и лично познавам един такъв, когото наистина много уважавам, но не ВСИЧКИ са такива.

Не съм отличничка,просто подкрепям хората с амбиции,защото някога знаех какво е да искаш да научиш нещо...
    Защо ли не си представям някой, който не е отличник, толкова твърдо да отстоява позицията си...
    Да,измислени са...нали хората трябва да се забавляват по някакъв начин ако това изобщо е забавление..или изобщо доставя някакво удоволствие И само не ми защитавай тея боклуци... то нали трябва да взимат парите на хората за простотии..много ясно,че ще ги измислят
    Теб те знаем...ама това си ти..дали другите са като теб
    А иначе...не,просто се дразня,като говорите против свестни хора Всеки си решава за себе си...кви са тея тъпи заключения,дето вадите...
    Защитавам ги,защото ми се е случвало да говорят против мен,че съм била любимка на учителите и съм имала няква нечестно изкарана ЧЕТВОРКА ,защото аз съм говорила така за момиче,на което завиждам...квото щете говорете..ама тея ще имат много повече пари от нас...и ще са с по-голямо самочувствие ..а второто е необходимо
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Не говоря против свестните, просто ме дразнят хора, които се мазнят на даскалите, само за да изкарат една шестица. Винаги съм казвал на всеки това, което мисля за него, в очите. Било то на даскал, директор, психолог или чистачката на тоалетните - баба Мара. Хора, които са готови да паднат толкова ниско, че да се мазнят на някой, за да получат това, което "им се полага", не заслужават друго отношение. Уважавам хора, които учат, но не се подмазват, изкарват си шестиците с труд и са КАДЪРНИ. Защото ми омръзна от гадни зубъри, които на теория знаят всичко, а на практика не могат нищо. Заради такива България е на това положение.
    Scorpions forever!

Не говоря против свестните, просто ме дразнят хора, които се мазнят на даскалите, само за да изкарат една шестица. Винаги съм казвал на всеки това, което мисля за него, в очите. Било то на даскал, директор, психолог или чистачката на тоалетните - баба Мара. Хора, които са готови да паднат толкова ниско, че да се мазнят на някой, за да получат своето не заслужават друго отношение. Уважавам хора, които учат, но не се подмазват, изкарват си шестиците с труд и са КАДЪРНИ. Защото ми омръзна от гадни зубъри, които на теория знаят всичко, а на практика не могат нищо. Заради такива България е на това положение.
    Против всички,които не са като теб ,говориш Ми да ...и аз не го знам на теория тва,дето уча...тогава кво ти е мнението за мен..че съм гадна зубърка ли да не мислиш,че тея предмети имат кой знае какво приложение бе... хората учат,за да си намерят работа...най-важното е обаче да работиш това,което ти харесва..

Против всички,които не са като теб ,говориш
    Не, напротив. Доста обективно гледам на нещата.

да не мислиш,че тея предмети имат кой знае какво приложение бе... хората учат,за да си намерят работа...
    Значи все пак с 1000 зора достигнахме пак до моя извод:

Не ви ли се е струвало, че в даскало се учат неща, които никога няма да ви потрябват? Каква работа в живота ще ми свършат многочлените например? А системите? Има си елки за тая работа. Защо да си затормозяваме живота с излишни неща, като можем да насочим усилията си в друга, по-подходяща насока.
    Вместо всеки да се специализира в областта, която го интересува, всички учим едни и същи абсолютно ненужни глупости и си губим времето с тях.

Омръзна ми вече тоя спор, айде със здраве...
    Scorpions forever!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Едни оценки въобще няма как да покажат какъв човек си ...

За последната година станах свидетел на толкова писани оценки по симпатии , или пък някой родител дал пари и само гледаш детето му от горе до долу 6,6,6... Имам съученичка , която ходи на частни уроци при учителката ни по английски и какво ? Никой нищо не може да направи ... Виждала съм как е предавала празни тестове , как преразказите и са по точно 4 реда и после и ги връщат оп 6-ца И какъв е този човек според вас ? Какво като има само 6-ци . Тя има три пъти по елементарни знания от мен

В града ми има хора , които не са завършили осми клас дори , а ви е бедна фантазията с какви пари разполагат ... А хора с по 3-4-5 висшита , какво стоят си вкъщи и не могат да си намерят работа , а ако намерят ще е нещо на заплащане едва ли не от по 300лв на месец .... И това става в България .

Та какво значение имат тези оценки ... Плащаш си някакви пари и взимаш всичко , което искаш с 6.00 . За момента се утешавам , че някога тези знания ще ми трябват и ще е по-добре да ги имам ... Но докога ще е така !?

Не.Дори някой да учи, да го интересува бъдещето и т.н., винаги може да оплеска някое контролно.
    Оценките не показват много...може би една мъъънииичка, мъничка част от това, което сме, но нищо повече.
    ала бала

не мисля,че оценките много ясно показват какъв си.може да имаш само 6,но това не значи,че си задрастен или зубър.от друга страна не показват и че си страхотен човек.

не мисля,че оценките много ясно показват какъв си.може да имаш само 6,но това не значи,че си задрастен или зубър.от друга страна не показват и че си страхотен човек.

Град
    Paradise
    До 7 клас имах само 6тици (ама наистина само) и бях едно съвсем нормално свястно момиче с много амбиции и мечти. После ме хвана пубертета и какви простотии съм вършила не е истина. Тогава успеха ми беше не просто слаб, а много слаб. Сега започнах да се пооправям и да излизам от пубертета и оценките ми пак са олични. Е, какво излиза? Като бях идиот, вършещ кифленски простотии бях с кофти оценки, а като се промених и пак си станах нормално момиче имам 6ици. После нямали значение оценките. Това дали си отговорен в живота, дали ти пука за бъдещето ти, дали имаш някакви по така големи планове, дали мислиш цял живот да сукаш от на мама и тати парите... всичко това от оценките ти зависи.
    Кви са тия простотии, че отличниците сме щели да работим за вас и не можем да се оправяме в живота? Хайде де! Някой дето може да се оправи в училище, ще се оправи в живота.

Против всички,които не са като теб ,говориш
    Не, напротив. Доста обективно гледам на нещата.

да не мислиш,че тея предмети имат кой знае какво приложение бе... хората учат,за да си намерят работа...
    Значи все пак с 1000 зора достигнахме пак до моя извод:

Не ви ли се е струвало, че в даскало се учат неща, които никога няма да ви потрябват? Каква работа в живота ще ми свършат многочлените например? А системите? Има си елки за тая работа. Защо да си затормозяваме живота с излишни неща, като можем да насочим усилията си в друга, по-подходяща насока.
    Вместо всеки да се специализира в областта, която го интересува, всички учим едни и същи абсолютно ненужни глупости и си губим времето с тях.

Омръзна ми вече тоя спор, айде със здраве...
    Хаха...не всички мислят като теб,така че не си налагай мнението само За тая работа си има кандидастване и след седми,и след дванадесети клас Това,че учим някои неща ,които не немират приложение в живота,не значи,че цялата учебна година трябва да сме във ваканция и да не отваряме учебник Защо си мислиш,че винаги ти си прав ...някой ден ще разбереш,че не си Да ти кажа,ти започна спора,така че...не съм те цитирала аз ,за да ми се жалваш,че ти е омръзнало всеки си има различно мнение...аз не го налагам моето,но мисля,че отчасти и аз съм права...

Хаха...не всички мислят като теб,така че не си налагай мнението само
    Всеки има право да мисли, каквото иска И не си налагам мнението, а го изразявам. Има разлика, нали?

За тая работа си има кандидастване и след седми,и след дванадесети клас
    За коя работа?

Това,че учим някои неща ,които не немират приложение в живота,не значи,че цялата учебна година трябва да сме във ваканция и да не отваряме учебник
    Някой да е казал, че не трябва да си мърдаш пръста да прочетеш нещо? Чети книги, гледай филми, ходи в библиотеката, рови в нета... Но няма ли да е по-интересно да четеш само това, което те интересува и ти харесва? Винаги ще има някой, на когото му е интересно това, което на теб не ти е. Затова и хората са различни. Нека да не ставаме "специалисти по всичко".

Защо си мислиш,че винаги ти си прав
    Къде го казах? Или четеш мисли?

някой ден ще разбереш,че не си
    Възможно е. Ти също може да го разбереш за себе си.

Да ти кажа,ти започна спора,така че...не съм те цитирала аз ,за да ми се жалваш,че ти е омръзнало
    Може и аз да съм го започнал. И никъде не съм се "жалвал", че ми е омръзнало. Чети по-внимателно. И престани да ми слагаш думи в устата. Обичаш да четеш по диагонал май.

всеки си има различно мнение...аз не го налагам моето,но мисля,че отчасти и аз съм права...
    Права си. Всеки е прав за себе си. Хората са различни и не могат всички да са прави. Всеки си има своята истина. Просто една горе каза, че тия дето сме нямали добро образование "не сме били излизали от село". И затова искам да се защитя.
    Scorpions forever!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Може ли да ми обясните тези дето имат образование до 8 клас какво работят?? И го казвате сякаш е нещо нормално човек с 3 висши да работи за 300 лева, а тея дето няма образование да разполагат с много пари. И това ли искате вие? Дайте да не учим, ще се оправим. Да му мислят онея с висшите.. Унизително е, не е нормално.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Може ли да ми обясните тези дето имат образование до 8 клас какво работят?? И го казвате сякаш е нещо нормално човек с 3 висши да работи за 300 лева, а тея дето няма образование да разполагат с много пари. И това ли искате вие? Дайте да не учим, ще се оправим. Да му мислят онея с висшите.. Унизително е, не е нормално.
    Бедна ти е фантазията колко е нормално вече . И не , не искам това , но е факт , че това се случва ...

Мега фен
    StillLovingYou, да, в училище се учат много неща, които на практика не са ни нужни. те ни трябват само заради дипломата, с която излизаме от у-ще, кандидатстването в университет и съответно професията, която ще практикуваме след това. може да не ти е приятно тва, ама е така. и на мен не ми е приятно да чета кви ли не неща, които нито са ми интересни, нито ми трябват, ама се налага. всеки си изкарва оценките, както може- някъде с учене, някъде с преписване, някъде с подсказване. кво значение има как си изкарал оценка по предмет, който изобщо не те влече? тя ти е нужна, само за да имаш възможност в бъдеще да влезеш в университета и да имаш възможност до края на живота си да се занимаваш с това, което обичаш. от тази гледна точка, нямам нищо против преписването. който както може, така да се оправя, важното е да се оправя.

някои от вас казват, че тия с хубавите оценки не могат да се оправят в живота и ще работят едва ли не за тъпаците, дето не взлизат в час. хахахахаха. да ви кажа, тва да имаш хубава диплома, е само малка част от това, което трябва да направиш, за да имаш успех в живота. има случаи и на хора без особено образование, които взимат луди пари, но тва е или чист късмет или просто става дума за занимаване с незаконни неща. едва ли някой от вас иска да стане дилар на наркотици и така да си изкарва парите, нали? и едва ли можете да разчитате само на късмета си, че да не учите и да се надявате, че от небето ще ви падне хубава работа след време. хубавото образование е просто подсигуряване. ама тва, че го имаш, не значи, че в момента, в който завършиш, ще се изстреляш на висока позиция. трябват време, търпение, хъс и амбиция. тези неща в добавка към образованието + малка доза късмет вече биха могли да гарантират доброто бъдеще. ама да се разчита само на хъса и късмета, а в дипломата ти да пише, че имаш само средно, е глупаво. стигнахме до извода, че образованието е нужно, а за да е хубаво то, ти трябват хубави оценки в училище. малко се поразписах, ама карай
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    ..секъде е добре къде вас ва нема

Град
    40 Miles from the Sun
    Оценките не показват и колко си интелигентен ;] Познавам не малко хора, които имат висок успех, но не знаеш колко са малоумни всъщност. Те си учат (зубрят) уроците и така изкарват оценки. Обаче питаш ли ги нещо по-така, нещо, което се знае, макар че го няма в учебника, и зацепват. Не се вълнуват от изкуство или наука, нямат хобита, нямат интереси! Така че оценките далеч не показват какъв си, показват само "колко усилия полагаш да научиш тоновете ненужна информация, която ти се излива на главата в училище" (защото има адки ненужни глупости наистина) . ^^

StillLovingYou,няма смисъл да казвам моето мнение...много добре си знаеш защо

Абе да ви кажа и аз не мисля, че оценките показват какъв човек си ..
    ...
    Б0lкata нiiк0ga нэ sпiiрa, сpиra дa tи пyka, чэ tэ bоlи!!

Ами тези ,които преписват ,имат пищови и другите им съученици им подсказват,а? Големите умници ли са?? 6тиците показват ли какви са всъщност ? -НЕ!
    Няколко пъти направих най-голямата си грешка..
    Подсказах на една съученичка по физика,направо й направих контролното,защото все пак си дружим.Тя какво? Изкара 6 ,а аз 5 за срока. Ами мн хубаво.
    Всички си носят пищови и всичко.Един път пробвах с пищов и аз да видя дали ще изкарам някаква си жестока оценка като тях.. И какво стана?? Хванаха ме!Добре,че госпожата беше добра,беше написала 2ката с молив..
    след известно време реших да не помагам на когото и да е.. Наредих 4 шестици за втория срок! Сега ще видим на контролното колко ще имам.
    Мисълта ми е,че те не показват какви хора сме. Има всякакви индивиди.Амбицирани в един предмет ,с който искат да следват години наред.Те трябва по всичко да изкарат отлични оценки,за да кандидатстват с този предмет.Както аз,искам да кандидатствам с Химия.Имаме всякакви учители.Такива дето ни мачкат.Такива дето пишат 6тици само без да му мислят.. такива дето са ни нарочили.. И пишат каквото си искат.Всякакви!!! Може да има неудачник и умен ученик с еднакви оценки..В оценките има ли разлика? -Не.
    Това е,поне в България.Не знам как е в чужбина.Само знам ,че тук е така.Различни сме. Оценките само ни помагат да спасим положението или да влезем където искаме и да имаме висока диплома.
    ROCK
    ON!

Град
    София
    НЕ, това са пълни глупости.
    THE TRUTH IS OUT THERE

Не..!
    ...JuSt Be YoUrSeLf...

Не..!
    ...JuSt Be YoUrSeLf...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    не мисля че отценките показват какъв човек си..
    аз имам г/д хубави отценки 4-5-6 тук таме някоя 3..
    но винаги се държа с хората както те се държат с мен.. а с тези който не познвам бих казала леко надуто ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си