.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Hybrid View

Re: въпрос към момчетата

Цитирай Първоначално написано от Jus7m3
    Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    Здравейтеее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз съм най-щаслива от днес сме ваканция и съм направо СУПЕРРР ..................... обаче идва и проблема ще ходя на Варна при леля ми и вуйчо ми там има страшно красиви момчета и искам за тия 2 седмици да се забия с някои////// та моля ви мом4ета помогнете ми как да се наглася за тия какво да напра та мом4етата да ме загледатт плссс без обиди
    ьаиде мом4ета помагаите
    Въйй....... егати малката курветина.. сякаш тия от Варна са няк'ви специални и имат други изисквания... точно пък там са егати загорелите типове и ще те изчукат к'вато и да си (много от тях носят анцузи,като си мислят,че това е модерно и изглеждат "елегантно")

п.п. Гледайки горното мнение, си правя изводи,че дори не могат и да пишат

boje boje poznava6 ligi 4e da govori6 taka mi 6to da ne nosqt ancuzi sportno obleklo 100 puti po dobno nqma puk da se oblizat zat za svadba aide aide

to ot ni6toto nqma da te zabelejat maco tuka ima mngo hubabvi momi4eta v varna vse pak ....... puk ti ako si misli6 4e 6e dodi6 i ei tui 6te te zabelejat deda znam pi6i mi posle hxahx az tolkoz godon v varna i sum se razo4arovala mnoo

+ това как ще се облечеш гримираш и т.н. трябва и поведение.. Да знаеш как да се държиш с тях и как да флиртуваш... Не стига да облечеш къса рокля и да се даржиш като простачка примерно...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    1. както казаха по горе никъде не е казала че момчетата са по.Все пак ще ходи във Варна. За момчетата в Пловдив ли да пита??????? и все пак наистина са много сладки
    2.Толкова голям град пълен с флиртаджии квото и да правиш ще си намериш споко Ако търсиш секс тва е най-лесното. Но ако ще е за чувства...............

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    на колко годинки си ?
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Събличай се гола!
    Ама,че въпрос.
    КОйто те хареса ще те хареса,да не би ти ще ходиш да им се хвърляш и да им се харесваш на сила. Това е тъпо.Щом ти не знаеш как да се държиш сред хора ,извинявай ама аз ли да те уча на морал и поведение

Заради момичета като тебе, неграмотното им писане и абсурдните въпроси, доста често се замислям "Какво става?".
    Не, ти наистина ли го имаш това за такава голяма грижа - как да се натокаш и да забиеш някой варненец, докато си на почивка?
    I`m surrounded by liars everywhere I turn...
    I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
    I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
    I don`t want to be anything other than me....

Не мисля,че темата е в подходящия раздел. И все пак какво ли не правят някои момичета за малко внимание от противоположния пол... А относно въпроса ти -най-добре ще ги забиеш с пирон и чук!Недей да правиш циркови изпълнения по-добре бъди естествена
    Успех в забивките !
    What is the different between the genius and stupidity?Genius has limits!

Аз пък не мисля ,че трябва да и са репчите .. тя просто пита нито се лигави нито нищо ...
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен
    Град
    България

Цитирай Първоначално написано от rusova

Аз съм най-щаслива от днес сме ваканция и съм направо СУПЕРРР ..................... обаче идва и проблема ще ходя на Варна при леля ми и вуйчо ми там има страшно красиви момчета и искам за тия 2 седмици да се забия с някои////// та моля ви мом4ета помогнете ми как да се наглася за тия какво да напра та мом4етата да ме загледатт плссс без обиди
    ьаиде мом4ета помагаите
    Въйй....... егати малката курветина.. сякаш тия от Варна са няк'ви специални и имат други изисквания... точно пък там са егати загорелите типове и ще те изчукат к'вато и да си (много от тях носят анцузи,като си мислят,че това е модерно и изглеждат "елегантно")

boje boje poznava6 ligi 4e da govori6 taka mi 6to da ne nosqt ancuzi sportno obleklo 100 puti po dobno nqma puk da se oblizat zat za svadba aide aide
    Обличат се като за село, знаем спок! Варна си е Варна има и хора и Хора!
    Разбра ли смисъла или пак да ти го напиша?!?
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    In the middle of Nowhere
    Въй не...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Слагаш зимния екип маска на главата скиорка плик от горе с снимка на някоя мацка и си 6+

Зависи за какви момчета говориш...

Голям фен
    Град
    Варна
    Аи аз съм от Варна , като доидеш ела да се видим и щи кажа дали ставаш за нещо .
    я по хубу даи една снимка да те видим тука и щи кажем от какво имаш нужда то така нестава , нито смете виждали нито нищо

сложи някоя сладка поличка, нагримирай се се като фолк певица ако тва не свърши работа, разпечатай си темичката на принтер, драсни си GSM-a и го сложи на видни места във Варна, и се някой ще се навие да ти звънне

Град
    Detroit Ghetto
    облечи се като курва
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Аи аз съм от Варна , като доидеш ела да се видим и щи кажа дали ставаш за нещо .
    я по хубу даи една снимка да те видим тука и щи кажем от какво имаш нужда то така нестава , нито смете виждали нито нищо
    4estno kazano ako dade6 snimka 6te te sasipqt o6te pove4e
    ti si pita6 nqkoe obiknoveno vapros4e kak majete xaresvat da izglejdat jenite
    pak te te izkaraxa luda
    6tot sa sme6nici ina4e az kato iskam da vpe4atlq nqkoi si obli4am sexy drexi, grimiram se i si flirtyvam , vajnoto e i 4uvtsvoto za xumor i da re4em ako xodi6 nakuponi tancuva6 , zabavlqva6 se i po-lesno te zabelqzvat uspex

Голям фен
    Град
    Варна
    То хубаво ще се гримираш , ама да не прекалиш като повечето момичета , дето така се мацат че като си махната грима неможеш да ги познаеш
    Наи добре е естествената красота и възможно наи малко грим , ако идваш в Варна с цел да се изпраскаш с някои за няколко вечери , слагай късата поличка или някои по така прилепнали дънки и нагоре нещо по така което да оформя гърдите ти и си готова .

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    То хубаво ще се гримираш , ама да не прекалиш като повечето момичета , дето така се мацат че като си махната грима неможеш да ги познаеш
    Наи добре е естествената красота и възможно наи малко грим...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от rusova

ьаиде мом4ета помагаите

Обличат се като за село, знаем спок! Варна си е Варна има и хора и Хора!
    Разбра ли смисъла или пак да ти го напиша?!?

ьахьхаххьххьхахьхахь не напиши го пак кат за село се обличате вие сигорно... то добре кажи си мнението , не налагане на мнение ,тъпа работа:Д ама сме от Варна и ни е яко нали а не сме на село

Нека спамът и писането извън темата на момичето спрат сега!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си