оценките нямат никакво значение! аз примерно почти винаги съм бил на много добро и на отлично нивопо по повечето предмети, но ПОЧТИ имаше моменти, в които едва - едва съм хващал 4 че и 3 даже... НО имам доста висока обща култура - учителите ми бяха наясно с това - всички мн ме уважаваха, дори тези дето ми пишеха ниски оценки. То си е до човека, до мързела, зубарство и подобни. Примерно един един мой саученик - отличника на класа - неможеше да върже и 4 думи на кръст в разговор и служеше за бъзик на всички и накрая като не учеше по цял ден имаше 4-ки.апак аз дето никога не съм сядал да уча само 5 и 6. оценките са мн относително понятие - може да се пише даже и по впечатления, хе заради реални знания. И да ви кажа честно тия дето само са седели на д учбниците и са се стремели да изкарат само 6-ци, да верно влизат в университети и т.н., НО и ние по-накрая дето изкарваме образование с по ниски дипломи също влизаме в университети. И накрая Тия дето ги бива само да учат или стават учители или работят за НАС, щото немогат да се оправят в живота По-добре среден ученик, отколкото средна заплатка - да креташ там