как се ползват кристалите за коса
и за какво служат те
Слагат се преди изправяне и служат за предпазване от изгаряне
Не е само за това.За да се разресва по-лесно и да е мекичка и уж намалява цъфтежа на косата.
И става една лъъъскава.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
я кажете още нещо за тия кристали какво представляват колко струват от аптека или друго място може да се закупят![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Търсачката, бе, търсачката използвайтеее!!!!!!!!
nicolepcd
ами в аптеките или някой козметичен магазин мисля ,че са някъде 7-10 лв зависи от маркатаПървоначално написано от pam1
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
пфф .. нямаше смисал от този коментар .. първо не и помагаш по никакъв начин и второ вече темата я има ....Първоначално написано от elsy
по темата ... преди мен се изказаха достатъчно ясно
Първо, нямаше смисъл и от тая тема, ама кво? Второ, темата вече я има, да, също така има още 10000 такива! Трето, не виждам ти с какво й помагаш като казваш, че преди теб вече са казали?!Първоначално написано от lolipop1
nicolepcd
хахахаах разцепи направо с това обеснение който ти го е казал излъгал те еПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
кристалите се слагат след къпане на влажна коса най вече в краищата служат за жизненост блясък но най вече ПРОТИВ цъфтящи връхчета което ще рече че не позволява цъфтенето на косата а не че го лекува!Цъфтенето може да се премахне с редовно постригване на косата!Също така кристалите помагат и за по лесно разресване..
Моите са на SERI. Бяха около 8 лева.
Взех ги от козметичен магазин.
Много съм доволна, но наистина не трябва да се прекалява.
Иначе като си купиш, отзад пише как се ползват.
и защо да няма смисал?момичето се интересува .. не ми пука колко такива теми има ... и с удоволствие бих и помогнала но ще се повторя с останалите ... !Първоначално написано от elsy
Аз знам, че не е хубаво да се слагат кристали или каквито и да било други козметични продукти на косата преди да се изправи. Аз съм ползвала преди доста време - от тях косата ми стана по-лъскава и мека.
Е, на мене пък ми пука, защото ми писна по 100 такива теми на ден! И щом смяташ, че ще се повториш с останалите - просто не пишеш в темата.Първоначално написано от lolipop1
nicolepcd
ami vsu6tnost kristalite ne predpazvat ot presata a ot sy6oaraa ina4e trqbva da izpolzva6 termoza6titen krem za predpazvane ot presata
....
Кристалите от нищо не предпазват....!Първоначално написано от elimeli
ot su6oara predpazvat![]()
....
пак казвам че няма значение колко такива теми има ... и си е моя работа да пиша по темата а не ти да ми казваш!Първоначално написано от elsy
^аууу, ма ти сериозно ли?
п.п. темата стана на гъ3
nicolepcd
a замислила ли си се защо? може би ако не беше писала коменти нямаше да е така .. вярно че и аз писах .. но трябваше просто да приемеш факта че сбърка .. човешко е да се греши .. но не ти продължи да се заяждаш ...Първоначално написано от elsy
^Дете, не се филмирайС кво съм сбъркала викаш?
![]()
![]()
Я, малко се кротни. Викаш ми да не ти казвам дали да пишеш в темата или не, а ти самата ми каза, че не трябвало да пиша в темата, щото не знам си кво
Нещо си противоречиш
![]()
Аман от такива като тебе!
nicolepcd
първо не ми викай дете щото едва ли си по голяма от менПървоначално написано от elsy
второ млъкни .. смешна ставаш и ти си тази която си противоречиш .. погледни пак това което си написала и ми говори пак
![]()
Ооо, мани, така като ти чета коментарите повече от 13 и да искам не мога да ти дамИ дали ще мълча или не си е мой проблем, ясно?
П.П. За запетаи и главни букви да си чувала?
nicolepcd
lolipop1 стига си се държала като лигаво бебе.Достатъчно се изложи.