.

Виж резултатите на анкетата: Кой е любимият ви цвят?

Гласували
97. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Черно

14 14,43%
  • Бяло

5 5,15%
  • Сиво

5 5,15%
  • Кафяво

1 1,03%
  • Синьо

16 16,49%
  • Червено

8 8,25%
  • Розово

6 6,19%
  • Лилаво

9 9,28%
  • Зелено

32 32,99%
  • Оранжево

1 1,03%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Град
    Wonderland
    лилав.

и черен,ама гласувах за лилаво.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Обожавам всички цветове, дори и да прозвучи странно.
    Не мога примерно да си представя да кажа "Обичам розовото, искам да си купувам розови дрехи". Обичам разнообразието. В гардероба ми е трудно да се намерят блузи в еднакви цветове.
    И като си обзавеждах новата стая си мислех да си купя едно красиво лилаво перде, но ме плашеше мисълта, че трябва да се ограничавам само в този цвят и нюансите му. За това си купих шарено перде и ми е много добре

Не съм дала отговор на анкетата

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Е там...
    Черно

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Обожавам всички цветове, дори и да прозвучи странно.
    Не мога примерно да си представя да кажа "Обичам розовото, искам да си купувам розови дрехи". Обичам разнообразието. В гардероба ми е трудно да се намерят блузи в еднакви цветове.
    И като си обзавеждах новата стая си мислех да си купя едно красиво лилаво перде, но ме плашеше мисълта, че трябва да се ограничавам само в този цвят и нюансите му. За това си купих шарено перде и ми е много добре

Не съм дала отговор на анкетата
    е,все пак не става въпрос само за дрехи..

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Жълто и зелено

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Червено.
    Мноооого много обичам червено.
    Доста червени дрехи имам.
    Косата ми е червена.
    Две от стените в стаята ми са червени.

Обичам обичам обичам

Saatana vittu perkele hate crew!

Зелено и червено, но след като трябва само един... зелено
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    зелено.
    баси, на колко хора тва им е любимия цвят.

Светло синьо и розово.Избрах розово в анкетата,защото розовото ме вдъхновява а и стаята ми е розова, както и телефона + това имам много плюшки в розово Ми за това съм PiNk_GiRl де
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Леле, ако стаята ми е в розово ще се гръмна. Това ще ме подлуди - този цвят не те ли дразни и не ти ли се набива в очите. Щях да съм нон стоп нервна. Ама въпрос на личен избор де. Аз не обичам розово.

Розово, червено, жълто... Много са цветовете, които харесвам. А в анкетата писах розово..
    To be yourself is all that you can do...

Цитирай Първоначално написано от HeartOfRaven
    Леле, ако стаята ми е в розово ще се гръмна. Това ще ме подлуди - този цвят не те ли дразни и не ти ли се набива в очите. Щях да съм нон стоп нервна. Ама въпрос на личен избор де. Аз не обичам розово.
    Ми мен не ме дразни.То е бебешко розово и си ми харесва-успокоява ме.Още от малка полудявам като видя нещо розово (особенно бебешко розово ). Може да звучи детско,но както каза-въпрос на личен избор.
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Син

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    Варна
    червен,син :д

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Цитирай Първоначално написано от protest
    абе, я всичките "професори" да си ***** майката, а?

Black is the color of objects that do not emit or reflect light in any part of the visible spectrum;
    White is a color, the perception which is evoked by light that stimulates all three types of color sensitive cone cells in the human eye
    Няма кво да се опитвате да изкарате казалите, че любимите им цветове са черно и бяло, пълни тъпанари..
    Цветовете притежават прекрасното качесто светлосила. При пределна светлосила всеки цвят се превръща в бяло, а при липса на светлосила се превъраща в черено.

Различните видове бяло и черно се различават единствено според светлосилата си(цялата гама от бяло през сиво до черно), което ги отличава от цветовете, които(странно, но факт) имат различни нюанси, при еднаква светлосила. Затова черното и бялото не се приемат за цветове.

ПП. Съгласувано с миличкият ми татко - с висши по "Живопис" и "История на Изкуствата", и още по-миличката ми сестричка с висше по "История на Изкуствата" и "Дизайн-нещо-си-не-помня о.О"

ПП2. Я погледни класиците(Рембранд, Пикасо, Салвадор Дали и тем подобни) - някъде по картините им да виждаш чисто бяло или чисто черно? Вместо това използват съседен цвят с висока светлосила(например мнооого светло синьо, мнооого светло жълто...) или цвят с много ниска светлосила(най-дръзкото което направо си изглежда черно с невъоръжен око е наситен тъмновиолетов цвят, примесен с малко количество доста тъмно кафяво).

ПП3. Можеше да не псуваш Аз приемам критика, стига да е градивна. И си мисля че е по-добре някой да прочете във форума и да си има едно на ум, преди да се появи някъде и да изръси бисер, както направих аз в 4-ти клас, когато пишехме съчинение на тема "Любим цвят". Знаеш ли кой беше? Ъхъ - черното. Понеже учих в паралелка с усилено изучаване на изобразително изкуство знаеш ли колко получих? Две. Баща ми знаеш ли какво направи? Носеше си съчинението ми да го показва на колегите си и да се смеят. Е, па... да го бях прочел във форум...
    Голям професор си. А защо не добави,че и сивото също е ахроматичен цвят,дори и вторичен.Тези дискусии не мисля че са нужни,учил съм за цветовете както по физика така и по изкуство,не е нужно да се конкретизирам защото интелегентните хора много ясно биха ме разбрали,за какво иде реч...

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от amerikanec
    Голям професор си. А защо не добави,че и сивото също е ахроматичен цвят,дори и вторичен.Тези дискусии не мисля че са нужни,учил съм за цветовете както по физика така и по изкуство,не е нужно да се конкретизирам защото интелегентните хора много ясно биха ме разбрали,за какво иде реч...
    Не мисля че е да разбираш родният си език ознaчава "да си голям професор", amerikanec.

Казва се "черно-бял телевизор", защото той не може да възпроизвежда цветове. Иначе прескопойно можехме да му викаме "двуцветен телевизор", нали? Черно бели снимки - цветни снимки. Интересно, а? Черно-белите снимки, ако приемем черното и бялото за цветове - то те трябва да са вид цветни снимки? о.О На кое му се вика цветен вестник - вестник който не е само с черни букви на бял фон(или обратно - черен фон с бели букви). Примери в българският ни език - много. Потърси и ще си намериш

Поздрави
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Защо в анкетата няма жълто?!

На британските ченгета и Дарт Вейдър...

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    зелено
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Зелен и черен и лилав
    phah

шарено

Повече от фен Аватара на YourPoison
    няколко са-черен,син,бял,зелен и розов

Синьо, черно, жълто и бяло

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    аленочервено

Голям фен Аватара на sword
    Маслено зелено, небесно синьо.. Напоследък се влюбих и в червеното. : )
    И от части черно. Преди ми беше любим цвят, но изглежда някак много мрачно и подтискащо за моята душа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си