- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да се наглася за да ме забележат момчетата?
Първоначално написано от Jus7m3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
boje boje poznava6 ligi 4e da govori6 taka mi 6to da ne nosqt ancuzi sportno obleklo 100 puti po dobno nqma puk da se oblizat zat za svadba aide aide
to ot ni6toto nqma da te zabelejat maco tuka ima mngo hubabvi momi4eta v varna vse pak ....... puk ti ako si misli6 4e 6e dodi6 i ei tui 6te te zabelejat deda znam pi6i mi posle hxahx az tolkoz godon v varna i sum se razo4arovala mnoo
+ това как ще се облечеш гримираш и т.н. трябва и поведение.. Да знаеш как да се държиш с тях и как да флиртуваш... Не стига да облечеш къса рокля и да се даржиш като простачка примерно...![]()
![]()
1. както казаха по горе никъде не е казала че момчетата са по.Все пак ще ходи във Варна. За момчетата в Пловдив ли да пита??????? и все пак наистина са много сладки![]()
2.Толкова голям град пълен с флиртаджии квото и да правиш ще си намериш спокоАко търсиш секс тва е най-лесното. Но ако ще е за чувства...............
Cruel Intentions
Първоначално написано от Jumbie483
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
Заради момичета като тебе, неграмотното им писане и абсурдните въпроси, доста често се замислям "Какво става?".
Не, ти наистина ли го имаш това за такава голяма грижа - как да се натокаш и да забиеш някой варненец, докато си на почивка?
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....
Не мисля,че темата е в подходящия раздел. И все пак какво ли не правят някои момичета за малко внимание от противоположния пол...А относно въпроса ти -най-добре ще ги забиеш с пирон и чук!Недей да правиш циркови изпълнения по-добре бъди естествена
Успех в забивките !
What is the different between the genius and stupidity?Genius has limits!
Аз пък не мисля ,че трябва да и са репчите .. тя просто пита нито се лигави нито нищо ...
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Обличат се като за село, знаем спок!Първоначално написано от rusova
Варна си е Варна има и хора и Хора!
Разбра ли смисъла или пак да ти го напиша?!?
Първоначално написано от ScionOfStorm
Въй не...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Слагаш зимния екип маска на главата скиорка плик от горе с снимка на някоя мацка и си 6+
Аи аз съм от Варна , като доидеш ела да се видим и щи кажа дали ставаш за нещо![]()
![]()
.
я по хубу даи една снимка да те видим тука и щи кажем от какво имаш нужда то така нестава , нито смете виждали нито нищо![]()
облечи се като курва![]()
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
4estno kazano ako dade6 snimka 6te te sasipqt o6te pove4eПървоначално написано от beretta92sd
ti si pita6 nqkoe obiknoveno vapros4e kak majete xaresvat da izglejdat jenite
pak te te izkaraxa luda
6tot sa sme6niciina4e az kato iskam da vpe4atlq nqkoi si obli4am sexy drexi, grimiram se i si flirtyvam , vajnoto e i 4uvtsvoto za xumor i da re4em ako xodi6 nakuponi tancuva6 , zabavlqva6 se i po-lesno te zabelqzvat
uspex
То хубаво ще се гримираш , ама да не прекалиш като повечето момичета , дето така се мацат че като си махната грима неможеш да ги познаеш![]()
![]()
Наи добре е естествената красота и възможно наи малко грим , ако идваш в Варна с цел да се изпраскаш с някои за няколко вечери , слагай късата поличка или някои по така прилепнали дънки и нагоре нещо по така което да оформя гърдите ти и си готова .
Първоначално написано от beretta92sd
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Първоначално написано от ANTIHUMAN
ьахьхаххьххьхахьхахь не напиши го пак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кат за село се обличате вие сигорно... то добре кажи си мнението , не налагане на мнение ,тъпа работа:Д ама сме от Варна и ни е яко нали
![]()
![]()
![]()
![]()
а не сме на село
Нека спамът и писането извън темата на момичето спрат сега!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮