- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да се наглася за да ме забележат момчетата?
Здравейтеее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз съм най-щаслива от днес сме ваканция и съм направо СУПЕРРР ..................... обаче идва и проблемаще ходя на Варна при леля ми и вуйчо ми там има страшно красиви момчета и искам за тия 2 седмици да се забия с някои////// та моля ви мом4ета помогнете ми как да се наглася за тия какво да напра та мом4етата да ме загледатт плссс без обиди
ьаиде мом4ета помагаите
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Ами ако си хубава сигурно едва ли има нужда нещо да им казваш по така.А иначе обръщай им повече внимание.А ако ти се ебе бъди по настоятелна и му покажи желанието си.Но не да му казваш пръсни ми пу_ката от секс
"готяните" момчета, които са пълни курвари, като видят късата ти поличка сами ще дойдат.
-- -- --
саблечи се гола и щте ги забиеш...
Хм, според мен ти не искаш само да те загледат, но и да ти обърнат внимание...Първоначално написано от girl4eety
Мнението ми е че трябва да бъдеш себе си, а не да се правиш на маймуна за да се забиеш с някой![]()
Come out, come out wherever you are...
Хм познай от къде съм- Варна ,може да стане нещичко
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Въйй....... егати малката курветина.. сякаш тия от Варна са няк'ви специални и имат други изисквания... точно пък там са егати загорелите типове и ще те изчукат к'вато и да си (много от тях носят анцузи,като си мислят,че това е модерно и изглеждат "елегантно")Първоначално написано от girl4eety
п.п. Гледайки горното мнение, си правя изводи,че дори не могат и да пишат
dance
лелелел трагедияяяя![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
+ ситуацията граничи с цирк..Първоначално написано от pampers
Коефициент на интелигентност -> 0
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Замълчи си ве клоун срещни някой на центъра (на Варна) и му го кажи тва ... Пред компа си много 'пекан'Първоначално написано от Jus7m3
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
4e 6to re6i 4e mom4etata vav varna sa ne6to po razli4ni... navsqkade sa sa6tite....![]()
![]()
![]()
Не се ли замисли,че може и да не съм от ония здуханите,дето се правят на мъже у форумите? Да допълня за варненците... използват заучени фрази и самочувствието им е голямо и без покритиеПървоначално написано от eXpl0d3
dance
Малиииии ебах му и загорялото детенце ... сигурно нямаш повече от 12-13-14 годинки ...pxaxaxa яко зле .. мисли само как да се забие с някъф пикльо да я изебе и тва е .... мега злето. .. + че ти ако си яка няма смисъл да се нагласяваш за да те забележат .. я дай поне една снимка да те видиме да ти кажеме кво да си направиш .. как да се нагласиш ; ]
Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]
Първоначално написано от Jus7m3
Еми ясно тогава направи това което ти казах и повече , незнам дали ще видя пост написан от теб![]()
A да... варненци също са и големи хейтъри,действат с мускули,не с глава. Всъщност,те главата си могат да я използват само за чупене на разни предмети,затова не се и учудвамПървоначално написано от eXpl0d3
![]()
dance
Кога тя е казала,че във Варна момчетата са по-
Просто отива там
я се осъзнайте малко вееееееееееееееееееееееее ,Бахти
Няма да лепвате етикети
ох, боже.. трагедия, трагедия..![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
ако тръгнеш гола ,всички ще те забележат![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.