- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой е любимият ви цвят?
Розово и лилаво. Зелено също харесвам. Много зависи за какво е. За стени-лилаво или бледо оранжево, както и кремаво. Може и мнооого наситено жълто. За цветя бяло. За рокли-бяло. За бельо-розово. Блузки-лилаво, зелено и най-вече шаренко. Така мога да продължа доста дълго..![]()
Няма значение.
Важното е да е по-тъмен и наситен, по-специално: червено, бежаво, зелено, синьо, сиво.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Черно и зелено. По-точно светлозелено.
You are broken, I can fix you...
Добре де, ай са, черното е бялото цветове ли са?
РоЗаФкУуу жАлТичКуУ и ЗиЛенкУУуу
розово,зелено,жълто,лилаво, синьо![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Зависи за какво.
За дрехи: синьо, сигнално жълто и черно.
За коса: нито много тъмно червено, нито много светло червено.
За предмети: бяло.
За кола: електриково синьо и бяло.
От това се очертава, че нямам любим цвят, просто зависи от ситуацията и даденото нещо. Но гласувах за синьо.
Червено![]()
Get what you can and never get back
а да,
зелено като цвета на косата на neocide.
ако вече не е с друг.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Синьо,червено,розово,кафяв ,черно и зелено![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Най-вече зелено![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Лилаво
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Бяло
Суетата.Моят любим грях.
Светло синьо <3
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Черното и бялото са ахроматични цветове /ще рече липса на цвят.../
Любимият цвят на някои хора е липсата на такъв?![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Тъмно лилаво http://www.designergaitbelts.com/big...purple_BIG.jpg е..може би маааааааалко по-светло (ама много малко)![]()
Цветовете притежават прекрасното качесто светлосила. При пределна светлосила всеки цвят се превръща в бяло, а при липса на светлосила се превъраща в черено.Първоначално написано от protest
Различните видове бяло и черно се различават единствено според светлосилата си(цялата гама от бяло през сиво до черно), което ги отличава от цветовете, които(странно, но факт) имат различни нюанси, при еднаква светлосила. Затова черното и бялото не се приемат за цветове.
ПП. Съгласувано с миличкият ми татко - с висши по "Живопис" и "История на Изкуствата", и още по-миличката ми сестричка с висше по "История на Изкуствата" и "Дизайн-нещо-си-не-помня о.О"
ПП2. Я погледни класиците(Рембранд, Пикасо, Салвадор Дали и тем подобни) - някъде по картините им да виждаш чисто бяло или чисто черно? Вместо това използват съседен цвят с висока светлосила(например мнооого светло синьо, мнооого светло жълто...) или цвят с много ниска светлосила(най-дръзкото което направо си изглежда черно с невъоръжен око е наситен тъмновиолетов цвят, примесен с малко количество доста тъмно кафяво).
ПП3. Можеше да не псувашАз приемам критика, стига да е градивна. И си мисля че е по-добре някой да прочете във форума и да си има едно на ум, преди да се появи някъде и да изръси бисер, както направих аз в 4-ти клас, когато пишехме съчинение на тема "Любим цвят". Знаеш ли кой беше? Ъхъ - черното. Понеже учих в паралелка с усилено изучаване на изобразително изкуство знаеш ли колко получих? Две. Баща ми знаеш ли какво направи? Носеше си съчинението ми да го показва на колегите си и да се смеят. Е, па... да го бях прочел във форум...
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!