Първоначално написано от elsy
брей и как от едни коментари ще разбереш колко съм голяма? хахах жалка си! Не за друго загрозяваш темата с коментарите си! Квото искаш пиши не ме интересуваш ... ще пиша както си искам и никакъв проблем неможеш да ми напраиш .. аз спирам да пиша освен ако не е наложително нещо ... просто достатъчно спамихме темата и се извинявам на авторката за което
по умният отстъпва! Права си! Радвай се!
![]()
Еми, така, лесно. Малко или много от тези коментари си личи начина ти на мислене, а той определено е като на 12-13-годишна. Жалка съм била, пфф, нещо по-изтъркано не можа ли да измислиш? Ае чао, че и без тва, както казах - темата стана на нищо.
nicolepcd
\Първоначално написано от adkis
/
Someb0dy told u..how much i Love u !?
Кристалите се слагат на влажна коса в крайщата против цъвтеж и преди изправяне на косата за да не изгаря, но естествено не трябва да се прекалява..Съвсем по мъничко трябва да се слага само по връхчетата..без корените![]()
Ми аз използвам кристали,ама честно казано не виждам полза от тях.![]()
аз също ползвам и поне не ми е суха косата като си сложа от тях![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Ima na BioPharma 3-4 lv 30ml i seri 125 ml sa 15 lv ima i drugi mililitri zavisi na seri sa malko po skypi.Kakto kazaha predi men slaga se na vlajna kosa protiv cyfteji ,no sy6to taka ako si izpravq6 kosata predi izpravqne izliza malko para kato si q izpravq6,no nqma da se pla6i6![]()
![]()
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
каква марка са ви кристалите колко милилитра е шишенцето и на каква цена са ви Аз днес гледах едни 30ml за 6.30 но не видях каква марка бяха
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
BioPharma 30 ml, не помня за колко ги взех, ама са до 10 лв.Първоначално написано от pam1
nicolepcd
слагат се преди изправяне или след като излезнеш от банята..предпазват косата от горещата струя
![]()
Аз си ползвам отдавна на liquidi и има ефект.Косата ми вече почти не цъвти и мн лесно се оформя.Иначе действат различно зависи дали ги нанасяш върху влажна или суха коса...30мл бяха към 9-10 лв
Първоначално написано от elsy
![]()
![]()
![]()
ще се въздаржа заради авторката на темата ..
И аз съм такаПървоначално написано от smiLe49
Мисля си, че не ги нанасям правилно.. Слагам ги по цялата коса
![]()
еми незнам .. ии при мен рвзултата не е огромен ... но не е без хи4 ..Първоначално написано от roadrunner