.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    skitnik sam :P haha

Аз имам проблем...

Аз имам проблем...
    Мислех си, че досега съм се влюбвал наистина истински много пъти, но разбрах, че явно сега е моят първи и може би последен път...
    Аз се опитах да й го кажа по странен начин, тя се опита да ме разбере, а аз я отблъснах.
    Аз отново се опитах да й го кажа, този път тя ме отблъсна.
    Аз се опитах, да живея с мисълта, че тя заслужава нещо повече и това не съм аз, тя се опита да се сприятели с мен, както и аз с нея.
    Аз неможех да живея повече така и й го казах отново по-малко странен начин и я молех за отговор, тя отново не ми обърна внимание.
    Сега аз се опитвам да разбера отново какво точно искам, дали искам да съм с нея, дали искам да сме само приятели, но всичко това само ми подсказва, че не искам да я изгубя от живота си.
    Тя обаче вече не ми говори, вече не иска да сме приятели, аз отново знам какво да направя (да я забравя), но не искам. Просто мисълта, че нея няма да я има ме обива...

Идва ми само едно нещо на мисълта, което ще стане:
    Аз я харесвах, тя мен не.
    Аз я обичах, тя мен не.
    Аз я забравих, тя мен не.
    Но това не е ефекта, който искам да се получи, затова не искам да я забравя...но и немога просто да живея така, отвътре нещо ме изгаря...
    дали това е края?
    Преди си казах, че живота си ще преобърна на нея гръб няма да обърна. Сега живота ми е пълната трагедия, отстрани изглеждащ, като пълната комедия.Вглавен в една единствена мисъл съм сега, как да преодолея всичко това?
    Дали това е края или началото незнам? Но зная, че съм леко прецакан...
    NqKaF si TaM :P

Град
    i nai lo6oto e 4e osaznavam kolko sym zle, kakvo pravq i kak izglejda otstrani, prosto tova ne sam az ili pone ne bqh az, nemoga da razbera samo za6to se prevyrnah v typ gaden smotanqk... kvo vliuben li sam i za6to nikoi nemoje da mi otgovori na 6ibanata tema ;]

Това че няма да я забравиш е ясно...моето мнение е да я оставиш за известно време.Не й се обажай (може би само от време на време),просто я остави малко насаме със себе си.Нека помисли...както и ти.Помисли какво наистина искаш.След време се вижте,поговорете и тогава се надявам да се изясните

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Правило №1 : Не казвай на момиче неща от рода на това, че я обичаш преди да сте били дълго време заедно. Това си е мощен автогол. Дори да си хлътнал здраво се дръж на ниво и не го показвай доколкото е възможно. Също автогол.

Град
    don't worry be happy
    ve4e se opravih ne se pritesnqvaite za men BLAGODARQ _!_

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си