.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: кристали

Hybrid View

кристали

как се ползват кристалите за коса
    и за какво служат те

Слагат се преди изправяне и служат за предпазване от изгаряне

Не е само за това.За да се разресва по-лесно и да е мекичка и уж намалява цъфтежа на косата.

И става една лъъъскава.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на Shia
    ако прекалиш и мазна

я кажете още нещо за тия кристали какво представляват колко струват от аптека или друго място може да се закупят
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Супер фен
    Търсачката, бе, търсачката използвайтеее!!!!!!!!
    nicolepcd

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от pam1
    я кажете още нещо за тия кристали какво представляват колко струват от аптека или друго място може да се закупят
    ами в аптеките или някой козметичен магазин мисля ,че са някъде 7-10 лв зависи от марката
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    пфф .. нямаше смисал от този коментар .. първо не и помагаш по никакъв начин и второ вече темата я има .... по темата ... преди мен се изказаха достатъчно ясно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от lolipop1
    пфф .. нямаше смисал от този коментар .. първо не и помагаш по никакъв начин и второ вече темата я има .... по темата ... преди мен се изказаха достатъчно ясно
    Първо, нямаше смисъл и от тая тема, ама кво? Второ, темата вече я има, да, също така има още 10000 такива! Трето, не виждам ти с какво й помагаш като казваш, че преди теб вече са казали?!
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Слагат се преди изправяне и служат за предпазване от изгаряне
    хахахаах разцепи направо с това обеснение който ти го е казал излъгал те е

кристалите се слагат след къпане на влажна коса най вече в краищата служат за жизненост блясък но най вече ПРОТИВ цъфтящи връхчета което ще рече че не позволява цъфтенето на косата а не че го лекува!Цъфтенето може да се премахне с редовно постригване на косата!Също така кристалите помагат и за по лесно разресване..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Моите са на SERI. Бяха около 8 лева.
    Взех ги от козметичен магазин.
    Много съм доволна, но наистина не трябва да се прекалява.
    Иначе като си купиш, отзад пише как се ползват.

Повече от фен
    Първо, нямаше смисъл и от тая тема, ама кво? Второ, темата вече я има, да, също така има още 10000 такива! Трето, не виждам ти с какво й помагаш като казваш, че преди теб вече са казали?!
    и защо да няма смисал?момичето се интересува .. не ми пука колко такива теми има ... и с удоволствие бих и помогнала но ще се повторя с останалите ... !

Град
    Горна Оряховица
    Аз знам, че не е хубаво да се слагат кристали или каквито и да било други козметични продукти на косата преди да се изправи. Аз съм ползвала преди доста време - от тях косата ми стана по-лъскава и мека.

Супер фен
    и защо да няма смисал?момичето се интересува .. не ми пука колко такива теми има ... и с удоволствие бих и помогнала но ще се повторя с останалите ... !
    Е, на мене пък ми пука, защото ми писна по 100 такива теми на ден! И щом смяташ, че ще се повториш с останалите - просто не пишеш в темата.
    nicolepcd

ami vsu6tnost kristalite ne predpazvat ot presata a ot sy6oara a ina4e trqbva da izpolzva6 termoza6titen krem za predpazvane ot presata
    ....

Цитирай Първоначално написано от elimeli
    ami vsu6tnost kristalite ne predpazvat ot presata a ot sy6oara a ina4e trqbva da izpolzva6 termoza6titen krem za predpazvane ot presata
    Кристалите от нищо не предпазват....!

ot su6oara predpazvat
    ....

Повече от фен
    Е, на мене пък ми пука, защото ми писна по 100 такива теми на ден! И щом смяташ, че ще се повториш с останалите - просто не пишеш в темата.
    пак казвам че няма значение колко такива теми има ... и си е моя работа да пиша по темата а не ти да ми казваш!

Супер фен
    ^аууу, ма ти сериозно ли?

п.п. темата стана на гъ3
    nicolepcd

Повече от фен
    ^аууу, ма ти сериозно ли?

п.п. темата стана на гъ3
    a замислила ли си се защо? може би ако не беше писала коменти нямаше да е така .. вярно че и аз писах .. но трябваше просто да приемеш факта че сбърка .. човешко е да се греши .. но не ти продължи да се заяждаш ...

Супер фен
    ^Дете, не се филмирай С кво съм сбъркала викаш? Я, малко се кротни. Викаш ми да не ти казвам дали да пишеш в темата или не, а ти самата ми каза, че не трябвало да пиша в темата, щото не знам си кво Нещо си противоречиш Аман от такива като тебе!

nicolepcd

Повече от фен
    ^Дете, не се филмирай С кво съм сбъркала викаш? Я, малко се кротни. Викаш ми да не ти казвам дали да пишеш в темата или не, а ти самата ми каза, че не трябвало да пиша в темата, щото не знам си кво Нещо си противоречиш Аман от такива като тебе!

първо не ми викай дете щото едва ли си по голяма от мен второ млъкни .. смешна ставаш и ти си тази която си противоречиш .. погледни пак това което си написала и ми говори пак

Супер фен
    Ооо, мани, така като ти чета коментарите повече от 13 и да искам не мога да ти дам И дали ще мълча или не си е мой проблем, ясно?

П.П. За запетаи и главни букви да си чувала?
    nicolepcd

lolipop1 стига си се държала като лигаво бебе.Достатъчно се изложи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си