.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: Ба ли го

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    А,скийте още нещо интересно
    http://www.bsxds.com/blog/?p=744
    blqk..semeistvo 6tqla da suzdava na6ta deteto samo 6te moga da go sujalqvam..tva 6te e golqm sram..

Cruel Intentions

Това е потресаващо ... и все пак изобщо не се учудвам
    От 5-6 годишна възраст почват да се бият и да се псуват , на 12 се прое**ват , на 14-15 стават родители , пушат, пият, друсат се ... пълна трагедия ... без елементарни познания по смислени неща , абсолютно неинтелигентни и безкрайно елементарни , невъзпитани ... без ценностна система и така нататък....

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    А,скийте още нещо интересно
    http://www.bsxds.com/blog/?p=744
    blqk..semeistvo 6tqla da suzdava na6ta deteto samo 6te moga da go sujalqvam..tva 6te e golqm sram..
    Мамо,эащо и ти имаш такова нещо като на тати дето пикаеш преэ него?
    И мамо,эащо всяка вечер иэлиэаш эа работа в 10?
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Сами в калта се навираме.

Автора, кой вестник тва?

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vanilla
    Автора, кой вестник тва?
    Каэах вече - 168 часа
    [size=7][b][u]fosse cos

Аз на Milena_Pld преди редовно й засичах постовете и бях повече от потресена.На 12 почва с вагиналния,на 13-14 с аналния секс. По едно време разправяше наляво и надясно как се изпуснала по време на анален.Пускаше теми "Колко често ви оправят в дупетата".И това,че споделя,че не я бърка,че прави свирки,защото й идвало отвътре...Не мисля,че трябва в темата да се порицава само тази потребителка,защото това не е единичен случай и така,като гледам-надали ще е.Не мога да разбера какъв ще е тоя,който се възбужда от малки момиченца,с недоразвити цици и триъгълник,покрит още с детски мъх.Не виждам какво толкова може да го привлече човек в 12 годишна пикла,освен ако не е някой много комплексиран и с педофилски наклонности .Не е нормално на 13 години да си сменила 8(че и повече) сексуални партньора.Курвенска работа си е.Като толкова ти се прави секс,поне го прави само с един човек,бе дееба!Те не различават чувството,когато им се пикае и когато им идва оргазъм,секс ми тръгнали да правят!И е много повече от недопустимо,особено за момиче тоя начин на живот и това държание!Нали са едни бъдещи дами?!Някой ден ще се оженят,деца ще имат!На какви ценности ще ги научат,бе ,да му се невиди!?И как успяват да си спретват оргии и тройки на по 12-13-14,като са лапетии?!Къде е родителския контрол питам аз.Никой ли не им се обажда да ги попита къде са,никой ли не ги прибира в 20.30,никой ли не говори с тях за тея неща?!?

Относно материала за онова нещо Ваня:
    В домовете за сираци,грижата и възпитателския контрол са прекалено ниски.Тея деца няма кой да ги научи като малки на ценностна система,кое е добро,и кое-лошо и резултата е отчайващ,като пораснат.Тези хора цял живот търсят себе си.Това е тръгнало да прави секс на 9 и после започва да проституира,защото е имало първоначално нужда от пари,а впоследствие-на любов и ласка.От богатите перверзници е получавало внимание,грижа,харесвали са го,а то е имало нужда от това. Отговаря много нахално,но това е,защото просто не е научено на елементарно възпитание.То наистина харесва това,което прави и не може да разбере,че е лошо и хората се възползват от него.

хормони не хормони още е много малка за това
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Супер фен Аватара на galu6a
    еми таак всеки има право да прави какавото си иска ама така се получава като няма контрол
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA

Относно материала за онова нещо Ваня:
    В домовете за сираци,грижата и възпитателския контрол са прекалено ниски.Тея деца няма кой да ги научи като малки на ценностна система,кое е добро,и кое-лошо и резултата е отчайващ,като пораснат.Тези хора цял живот търсят себе си.Това е тръгнало да прави секс на 9 и после започва да проституира,защото е имало първоначално нужда от пари,а впоследствие-на любов и ласка.От богатите перверзници е получавало внимание,грижа,харесвали са го,а то е имало нужда от това. Отговаря много нахално,но това е,защото просто не е научено на елементарно възпитание.То наистина харесва това,което прави и не може да разбере,че е лошо и хората се възползват от него.
    Права си.
    Но момичетата,эа които е статията не са от дом эа сираци,а са с нормални семейства.
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)

Re: Ба ли го

"Не може да се иэлагаш!Ще станеш эа смях.Друго е,когато момчетата останат доволни.След това раэкаэват колко готин секс правиш."

zna4i ako 12-godi6nite deca ne go pravqt,te se izlagat i stavat za smqh ,lele.............. naistina go pravqt za da se fukat 4e ve4e sa go praveli i ve4e sa "parasnali"

Ебати пропадналата работа.
    И тъпото е ,че това е само един пример эа всички останали такива.3ащото има много.
    Мамка му,толкова е малоумно това,че си мислят,че ако са девствени ще ги вислят эа смотани.Оф,и аэ се ядосвам,ама не можа да променя нищо.Никой не може да промени,то эависи от умствения багаж на човек.И донякъде наистина и от семейната среда и контрола от стр. на родителите.Въпреки че често вкъщи децата са пълната си противоположност от навън...и така родителите дори и не подоэират какво се случва с тях иэвън дома.А и нали энаете,че то не е нужно да нямаш контрол и да си беэ вечерен час,эа да се нае-беш...може и в 10 сутринта да стане номерът.
    Ето я истината обаче - правят го,эа да се накефят после като се раэчуе кооолко са опитни и какъв "готин секс правят"..
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    това е наща младеж...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    От нашия клас три момичета не са го правили.Едното е дебело.Другото е високо и дебело.Третото...то е нормално,но гроэно."

О боже,нека ги убием с камъни,тия загубенячки,които не са се ебали на 10години......... Останах без думи просто..............
    А тая малка курва,на 100% е няква богата глезла,където си мисли че е най-великата ебана на 12г. в България
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

извратена работа
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

pr0sto s1m izwyna kak nqkfy Lape na 12 shet se xwaLu che e prawuLo sex u da 0prekwa dr che ne sa a be os1znau se dr umat 1k1L f taq gLawa za razLuka ot tebe prosto nz kak moje da uma takua xora kouto da se xwaLqt s tfa u to na 12 tfa e za sram e kfo xwaLene

Цитирай Първоначално написано от taLsunka
    pr0sto s1m izwyna kak nqkfy Lape na 12 shet se xwaLu che e prawuLo sex u da 0prekwa dr che ne sa a be os1znau se dr umat 1k1L f taq gLawa za razLuka ot tebe prosto nz kak moje da uma takua xora kouto da se xwaLqt s tfa u to na 12 tfa e za sram e kfo xwaLene
    А аэ съм иэумена от олигофренския ти начин на писане.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Град
    In the middle of nowhere
    Като четох и ми се изправиха косите... Не знам дали да ги съжалявам или да се ядосвам...
    Come out, come out wherever you are...

еми тва е положението....
    станеш ли на 12 и си девствена още, начи си тъпа сдухла
    според мен проблема е не само в родителите, но и в телевизията, чалгата и училището.
    така е като мама и тате те учат и ти позволяват да си като другите
    майка ми никога не ме е подстрекавала да съм като "тълпата"
    гледаш по телевизията разни руси каки с цици и дупе на показ как танцуват пред някви мъже и те се кефят и искаш да си като тях
    и няма кой да ти обясни, че това не е мн редно, хубаво и тн
    никво сексуално образование няма в шибаните ни училища
    радвам се, че съм се родила с повече акъл в главата и мама ме е научила на нещо
    Предпочитам надписа "Вход забранен",отколкото"Изход няма".

wow taq e mn zle we kak moje da go pravi na 12 46% sam sigurna 4e laje

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си