.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: кристали

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Ооо, мани, така като ти чета коментарите повече от 13 и да искам не мога да ти дам И дали ще мълча или не си е мой проблем, ясно?

П.П. За запетаи и главни букви да си чувала?
    брей и как от едни коментари ще разбереш колко съм голяма? хахах жалка си! Не за друго загрозяваш темата с коментарите си! Квото искаш пиши не ме интересуваш ... ще пиша както си искам и никакъв проблем неможеш да ми напраиш .. аз спирам да пиша освен ако не е наложително нещо ... просто достатъчно спамихме темата и се извинявам на авторката за което по умният отстъпва! Права си! Радвай се!

Супер фен
    Еми, така, лесно. Малко или много от тези коментари си личи начина ти на мислене, а той определено е като на 12-13-годишна. Жалка съм била, пфф, нещо по-изтъркано не можа ли да измислиш? Ае чао, че и без тва, както казах - темата стана на нищо.
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от adkis
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Слагат се преди изправяне и служат за предпазване от изгаряне
    хахахаах разцепи направо с това обеснение който ти го е казал излъгал те е

кристалите се слагат след къпане на влажна коса най вече в краищата служат за жизненост блясък но най вече ПРОТИВ цъфтящи връхчета което ще рече че не позволява цъфтенето на косата а не че го лекува!Цъфтенето може да се премахне с редовно постригване на косата!Също така кристалите помагат и за по лесно разресване..
    \/
    Someb0dy told u..how much i Love u !?

Град
    Велико Търново
    Кристалите се слагат на влажна коса в крайщата против цъвтеж и преди изправяне на косата за да не изгаря, но естествено не трябва да се прекалява..Съвсем по мъничко трябва да се слага само по връхчетата..без корените

Ми аз използвам кристали,ама честно казано не виждам полза от тях.

аз също ползвам и поне не ми е суха косата като си сложа от тях
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Голям фен
    Ima na BioPharma 3-4 lv 30ml i seri 125 ml sa 15 lv ima i drugi mililitri zavisi na seri sa malko po skypi.Kakto kazaha predi men slaga se na vlajna kosa protiv cyfteji ,no sy6to taka ako si izpravq6 kosata predi izpravqne izliza malko para kato si q izpravq6,no nqma da se pla6i6
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

каква марка са ви кристалите колко милилитра е шишенцето и на каква цена са ви Аз днес гледах едни 30ml за 6.30 но не видях каква марка бяха
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pam1
    каква марка са ви кристалите колко милилитра е шишенцето и на каква цена са ви Аз днес гледах едни 30ml за 6.30 но не видях каква марка бяха
    BioPharma 30 ml, не помня за колко ги взех, ама са до 10 лв.
    nicolepcd

Мега фен Аватара на Rofl4e
    слагат се преди изправяне или след като излезнеш от банята.. предпазват косата от горещата струя

Фен
    Град
    Варна
    Аз си ползвам отдавна на liquidi и има ефект.Косата ми вече почти не цъвти и мн лесно се оформя .Иначе действат различно зависи дали ги нанасяш върху влажна или суха коса...30мл бяха към 9-10 лв

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    слагат се преди изправяне или след като излезнеш от банята.. предпазват косата от горещата струя
    Измишлиотини..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Еми, така, лесно. Малко или много от тези коментари си личи начина ти на мислене, а той определено е като на 12-13-годишна. Жалка съм била, пфф, нещо по-изтъркано не можа ли да измислиш? Ае чао, че и без тва, както казах - темата стана на нищо.

ще се въздаржа заради авторката на темата ..

Цитирай Първоначално написано от smiLe49
    И аз съм така Мисля си, че не ги нанасям правилно.. Слагам ги по цялата коса

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от roadrunner
    Цитирай Първоначално написано от smiLe49
    И аз съм така Мисля си, че не ги нанасям правилно.. Слагам ги по цялата коса
    еми незнам .. ии при мен рвзултата не е огромен ... но не е без хи4 ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си