Цитирай Първоначално написано от StillLovingYou
Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
Щом е измислено значи имаме нужда от него
Алкохола, цигарите и наркотиците също са измислени.

обща култура можеш да придобиеш от книгите..а къде се научихте да четете
Аз се научих да чета сам, много преди да тръгна на даскало. Да не казвам, че до 3ти клас имаше хора, които сричаха, а бяха отличници.

но понякога ги разбирам учителите...взимат малка заплата и то за да си тровят с нервите с някви олигофрени,дето псуват и им отговарят...за тва повечето си вършат работата през пръсти...
Не ми се давам пример с даскал, който до такава степен може да те отврати от даскалото, че да не искаш да стъпиш повече там. Да иска да ти съсипе живота и бъдещето и то само, защото се е заял с теб. Да, има даскали, които искат да те научат на нещо, и лично познавам един такъв, когото наистина много уважавам, но не ВСИЧКИ са такива.

Не съм отличничка,просто подкрепям хората с амбиции,защото някога знаех какво е да искаш да научиш нещо...
Защо ли не си представям някой, който не е отличник, толкова твърдо да отстоява позицията си...
Да,измислени са...нали хората трябва да се забавляват по някакъв начин ако това изобщо е забавление..или изобщо доставя някакво удоволствие И само не ми защитавай тея боклуци... то нали трябва да взимат парите на хората за простотии..много ясно,че ще ги измислят
Теб те знаем...ама това си ти..дали другите са като теб
А иначе...не,просто се дразня,като говорите против свестни хора Всеки си решава за себе си...кви са тея тъпи заключения,дето вадите...
Защитавам ги,защото ми се е случвало да говорят против мен,че съм била любимка на учителите и съм имала няква нечестно изкарана ЧЕТВОРКА ,защото аз съм говорила така за момиче,на което завиждам...квото щете говорете..ама тея ще имат много повече пари от нас...и ще са с по-голямо самочувствие ..а второто е необходимо