- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Мазоли или ... нещо друго по главичката ?
Искам да ви питам възможно ли е да имам мазоли на "ръба" на главичката си от много мастурбиране? Имам нещо подобно на пъпки, само че много ситни и са почти по дължината на целия "ръб" .. понякога ме болят при докосване и "ръба" посинява от време на време.Малко ме е срам да отида на лекар
.Знаете ли какво е и как да го махна?
Благодаря предварително!
ако говориш за началото на главичката то -->Тези малки пъпчици се наричат ППП(истинските думи ще видиш за пръв път през живота си и никога няма да употребиш така че няма да ги напиша). Всеки мъж ги има и не би трябвало да се притесняваш от нищо. Лошото е че не е нормално да те болят! Това с посиняването не го разбрах. Та щом те болят е редно да отидеш на уролог, тука няма кой да ти помогне.![]()
Само,че НЕ всеки мъж ги има!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
е ВСЕКИ Мъж ги има!Първоначално написано от MrUndaztood
Аз имам някакви малки пъпчици на главичката почти до ствола не на ръба и са само от едната страна на главичката и са мн малко... данеби да имам ППП ? гледах снимки но моите пъпчици нямат така бяло връхче обаче са подредени в линиика някаде 0.5 см...ако имам ППП дали ще се разпространят плс хелп((((((( на 16 съм много се притеснявам
При едни се виждат, при други не.Първоначално написано от batkodoki
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Само,че АЗ ги нямам,слава БогуПървоначално написано от batkodoki
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Просто са ти малки.. не вредят, че да благодариш на бог..Първоначално написано от MrUndaztood
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Аз имам някакви малки пъпчици на главичката почти до ствола не на ръба и са само от едната страна на главичката и са мн малко... данеби да имам ППП ? гледах снимки но моите пъпчици нямат така бяло връхче обаче са подредени в линиика някаде 0.5 см...ако имам ППП дали ще се разпространят плс хелп ((((((( на 16 съм много се притеснявам